Libnet.ro
UNICEF

08:30

Serie A: Cristiano Ronaldo, cel mai bine platit fotbalist

Hotnews Hotnews,
 Serie A: Cristiano Ronaldo, cel mai bine platit fotbalist

Cristiano Ronaldo Juventus) este jucatorul cu cel mai mare salariu din Serie A, dupa cum informeaza Gazzetta dello Sport. Portughezul este urmat de coechipierul Matthijs De Ligt 8 milioane de euro) si de Romelu Lukaku 7,5). continuă pe Hotnews

Cine e cel mai bine platit top model din Marea Britanie si cati bani a castigat in ultimul an: a detronat-o pe Kate Moss

Cara Delevingne 27 de ani) a devenit cel mai bine platit top model din Marea Britanie si a detronat-o astfel, pe Kate Moss 45 de ani).

Topul celor mai bine platiti sportivi din lume. Pe ce loc e Messi si ce se intampla cu Ronaldo

Lionel Messi este cel mai bine platit sportiv din lume in anul 2019, potrivit datelor oferite de revista americana Forbes in aceasta vara. Starul argentinian castiga 127 de milioane de dolari. Messi este urmat in clasament de Cristiano Ronaldo, care acumuleaza venituri de 109 milioane de dolari. Topul celor mai bine platiti sportivi din lume .

Cristiano Ronaldo da o noua lovitura. Cat va castiga de pe urma unui contract de publicitate proaspat semnat (VIDEO)

Marele Cristiano Ronaldo, cvintuplu castigator al Balonului de Aur, care evolueaza in prezent la Juventus Torino, a semnat un nou contract cu Nike, pana in 2026, in urma caruia va castiga cel putin 162 de mi.

Vlad Chiriches, cel mai mare salariu la Sassuolo!

Fundasul Vlad Chiriches, recent imprumutat de Sassuolo de la Napoli, are cel mai mare salariu din lotul echipei din Reggio Emilia.

Cel mai ieftin iPhone va fi lansat dupa iPhone 11. De ce e nevoie de unul

IPhone 11 va fi prezentat pe 10 septembrie si cel mai scump model va costa mai mult de 1. 000 de dolari. Dar Apple are un plan mai amplu, care include si un iPhone mai ieftin. iPhone 11 va fi.

Cel mai mare producator european de electrocasnice anunta concedieri masive

Electrolux, cel mai mare producator european de electrocasnice, va renunta la aproape 1. 700 de angajati din Ungaria pentru a-si reduce cheltuielile, pe fondul dificultatilor provocate de majorarea preturilor la ma.

DAN BARNA: Postelectoral, cel mai probabil, vom face alianta cu PNL

Presedintele USR, Dan Barna, a declarat, marti, intr-o conferinta de presa la Ramnicu Valcea, ca o alianta postelectorala ar putea fi facuta, cel mai probabil, cu PNL, in conditiile in care Alianta USR-PLUS nu ar obtine 51% pentru a-si asigura guvernarea.

Cel mai tanar primar din Romania, in prima editie Chefi la cutite. Ce a gatit edilul: Am dat licenta intre cele doua tururi de alegeri VIDEO

Cel mai tanar primar ales in Romania, Alin Adrian Nica, din comuna Dudestii Noi, judetul Timis, a impresionat juriul Chefi la cutite in prima editie din sezonul 7 al show-ului de la Antena 1.

Elisabeta Lipa: Avem cel mai bun lot de tineret din Europa

Presedinta Federatiei Romane de Canotaj, Elisabeta Lipa, afirma ca Romania are cel mai bun lot de .

Cum arata locul in care se filmeaza cel mai tare serial turcesc al momentului. Imagini din culisele Lacrimi la Marea Neagra de la Kanal D

Kanal D a continuat traditia serialelor turcesti si a venit in aceasta toamna cu o productie devenita fenomen media in Turcia, Lacrimi la Marea Neagra. Cum arata locul in care se filmeaza? Cum arata locul in care se filmeaza Lacrimi la Marea Neagra, cel mai tare serial turcesc al momentului Lacrimi la Marea Neagra original: .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )