Libnet.ro
UNICEF

05:16

SFANTUL ION. Mesajul lui Liviu Dragnea pentru sarbatoriti

Antena3 Antena3,
SFANTUL ION. Mesajul lui Liviu Dragnea pentru sarbatoriti

Soborul Sfantului Proroc Ioan Botezatorul are loc a doua zi dupa Boboteaza, la 7 ianuarie. Sfantul Proroc si inaintemergator al Domnului, care proroceste venirea lui Iisus Hristos, il. continuă pe Antena3

TRADITII DE SFANTUL ION. Ce trebuie sa faci in dimineata zilei de Sfantul Ion

Soborul Sfantului Proroc Ioan Botezatorul si inaintemergatorul Domnului are loc a doua zi dupa Boboteaza, la 7 ianuarie, potrivit obiceiului ca dupa marile praznice imparatesti.

SFANTUL ION. Ce trebuie sa faci de Sfantul Ion ca sa iti mearga bine tot anul

Soborul Sfantului Proroc Ioan Botezatorul si inaintemergatorul Domnului are loc a doua zi dupa Boboteaza, la 7 ianuarie, potrivit obiceiului ca dupa marile praznice imparatesti sa fie cinstite.

MESAJE DE SFANTUL ION. Cele mai frumoase MESAJE, URARI, SMS-uri de SFANTUL ION. La multi ani Ioane, Ioana, Ionel, Ionela!

La multi ani de Sfantul Ion! Trebuie sa crezi in viata, sa intelegi ca nu traim decat o data, sa iubesti ca si cum n-ai fi suferit niciodata, sa canti de parca nimeni nu.

Mesaje de Sfantul Ion: La multi ani, Ion, Ioana, Ionut, Oana, Ionel si Ioan!

Cele mai frumoase urari de Sfantul Ioan Botezatorul! SFANTUL ION. Un mesaj de Sfantul Ioneste o atentie de care se vor bucura.

MESAJE DE SFANTUL ION. Urari si mesaje de Sfantul Ioan

Crestinii ortodocsi de pretutindeni sarbatoresc in fiecare an, in data de 7 ianuarie, Soborul Sfantului Ioan Botezatorul, fiul Elisabetei si al preotului Zaharia, nascut in cetatea.

MESAJE DE SFANTUL ION. Mesaje pentru cei dragi

Crestinii ortodocsi de pretutindeni sarbatoresc in fiecare an, in data de 7 ianuarie, Soborul Sfantului Ioan Botezatorul.

MESAJE DE SFANTUL ION 2019. Trimiteti urari si felicitari celor care isi serbeaza onomastica

Crestinii ortodocsi de pretutindeni sarbatoresc in fiecare an, in data de 7 ianuarie, Soborul Sfantului Ioan Botezatorul.

MESAJE FRUMOASE DE SFANTUL ION 2019. Azi e ziua ta, Ioane...

Crestinii ortodocsi de pretutindeni sarbatoresc in fiecare an, in data de 7 ianuarie, Soborul Sfantului Ioan Botezatorul.

Toader anunta masuri reparatorii pentru condamnatii care au depasit termenul contestatiei n anulare /Liviu Dragnea, printre beneficiari

Tudorel Toader a declarat ca in scurt timp urmeaza a fi implementate masuri reparatorii pentru condamnatii care au depasit termenul depunerii unei contestatii in anulare, insa au primit pedepse din partea completelor de 5 judecatori de la iCCJ nelegal constituite, potrivit Mediafax. Intre cei care au iesit din termen pentru contestatia in anulare estesi Liviu Dragnea, condamnat in dosarul Referendumului.

Victor Ponta: Liviu Dragnea zice ca daca el nu poate sa fie presedinte, atunci sa nu fie nimeni altcineva si atunci candideaza el la prezidentiale(VIDEO)

Liderul Pro Romania, Victor Ponta, a declarat luni, in cadrul emisiunii Dosar de politician, ca Liviu Dragnea va candida la alegerile prezidentiale, desi va pierde in fata lui Klaus Iohannis, pentru ca nu.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:16

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2098 seconds )