Libnet.ro
UNICEF

11:30

Sfarsit tragic pentru un copil din Iasi. A fost lovit de o masina in timp ce mergea pe skateboard

Antena3 Antena3,
Sfarsit tragic pentru un copil din Iasi. A fost lovit de o masina in timp ce mergea pe skateboard

Sfarsit cumplit de vacanta pentru doi copii din localitatea Ciurea, judetul Iasi. Se jucau cu un skateboard pe sosea cand au fost loviti in plin de o duba. Unul dintre ei a murit cand a ajuns la spital. continuă pe Antena3

Sfarsit tragic pentru un barbat din Marea Britanie. A murit chiar in noaptea nuntii

Un barbat din Anglia, Danny Emsley, 37 de ani, s-a insurat, pe 17 august, cu Clare, 35 de ani. Nunta a avut loc la o locatie din Londra, iar fericitul cuplu a avut circa 80 de invitati la nunta. Barbatul,.

Un milionar din Iasi a fost legat si dus intr-un sat din apropiere. Rapitorii ar fi fost chiar copiii lui

Un milionar din Iasi a fost legat si dus cu masina intr-un sat din apropiere, dupa un scenariu ca-n filmele cu mafioti. Rapitorii ar fi chiar copiii afaceristului, iar victima i-a reclamat initial la.

Scandal urias la un spital din Iasi. Un pacient a fost gasit de familie legat de pat si plin de vanatai

Scandal la un spital din Iasi unde un pacient a fost gasit de familie legat de pat si plin de vanatai. Este vorba despre un barbat de 78 de ani, internat la Spitalul Clinic de Urgente, cu rani la cap in.

O batrana din Iasi, sfasiata de cainele vecinului

O batrana din Iasi a fost muscata cainele vecinului. Patrupedul a pus-o la pamant, muscand-o de partea superioara a corpului. Femeia a fost dusa ulterior la spital. Pacienta in.

Vosganian ii cere explicatii primarului din Iasi

Vicepresedintele ALDE Varujan Vosganian ii cere explicatii primarului din Iasi, Mihai Chirica, in legatura cu un banner avand un mesaj critic la adresa Guvernului, instalat de mai multe zile in Piata Unirii. Bannerul are mesajul: Moldova s-a saturat de hoti! Jos Guvernul!, iar Vosganian ii solicita lui Chirica sa comunice in baza carei autorizatii sade acest banner in centrul orasului si pe numele carui reprezentant al Moldovei a fost emisa, conform News. ro.

Cursa exploziva pentru prezidentialele din 2019. Cine poate schimba soarte alegerilor

Andreea Sava a prezentat, luni, la Editie speciala, o varianta-surpriza de candidat la Cotroceni si care ar putea da peste cap calculele pentru prezidentialele din 2019. Au trecut 15 ani de cand PSD nu a mai .

Cursa exploziva pentru prezidentialele din 2019. Cine poate schimba soarta alegerilor

Andreea Sava a prezentat, luni, la Editie speciala, o varianta-surpriza de candidat la Cotroceni si care ar putea da peste cap calculele pentru prezidentialele din 2019. Au trecut 15 ani de cand PSD nu a mai .

Pleaca din Guvern? Tudorel Toader se pregateste sa se autonumeasca in functia de notar public. Cine a semnat ordinul prin care numarul de notari din Iasi a fost suplimentat (FOTO)

UPDATE:Noi detalii despre cererea lui Tudorel Toader de intrarein Uniunea Notarilor Publici din Romania UNNPR) . Solicitarea sa a fot aprobata in prima zi lucratoare de dupa depunerea cererii, iar.

VESTI BUNE pentru soferi! Plafonul pentru programul Rabla a fost MAJORAT

Ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu a anuntat ca plafonul pentru programul Rabla a fost majorat cu 200 de milioane, permitand achizitionarea a 30. 000 de masini noi. in prima parte a programului au fost.

OLGUTA VASILESCU anunt CRUCIAL despre banii pentru pensii! Din pacate sunt vizati peste doua milioane de romani

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a anuntat, miercuri seara, ca se lucreaza pentru realizarea unei baze de date comune a Casei Nationale de Pensii si a Agentiei Nationale de Administrare Fiascala ANAF),.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2061 seconds )