Libnet.ro
UNICEF

18:30

Complicii il spala pe ginerele lui Basescu. Sergiu Lucinschi spune ca nici macar nu il cunoaste pe Radu Pricop

Antena3 Antena3,
Complicii il spala pe ginerele lui Basescu. Sergiu Lucinschi spune ca nici macar nu il cunoaste pe Radu Pricop

Partenerul de santaj al ginerelui lui Traian Basescu se spala pe maini de relatia cu Radu Pricop. Mai mult, Sergiu Lucinschi sustine ca nici macar nu il cunoaste pe Pricop. Declaratia socanta a fost facuta. continuă pe Antena3

iCCJ a decis: Sergiu Lucinschi ramane in libertate sub control judiciar

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins definitiv cererea DNA de arestare preventiva a lui Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al Republicii Moldova, urmand ca acesta sa fie cercetat sub control.

iCCJ a respins contestatia DNA la masura de control judiciar impusa lui Sergiu Lucinschi

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins astazi contestatia DNA la masura controlului judiciar impusa de iCCJ pentru Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al Republicii Moldova, intr-un dosar in care este acuzat de santaj si trafic de influenta.

Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al Republicii Moldova, ar putea afla joi daca isi va petrece Pastele dupa gratii

Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al Republicii Moldova, ar putea afla joi daca va fi cercetat in spatele gratiilor. Magistratii Curtii Supreme iau in discutie contestatia procurorilor impotriva deciziei prin care acesta a fost lasat in libertate.

Sergiu Lucinschi ar putea ajunge dupa gratii. Magistratii judeca astazi contestatia procurorilor DNA

Fiul fostului presedinte al Republicii Moldova, Sergiu Lucinschi, ar putea ajunge dupa gratii in dosarul in care e acuzat de santaj. Magistratii judeca astazi contestatia procurorilor DNA la masura controlului.

Cum isi apara Basescu ginerele in afacerea cu Lucinschi

Fostul presedinte Traian Basescu a declarat, luni, la B1 Tv, referitor la ancheta DNA pe numele ginerelui sau, Radu Pricop, ca acesta a anceput colaborarea cu Sergiu Lucinschi in 1014.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2927 seconds )