Libnet.ro
UNICEF

19:15

Cerere de arestare pentru Sergiu Luncinshi, fiul fostului presedinte al R. Moldova

România Liberă România Liberă,
Cerere de arestare pentru Sergiu Luncinshi, fiul fostului presedinte al R. Moldova

Directia Nationala Anticoruptie DNA) a formulat o cerere de arestare pe numele lui Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al Republicii Moldova, informeaza B1 TV. continuă pe România Liberă

Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al Republicii Moldova, ar putea afla joi daca isi va petrece Pastele dupa gratii

Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al Republicii Moldova, ar putea afla joi daca va fi cercetat in spatele gratiilor. Magistratii Curtii Supreme iau in discutie contestatia procurorilor impotriva deciziei prin care acesta a fost lasat in libertate.

Fiul fostului presedinte al Republicii Moldova, cerere de arestare din partea DNA

Fiul fostului presedinte al Republicii Moldova s-a ales cu o cerere de arestare din partea procurorilor DNA, informeaza B1 TV. La inceputul acestei luni instanta a decis ca Sergiu Lucinschi poate fi cercetat sub.

DNA face inca o cerere de arestare pentru Darius Valcov

Directia Nationala Anticoruptie a emis o noua cerere de arestare pentru fostul primar al Slatinei si ministru de Finante, Darius Valcov. Solicitarea este pentru presupuse infractiuni de trafic de influenta si operatiuni financiare incompatibile cu functia din care acesta ar fi obtinut bunurile din seif si tablourile gasite ulterior.

iCCJ a respins contestatia DNA la masura de control judiciar impusa lui Sergiu Lucinschi

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins astazi contestatia DNA la masura controlului judiciar impusa de iCCJ pentru Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al Republicii Moldova, intr-un dosar in care este acuzat de santaj si trafic de influenta.

iCCJ a decis: Sergiu Lucinschi ramane in libertate sub control judiciar

Inalta Curte de Casatie si Justitie a respins definitiv cererea DNA de arestare preventiva a lui Sergiu Lucinschi, fiul fostului presedinte al Republicii Moldova, urmand ca acesta sa fie cercetat sub control.

A doua cerere de arestare pentru Valcov, la inalta Curte

Procurorii DNA au facut o noua cerere de arestare preventiva pe numele fostului ministru de Finante Darius Valcov, solicitare care a ajuns deja la inalta Curte de Casatie si Justitie ICCJ). Valcov.

DNA, o noua cerere de arestare pentru Valcov

Directia Nationala Anticoruptie a emis o noua cerere de arestare preventiva pe numele lui Darius Valcov, informeaza B1 TV. Noua cerere are legatura cu operatiuni financiare incompatibile cu functia de primar a.

A doua cerere de arestare pentru Valcov, la inalta Curte. Solicitarea DNA se judeca la ora 14

Update 12. 10 -Magistratii vor judeca a doua solicitare a DNA de arestare preventiva a lui Darius Valcov astazi, la ora 14. Fostul ministru de Finante este acuzat ca a folosit pentru firmele pe care le.

Declaratiile fostului presedinte Traian Basescu despre Codruta Kovesi si Livia Stanciu, verificate de CSM

Consiliul Superior al Magistraturii CSM) a sesizat, marti, Inspectia Judiciara cu privire la declaratiile fostului presedinte Traian Basescu care spunea ca nu ii suna pe Florian Coldea, pe Laura Codruta Kovesi si pe Livia Stanciu din sila, pentru ca sunt artizanii acestui mod ravasit de a face justitie. De asemenea, CSM a decis sa sesizeze Inspectia Judiciara si cu privire la un mesaj postat pe Facebook de Elena Udrea.

Sergiu Lucinschi ar putea ajunge dupa gratii. Magistratii judeca astazi contestatia procurorilor DNA

Fiul fostului presedinte al Republicii Moldova, Sergiu Lucinschi, ar putea ajunge dupa gratii in dosarul in care e acuzat de santaj. Magistratii judeca astazi contestatia procurorilor DNA la masura controlului.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )