Libnet.ro
UNICEF

20:30

Sevil Shhaideh, propunerea lui Dragnea pentru functia de premier, castiga lunar, in 2015, 25.000 lei de la stat

România Liberă România Liberă,
Sevil Shhaideh, propunerea lui Dragnea pentru functia de premier, castiga lunar, in 2015, 25.000 lei de la stat

Jurnalistul Catalin Prisacariu a dezvaluit, pe blogul sau, in mai 2015, ca Sevil Shhaideh, propusa miercuri pentru functia de prim-ministru de PSD si ALDE, castiga lunar de vreo cinci ori mai mult decat un ministru si de vreo trei ori ori mai mult decat presedintele Romaniei. continuă pe România Liberă

Cozmin Gusa: Propunerea lui Dragnea pentru functia de premier aduce pacea intr-un moment complicat

Sevil Shhaideh, propunerea PSD pentru functia de prim-ministru al Romaniei, desi surprinde, este una care arata maturitate din partea social-democratilor si care ar putea aduce pacea intr-un moment complicat, sustine consultantul politic Cozmin Gusa.

Cine este Sevil Shhaideh, propunerea de prim-ministru a PSD. A fost subordonata baronului de Constanta, Nicusor Constantinescu

Propunerea PSD pentru functia de premier este Sevil Shhaideh. Este membru PSD din iulie 2015, a precizat presedintele PSD, Liviu Dragnea.

Cine este Sevil Shhaideh, propunerea de prim ministru a PSD. A fost subordonata baronului de Constanta, Nicusor Constantinescu

Propunerea PSD pentru functia de premier este Sevil Shhaideh. Este membru PSD din iulie 2015, a precizat presedintele PSD, Liviu Dragnea.

Cine este Sevil Shhaideh, propunerea PSD pentru functia de prim-ministru: Primul inalt demnitar roman musulman, o apropiata a lui Dragnea

Sevil Shhaideh, propunerea anuntata de Liviu Dragnea pentru functia de Prim-Ministru, a fost in 2015, timp de sase luni ministrul al Dezvoltarii regionale, preluand mandatul chiar de la Liviu Dragnea ce demisionase in mai 2015 ca urmare a condamnarii din prima instanta in dosarul Referendumului. Anterior, a fost secretar de stat in Ministerul Administratiei Publice si Dezvoltarii Regionale din 2012, iar inainte de Ministerul Dezvoltarii, a fost director de servicii in cadrul Consiliului Judetean Constanta, un apropiat al fostului baron PSD Nicusor Constantinescu. Shhaideh a fost primul ministru post-decembrist care a depus juramantul cu mana pe Coran.

Sevil Shhaideh, doar un pion pentru Dragnea premier |OPINIE

In mai 2015, imediat ce Dragnea reusise sa-si impuna fina, pe Sevil Shhaideh, la Ministerul Dezvoltarii, scriam ca Ponta deja pierduse meciul, desi nu o stia: Imediat ce a aparut anuntul ca Sevil Shhaideh este nominalizarea lui Ponta pentru portofoliul de la Dezvoltare Regionala, Dragnea a declarat ca azi isi va si inregistra demisia din functia de presedinte executiv al PSD. Nu, nu este doar o coincidenta, a scris jurnalistul Catalin Prisacariu a scris, pe blogul sau, despre premierul propus de PSD.

SEVIL SHHAIDEH ESTE PROPUNEREA PSD-ALDE PENTRU PREMIER (VIDEO)

Sevil Shhaideh este propunerea facuta miercuri de PSD-ALDE pentru functia de premier, la consultarile cu presedintele Klaus Iohannis de la Palatul Cotroceni. Liviu Dragnea a declarat ca Sevil Shaidehh este.

SEVIL SHHAIDEH ESTE PROPUNEREA PSD-ALDE PENTRU PREMIER

Sevil Shaidehh este propunerea facuta miercuri de PSD-ALDE pentru functia de premier, la consultarile cu presedintele Klaus Iohannis de la Palatul Cotroceni. Liviu Dragnea a declarat ca Sevil Shaidehh este.

Sevil Shhaideh, propusa de Dragnea premier, ar fi dat o declaratie de doua pagini in dosarul de coruptie Tel Drum, firma controlata de Liviu Dragnea

Sevil Shhadeih, propusa de PSD si ALDE ca prim-ministru, ar aparea ca martor in dosarul de coruptie Tel Drum, firma despre care presa a scris ca ar fi controlata de Liviu Dragnea. in acest dosar, un apropiat al lui Liviu Dragnea ar fi scos informatii clasificate secret de stat din DNA referitoare la firma Tel Drum si ar fi incercat sa i le dea sefului PSD, scriau jurnalistii de la Ziua de Constanta, in mai 2015.

Deputatul Cristin Ghinea, despre propunerea lui Sevil Shhaideh pentru functia de premier: Liviu Dragnea isi lasa un om de paie pentru a putea sa-si pregateasca terenul

Deputatul Cristian Ghinea, fost ministru al Fondurilor Europene, sustine ca USR nu va vota propunerea PSD-ALDE ca Sevil Shhaideh sa devina premier, pe motiv ca decizia este dezamagitoare, proasta si ineficienta.

Ce o RECOMANDA pe Sevil Shhaideh pentru functia de PREMIER: ESTE FINA LUI DRAGNEA SI MANA DREAPTA A BARONULUI NICUSOR CONSTANTINESCU (VIDEO)

Sevil Shhaideh este propunerea PSD-ALDE pentru ocuparea functiei de prim-ministru al Romaniei. Constanteanca a indeplinit functia de Ministru al Dezvoltarii, dupa ce chiar Liviu Dragnea a demisionat.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2099 seconds )