Libnet.ro
UNICEF

01:05

7 sfaturi pentru cei care vor sa-si aleaga corect specialistul SEO

Hotnews Hotnews,
 7 sfaturi pentru cei care vor sa-si aleaga corect specialistul SEO

Optimizarea pentru motoarele de cautare, cunoscuta mai bine ca SEO, a devenit o componenta vitala pentru site-uri si afacerile cu prezenta in online, daca vor sa se bucure de vizibilitate in rezultatele cautarilor online. continuă pe Hotnews

Tichete de vacanta 2019. Banii nu ajung pentru toti bugetarii. Cine sunt cei care nu mai prind vouchere

Tichetele de vacanta nu vor ajunge in 2019 la toti bugetarii din Romania. Bugetele mai multor localitati din tara nu sunt suficiente pentru vouchere, astfel ca unii angajati de la stat vor trebui sa plece in vacanta pe cheltuiala proprie. Daca in Tagu Jiu se vor da tichetele abia la sfarsitul anului, bugetarii din Rovinari .

Cum rade MAI de cei care isi fac selfie la volan

Apar tot mai multe selfie-uri facute de soferi in mers, la volanul masinii, postate apoi, pe retelele de socializare. Politia rade de cei care isi fac poze in timp ce conduc si ii avertizeaza ca vor fi.

Prietenii si sotul ei ii pregateau o petrecere-surpriza, insa cei care au avut parte de ea au fost ei. Au intrat in casa si au vazut-o in mijlocul casei

Prietenii si sotul ei ii pregateau o petrecere-surpriza de ziua ei, insa cei care au avut parte de ea au fost ei. in timp ce partenerul sau de viata s-a dus dupa tort, prietenii au intrat in casa.

Martina Navratilova, sfaturi pentru Simona Halep: Trebuie sa serveasca bine si variat. Eu as servi si-n corpul Serenei

Martina Navratilova castigatoare a 18 titluri de Grand Slam) a notat, intr-un editorial pentru wtatennis. com, ca Simona Halep trebuie sa joace in lung de linie impotriva Serenei Williams si ca ii recomanda romancei sa serveasca variat, chiar si spre corpul adversarei, pentru a avea sanse in finala de la Wimbledon.

Teodorovici: Presedintia romana a Consiliului UE, un test pentru administratie, care a demonstrat ca poate face fata oricarei provocari

Presedintia romana a Consiliului UE a fost un test pentru administratia publica, care a demonstrat ca poate face fata oricarei provocari, la cel mai inalt nivel, scrie ministrul Finantelor, Eugen.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,245 seconds )