Libnet.ro
UNICEF

08:30

Sevil Shhaideh, propusa de Dragnea premier, ar fi dat o declaratie de doua pagini in dosarul de coruptie Tel Drum, firma controlata de Liviu Dragnea

România Liberă România Liberă,
Sevil Shhaideh, propusa de Dragnea premier, ar fi dat o declaratie de doua pagini in dosarul de coruptie Tel Drum, firma controlata de Liviu Dragnea

Sevil Shhadeih, propusa de PSD si ALDE ca prim-ministru, ar aparea ca martor in dosarul de coruptie Tel Drum, firma despre care presa a scris ca ar fi controlata de Liviu Dragnea. in acest dosar, un apropiat al lui Liviu Dragnea ar fi scos informatii clasificate secret de stat din DNA referitoare la firma Tel Drum si ar fi incercat sa i le dea sefului PSD, scriau jurnalistii de la Ziua de Constanta, in mai 2015. continuă pe România Liberă

Familia lui Sevil Shhaideh, propusa ca prim-ministru in Romania, are trei apartamente in Siria si a imprumutat 40.000 de euro unui strain implicat intr-un parteneriat de afaceri suspect

Sevil Shhaideh, propusa de liderul PSD, Liviu Dragnea drept prim-ministru, a avut in proprietate trei apartamente in Siria. Aceasta informatie apare in declaratia ei de avere, precum si in aceea a sotului ei, Akram Shhaideh.

Deputatul Cristin Ghinea, despre propunerea lui Sevil Shhaideh pentru functia de premier: Liviu Dragnea isi lasa un om de paie pentru a putea sa-si pregateasca terenul

Deputatul Cristian Ghinea, fost ministru al Fondurilor Europene, sustine ca USR nu va vota propunerea PSD-ALDE ca Sevil Shhaideh sa devina premier, pe motiv ca decizia este dezamagitoare, proasta si ineficienta.

Sevil Shhaideh, propunerea lui Dragnea pentru functia de premier, castiga lunar, in 2015, 25.000 lei de la stat

Jurnalistul Catalin Prisacariu a dezvaluit, pe blogul sau, in mai 2015, ca Sevil Shhaideh, propusa miercuri pentru functia de prim-ministru de PSD si ALDE, castiga lunar de vreo cinci ori mai mult decat un ministru si de vreo trei ori ori mai mult decat presedintele Romaniei.

PORTRET: Sevil Shhaideh, care ar putea deveni prima femeie premier din istoria Romaniei

Sevil Shhaideh, propusa de PSD-ALDE pentru functia de premier, are 52 de ani, este de religie musulmana, este absolventa de ASE, iar timp de aproape 20 de ani a lucrat in Consiliul Judetean Constanta, institutie condusa, din 2004 si pana in vara.

Ce o RECOMANDA pe Sevil Shhaideh pentru functia de PREMIER: ESTE FINA LUI DRAGNEA SI MANA DREAPTA A BARONULUI NICUSOR CONSTANTINESCU (VIDEO)

Sevil Shhaideh este propunerea PSD-ALDE pentru ocuparea functiei de prim-ministru al Romaniei. Constanteanca a indeplinit functia de Ministru al Dezvoltarii, dupa ce chiar Liviu Dragnea a demisionat.

Sociologul Barbu Mateescu sustine ca decizia PSD-ALDE de a o propune pe Sevil Shhaideh pentru functia de premier este un test: A fost selectata o persoana care apartine unei minoritati. Este un pic contrar valorilor exprimate in campanie

Sociologul Barbu Mateescu considera ca propunerea de premier a PSD-ALDE, anuntata miercuri, reprezinta, intr-o anumita masura, un test atat pentru electorat, cat si pentru formatiunea politica, intrucat Sevil Shhaideh apartine unei minoritati etnice si probabil si religioase, ceea ce este un pic contrar valorilor exprimate in campanie.

Victor Ponta: Propunerea lui Sevil Shhaideh pentru functia de premier este de nerefuzat

Fostul premier Victor Ponta a declarat, miercuri, la Parlament, ca propunerea lui Sevil Shhaideh pentru postul de premier este foarte buna, fiind un semn de deschidere si de normal, iar presedintele Klaus Iohannis nu ar putea avea vreun motiv sa o refuze.

Sevil Shhaideh, doar un pion pentru Dragnea premier |OPINIE

In mai 2015, imediat ce Dragnea reusise sa-si impuna fina, pe Sevil Shhaideh, la Ministerul Dezvoltarii, scriam ca Ponta deja pierduse meciul, desi nu o stia: Imediat ce a aparut anuntul ca Sevil Shhaideh este nominalizarea lui Ponta pentru portofoliul de la Dezvoltare Regionala, Dragnea a declarat ca azi isi va si inregistra demisia din functia de presedinte executiv al PSD. Nu, nu este doar o coincidenta, a scris jurnalistul Catalin Prisacariu a scris, pe blogul sau, despre premierul propus de PSD.

Declaratie soc din partea mamei lui Sevil Shhaideh: Ar trebui sa-si vada de sanatatea ei, nu sa accepte o asemenea functie

Sevil Shhaideh este numele propus de coalitia PSD- ALDE pentru a fi noul premier al Romaniei. Surprinzator, nu doar partidele din opozitiei se opun numirii acesteia in fruntea guvernului ci chiar si mama.

SEVIL SHHAIDEH ESTE PROPUNEREA PSD-ALDE PENTRU PREMIER (VIDEO)

Sevil Shhaideh este propunerea facuta miercuri de PSD-ALDE pentru functia de premier, la consultarile cu presedintele Klaus Iohannis de la Palatul Cotroceni. Liviu Dragnea a declarat ca Sevil Shaidehh este.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2117 seconds )