Libnet.ro
UNICEF

21:30

O macara a companiei romanesti GSP participa la constructia celui mai mare pod rutier din lume

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
O macara a companiei romanesti GSP participa la constructia celui mai mare pod rutier din lume

Compania Grup Servicii Petroliere GSP), controlata de omul de afaceri Gabriel Comanescu, participa cu o macara maritima la constructia celui mai mare pod rutier din lume, peste stramtoarea Bosfor din Turcia, proiect evaluat la 3 miliarde de dolari. continuă pe Ziarul Bursa

O macara maritima a Grup Servicii Petroliere participa la constructia celui mai mare pod rutier din lume, peste Bosfor, investitie de 3 miliarde de dolari

Grup Servicii Petroliere GSP), controlat de catre omul de afaceri Gabriel Comanescu, participa cu o macara maritima la constructia celui mai mare pod rutier din lume, peste stramtoarea Bosfor din Turcia, proiect evaluat la 3 miliarde de dolari.

O macara din Marea Neagra participa la ridicarea celui mai mare pod rutier suspendat din lume

Compania Grup Servicii Petroliere GSP) a incheiat pe 9 ianuarie operatiunea de ridicare a celui de-al doilea tablier de 4,5 metri si 450 de tone al podului Yavuz Sultan Selim, cel mai mare pod rutier suspendat din lume.

Alexandra Marcu a ajuns la poalele celui mai inalt vulcan: Ojos del Salado

Alpinista Alexandra Marcu a pornit ascensiunea pe cel mai inalt vulcan al lumii, Ojos del Salado, din Anzi. Exploratoarea de 16 ani, din Deva, se afla la cea de-a sasea expeditie din cele sapte inscrise in circuitul celor mai inalti vulcani de pe fiecare continent.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 21:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2034 seconds )