Libnet.ro
UNICEF

18:01

Serviciile online ale Apple, nefunctionale timp de 12 ore, din cauza unei probleme interne

B1 B1,
Serviciile online ale Apple, nefunctionale timp de 12 ore, din cauza unei probleme interne

Serviciile online ale Apple au fost nefunctionale pentru aproape 12 ore, din cauza unei probleme interne la DNS-uri, dupa cum a spus compania. Apple a avut probleme incepand de miercuri, de la ora 9. 00 GMT ora 11. continuă pe B1

Serviciile online ale Apple si-au revenit dupa aproape 12 ore de probleme de functionare

Apple a avut miercuri o zi grea fiindca mai multe servicii online, precum App Store si iTunes, au fost nefunctionale pentru aproape 12 ore in multe parti ale lumii. Compania a spus ca totul a pornit de la o problema interna. Estimarile arata ca Apple a pierdut intre unul si doua milioane dolari pentru fiecare ora in care clientii nu au putut face achizitii prin aceste servicii.

Serviciile Apple, nefunctionale mai multe ore: Compania americana, pierderi de 2,2 milioane dolari pe ora (FOTO)

Serviciile Apple, printre care App Store, iTunes Store, iBook Store si Mac App Store, au intampinat probleme miercuri, atunci cand nu au putut fi accesate pret de cinci ore. Printre tarile afectate se numara.

Clonele chinezesti ale Apple Watch s-au inmultit pe internet, iar preturile pornesc de la 40 de dolari

Inca de acum cateva luni chinezii au pus la vanzare pe internet modele asemanatoare ca aspect cu ceasul Apple, insa dupa lansarea oficiala de luni, copiile dupa Watch sunt in prim-plan, in special datorita pretului de la 40 de dolari). La descrierea produsului vanzatorii au fost sinceri, mentionand ca e o replica a Apple Watch, iar in cateva cazuri cumparatorii sunt avertizati ca nu e normal sa compare ceasul clona, cu cel real, de zece ori mai scump.

ştiri de la B1

actualitate, 18:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1983 seconds )