Libnet.ro
UNICEF

07:15

5 sfaturi pentru femeile care vor sa negocieze un salariu mai mare

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
5 sfaturi pentru femeile care vor sa negocieze un salariu mai mare

Femeile obtin de cele mai multe ori salarii sub nivelul barbatilor de pe aceleasi pozitii, desi ar merita aceleasi sume de bani, pentru ca nu stiu sa negocieze bine cu superiorii si se jeneaza sa ceara remuneratii mai mari. Care sunt solutiile pentru a. continuă pe Wall-Street Ro

Joburi in domeniul hotelier-gastronomic pentru romanii care vor sa lucreze in Germania

19 locuri de munca sunt disponibile pentru romanii care vor sa lucreze in Germania. Posturile sunt oferite de Hotel Marriott Frankfurt si alti angajatori nemti.

Vesti bune pentru romanii care vor sa isi schimbe masina. Anunt important facut de ministrul Mediului

Vesti bune pentru soferi. Programul Rabla va fi suplimentat dupa ce tichetele din luna mai au fost epuizate rapid. Anuntul a fost facut de ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu. Aceasta a spus ca in.

Vesti proaste pentru romanii care vor sa calatoreasca in Marea Britanie. Ce se va intampla dupa instalarea Brexitului

Romanii ar putea calatori in Marea Britanie numai cu vize, dupa anul 2019. Negociatorul-sef pentru Brexit a declarat, joi, ca Londra isi rezerva dreptul de a introduce vize pentru cetate.

Veste antiglont speciale pentru femeile din Armata Romana.

Veste antiglont speciale pentru femeile din Armata Romana.

Vesti bune pentru romanii care isi cauta o locuinta! Mii de oferte avantajoase la Targul National Imobiliar. VIDEO

Veste buna pentru romanii care isi cauta o locuinta. Astazi se deschide Targul National Imobiliar, unde vor fi prezentate aproximativ 15. 000 de locuinte noi amplasate in ansambluri.

Dacian Ciolos, sfaturi pentru Guvern: Ne trebuie onestitate si cinste in modul in care facem educatie si sanatate

Dacian Ciolos, fost premier al Romaniei, a precizat care sunt domeniile ce ar trebui sa reprezinte o prioritate pentru orice guvern. Fostul prim-ministru spune ca ar trebui sa se puna mai mult.

Schimbari majore in programul anuntat pentru pelerinii care vor ajunge in acest an la Sfanta Parascheva

Daca in anii trecuti, reprezentantii Primariei Iasi adunau in acelasi program orice eveniment care avea loc in luna octombrie prezentand o lista cu sute de manifestari mai mult sau mai putin atractive, programul pentru 2017 nu are mai mult de trei pagini.

Romanii vor avea rate mai mari la creditele in lei de saptamana viitoare! ROBOR la trei luni s-a dublat in mai putin de un an

Atentionare pentru clientii cu credite in lei! ROBOR la trei luni, indicele in functie de care se actualizeaza dobanzile la majoritatea creditelor in lei, cu dobanda variabila, s-a dublat in mai putin de un an. Joi, indicatorul a ajuns la 1,46% pe an,.

Romanii vor plati RATE MAI MARI! ROBOR a crescut cu 50% in 5 zile! (VIDEO)

Indicele ROBOR, in functie de care sunt calculate dobanzile la cele mai multe credite in lei, nu se opreste din crestere. Vineri a ajuns la un nou record in comparatie cu ziua precedenta.

Propunere: Amenzi de 3.000 RON pentru firmele care nu dau note de lichidare fostilor angajati

Firmele care nu elibereaza fostilor angajati notele de lichidare in termen de 3 zile de la incetarea contractelor de munca vor putea fi amendate cu pana la 3. 000 de lei, potrivit unei propuneri de lege de modificare a Codului muncii, depuse la Parlament.

actualitate, 07:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )