Libnet.ro
UNICEF

06:45

Joburi in domeniul hotelier-gastronomic pentru romanii care vor sa lucreze in Germania

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Joburi in domeniul hotelier-gastronomic pentru romanii care vor sa lucreze in Germania

19 locuri de munca sunt disponibile pentru romanii care vor sa lucreze in Germania. Posturile sunt oferite de Hotel Marriott Frankfurt si alti angajatori nemti. continuă pe Wall-Street Ro

Lovitura pentru romanii care vor sa-si cumpere o masina la mana a doua. Revine taxa de mediu!

Romanii care se gandesc sa-si cumpere o masina la mana a doua primesc o lovitura naucitoare. Revine taxa de mediu. Decizia vine dupa ce numarul masinilor vechi aduse in tara a .

Vesti proaste pentru romanii care vor sa calatoreasca in Marea Britanie. Ce se va intampla dupa instalarea Brexitului

Romanii ar putea calatori in Marea Britanie numai cu vize, dupa anul 2019. Negociatorul-sef pentru Brexit a declarat, joi, ca Londra isi rezerva dreptul de a introduce vize pentru cetate.

Vesti bune pentru romanii care vor sa isi schimbe masina. Anunt important facut de ministrul Mediului

Vesti bune pentru soferi. Programul Rabla va fi suplimentat dupa ce tichetele din luna mai au fost epuizate rapid. Anuntul a fost facut de ministrul Mediului, Gratiela Gavrilescu. Aceasta a spus ca in.

Vesti bune pentru romanii care isi cauta o locuinta! Mii de oferte avantajoase la Targul National Imobiliar. VIDEO

Veste buna pentru romanii care isi cauta o locuinta. Astazi se deschide Targul National Imobiliar, unde vor fi prezentate aproximativ 15. 000 de locuinte noi amplasate in ansambluri.

Vesti proaste pentru romanii cu rate la banci. Epoca dobanzilor joase se cam incheie. Ce se va intampla cu euro in urmatoarele luni

Radu Tudor a dezvaluit, la emisiunea Punctul de intalnire, de la Antena 3, motivele pentru care romanii care au credite la banci, fie in lei, fie in valuta, vor fi nevoiti sa scoata ma.

Panica pentru romanii cu credite! Indicele ROBOR a crescut cu aproape 10% intr-o singura zi

Panica pentru romanii cu credite in lei. Indicele ROBOR a crescut cu 10% intr-o singura zi. Potrivit BNR, ROBOR la trei luni, in functie de care se calculeaza costul creditelor in.

Luna octombrie vine cu schimbari benefice pentru patru zodii. Vor avea noroc pe toate planurile

Luna octombrie vine cu schimbari majore si benefice pentru patru zodii, care vor avea realizari pe toate planurile. Luna octombrie vine cu vesti pune pe plan amoros pentru nativii zodiei Gemeni. Daca pana.

Plata defalcata a TVA, obligatorie doar pentru companiile care au contracte cu statul

Comisia de buget-finante a Senatului a adoptat, in urma propunerii senatorului PSD Stefan Mihu, un amendament astfel incat plata defalcata a TVA sa fie obligatorie doar pentru companiile care au contracte cu statul, pentru restul companiilor, masura urmand sa fie optionala.

Se schimba regulile pentru inmormantare. Noua lege prevede amenzi usturatoare pentru cei care nu o respecta

Se schimba regulile de inmormantare. Romanii nu isi vor mai putea plange mortii trei zile, ci doar 36 de ore. Dupa care sunt obligati sa isi duca defunctul la.

VESTI CRUNTE pentru romanii cu credite in lei! E RECORD!

Indicele Robor la 3 luni, in functie de care sunt calculate dobanzile la majoritatea creditelor in lei, a atins nivelul de 1,58%, cel mai mare din ianuarie 2015 pana in prezent, potrivit.

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3169 seconds )