Libnet.ro
UNICEF

05:15

SFANTA MARIA, 15 august. Cea mai puternica rugaciune pe care trebuie sa o spui inainte de Sfanta Maria

Antena3 Antena3,
SFANTA MARIA, 15 august. Cea mai puternica rugaciune pe care trebuie sa o spui inainte de Sfanta Maria

SFANTA MARIA, sarbatoare 15 august. Cea mai puternica rugaciune pe care trebuie sa o spui inainte de Sfanta Maria: SFANTA MARIA, sarbatoare 15 august. O, Preacurata Maica a Domnului, a puterilor. continuă pe Antena3

Sfanta Maria, 15 august. Ce sa nu faci de Sfanta Maria. E mare pacat!

De ce nu e bine sa spui la multi ani de Sfanta Maria. Maria Mareeste praznuita de crestini pe data de 15 august, zi in care se pomeneste Adormirea Maicii Domnului, trecerea eiin.

Un manifestant rus, internat in stare grava, dupa ce a fost privat in arest de insulina Vladimir Putin se confrunta cu cea mai puternica miscare de contestare dupa revenirea la Kremlin

Un manifestant rus bolnav de diabet, arestat vineri in cadrul unei anchete pentru tulburari masive, a fost internat in stare grava, dupa ce a fost privat de insulina, scrie duminica presa rusa, preluata de AFP.

iPS Andrei este nemultumit, in mesajul de Sfanta Maria catre credinciosi, de participarea rara la slujbele bisericii

Secularizarea, participarea rara la slujbele biserici si pacatele multe ale oamenilor sunt motivele care ar face Icoana facatoare de minuni de la Nicula sa lacrimeze astazi, la fel cum a facut-o in urma cu 320 de ani, spune iPS Andrei Andreicut, mitropolitul Clujului, Maramuresului si Salajului, in predica pe care o va rosti cu ocazia sarbatorii de Sfanta Maria.

Prognoza meteo pe doua saptamani: din 15 august vremea se va raci semnificativ

Administratia Nationala de Meteorologie ANM) a anuntat luni prognoza metro pe urmatoarele doua saptamani. Temperaturile vor fi ridicate pana la mijlocul lunii august, incepand cu 14-15 august se va simti o racire semnificativa a vremii. in acest interval, temperaturile vor si cu 12 grade mai mici. Dupa aceasta perioada, va urma un nou val de caldura.

Cum arata cea mai moderna biblioteca din Baragan care se pregateste de inaugurare. Dotarile de ultima generatie ale edificiului te lasa fara replica

Cea mai moderna biblioteca din Baragan, cu sali dotate cu aparatura de ultima generatie, lift panoramic, aer conditionat si supravegere video aasi va deschide portile peste aproximativ 2 luni. La starsitul saptamanii, Consiliul Judetean Calarasi a receptionat constructia cladirii in care s-au investit peste 3 milioane de euro.

ADORMIREA MAICII DOMNULUI. Traditii si obiceiuri de Sfanta Maria Mare. Ce este strict interzis sa faci pe 15 august

La 15 august, Biserica Ortodoxa praznuieste Adormirea Maicii Domnului, cea mai mare sarbatoare inchinata Maicii Domnului. in aceasta zi comemoram moartea si ingroparea Mai.

Se spune sau nu la multi ani de Sfanta Maria. Ce zice, de fapt, traditia!

Sarbatoarea cunoscuta drept Adormirea Maicii Domnului, Sfanta Maria, este praznuita de Biserica Ortodoxa Romana, joi, pe data de 15 august. Iata de ce nu este gresit sa spui La multi ani! cand sarbatorim Adormirea Maicii Domnului! Numele Maria vine din ebraica si inseamna cea iubita, cea indragita. Spunem sau nu La multi ani! de .

SFANTA MARIA. Traditii si obiceiuri. Ce e bine sa faci joi, 15 august, de SFANTA MARIA

Traditii si obiceiuri de SFANTA MARIA. Sfanta Maria Mare sau sarbatoarea Adormirii Maicii Domnului este praznuita pe 15 august. Traditii si obiceiuri de SFANTA MARIA. Sfanta.

PROGRAM ENEL de SFANTA MARIA. Programul magazinelor Enel in mini-vacanta de Sfanta Maria

PROGRAM ENEL de SFANTA MARIA Magazinele Enel din municipiul Bucuresti, judetele Ilfov si Giurgiu vor fi inchise la finalul saptamanii, pe 15 si 16 august. in celelalte zile, magazinele.

PROGRAM BANCA TRANSILVANIA DE SFANTA MARIA. Cum va functiona Banca Transilvania in minivacanta de 15 august

Banca Transilvania este inchisa pe 15 august 2019 in toate unitatile din tara. Exceptie vor face anumite sucursale din mall-uri, unde bancile ar putea fi deschis.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2021 seconds )