Libnet.ro
UNICEF

01:05

Serviciile IT, cea mai mare crestere in 2014

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Serviciile IT, cea mai mare crestere in 2014

Cifra de afaceri din serviciile de piata prestate in principal firmelor s-a majorat cu 5,8% in perioada ianuarie-noiembrie din 2014, atat ca serie bruta, cat si ca serie ajustata. Cea mai mare crestere este inregistrata de serviciile informatice si. continuă pe Wall-Street Ro

CE: Romania este statul membru cu cea mai mare reducere a investitiilor in educatie, in perioada 2007 - 2012

In perioada 2007 - 2012, tara noastra este statul membru cu cea mai mare reducere a investitiilor in educatie cu 40%), urmata de Ungaria 30%), Marea Britanie, Letonia, Grecia, Italia si Portugalia cu aproximativ 20%), arata analiza anuala privind ocuparea fortei de munca si situatia sociala in UE realizata de Comisia Europeana.

JP Morgan, cea mai mare banca din SUA, profit in scadere cu 6,6% in T4

JP Morgan, cea mai mare banca americana, a inregistrat un profit in scadere cu 6,6% in trimestrul al patrulea, la 4,93 miliarde de dolari, din cauza costurilor litigiilor si reducerii veniturilor, rezultatele, sub asteptarile analistilor, provocand un.

Cea mai mare publicatie satirica din Franta, Le Canard Enchaine, a primit amenintari teroriste: Jurnalistii vor fi taiati cu toporul

Le Canard Enchaine, cea mai mare publicatie satirica din Franta, a primit o serie de amenintari. Jurnalistii publicatiei au fost amenintati ca le va veni randul dupa atacul de la Charlie Hebdo. Acum va.

Fixarea preturilor, sanctionata cu cea mai mare amenda de pana acum

Romanii au platit mai mult pentru produsele alimentare in anii 2005-2009 fiindca intre o parte din marile lanturi de magazine si principalii furnizori au existat intelegeri pentru fixarea preturilor. Sanctiunea a fost una pe masura 35. 000 euro.

Sistem brevetat la cea mai mare universitate din Romania: cum sa fii admis la facultate de pe bancile liceului

La Universitatea Babes-Bolyai UBB) Cluj-Napoca se organizeaza incepand din luna aprilie concursuri care pot inlocui examenul de admitere la facultate pentru anul universitar 2015-2016. O nota slaba la concurs nu are nicio consecinta negativa, dar o nota buna poate asigura un loc bugetat la una dintre cele noua facultati care s-au inscris in proiect.

Franta a doborat RECORDUL. Marsul Solidaritatii, cea mai mare manifestare anti-terorista din EUROPA

Pentru cateva ore, Parisul a devenit capitala mondiala a luptei anti-terorism. Peste 60 de sefi de stat si de guvern, in frunte cu presedintele francez Francois Hollande, s-au alaturat celor doua milioane de.

Care-i cea mai buna metoda de a te lasa de fumat? Un test de sange ar putea detine raspunsul

Un test de sange ar putea ajuta oamenii sa aleaga metoda anti-fumat care sa le ofere cea mai mare sansa de a scapa de viciu, releva un studiu recent aparut in revista medicala The Lancet.

Rentabilitatea capitalului uman, in usoara crestere si mai mare decat media europeana

Rentabilitatea capitalului uman in tara noastra exprimata prin numarul de unitati monetare generate de fiecare angajat pentru fiecare unitate monetara investita in remuneratia sa) a fost, anul trecut, de 1,3, potrivit studiului PwC Saratoga 2014, in crestere cu 4% fata de 2013 si cu 16% mai mare decat media europeana, conform unui comunicat remis azi redactiei.

O macara maritima a Grup Servicii Petroliere participa la constructia celui mai mare pod rutier din lume, peste Bosfor, investitie de 3 miliarde de dolari

Grup Servicii Petroliere GSP), controlat de catre omul de afaceri Gabriel Comanescu, participa cu o macara maritima la constructia celui mai mare pod rutier din lume, peste stramtoarea Bosfor din Turcia, proiect evaluat la 3 miliarde de dolari.

O macara a companiei romanesti GSP participa la constructia celui mai mare pod rutier din lume

Compania Grup Servicii Petroliere GSP), controlata de omul de afaceri Gabriel Comanescu, participa cu o macara maritima la constructia celui mai mare pod rutier din lume, peste stramtoarea Bosfor din Turcia, proiect evaluat la 3 miliarde de dolari.

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2078 seconds )