Libnet.ro
UNICEF

15:45

Si-a dat demisia si face bani din filmarile in care arata cum consuma peste 5000 de calorii la o masa

Adevărul Adevărul,
Si-a dat demisia si face bani din filmarile in care arata cum consuma peste 5000 de calorii la o masa

O tanara de 22 de ani si-a dat demisia de la locul de munca pentru a avea suficient timp sa manance mancare chinezeasca si fast-food. Dupa ce a postat clipurile cu mesele sale, aceasta a ajuns sa aiba peste 40 000 de fani. continuă pe Adevărul

Surse. Pleaca politrucii din MAE. Avocatul Romaniei la Curtea de Justitie a UE si-a dat demisia. Ce baroni PSD i-au tinut spatele

Agentul Guvernamental al Romaniei la Curtea de Justitie a Uniunii Europene CJUE), Radu Cantar, a demisionat din functie, sustin surse politice pentru Adevarul. Avea rang de subsecretar de stat in MAE. in 2018, Cantar a fost instalat la Externe de cuplul Olguta Vasilescu-Claudiu Manda. inainte de a deveni diplomat prin ordin PSD, a picat un examen de intrare in MAE si a facut bani din pariuri sportive.

Un lider PSD si-a dat demisia din functia de secretar de stat

Un lider PSD si-a dat demisia din functia de secretar de stat Presedintele PSD Sector 2, Rodica Nassar, si-a inaintat, marti, demisia din functia de secretar de stat in cadrul Ministerului.

Omul cheie in elaborarea bugetului si-a dat demisia de la Ministerul Finantelor

Dupa 28 de ani de activitate in Ministerul Finantelor, Daniela Pescaru si-a dat demisia din functia de secretar de stat, decizia privind eliberarea sa din functie fiind deja publicata in Monitorul oficial, scrie Agerpres.

Primul prefect din tara care isi da demisia, dupa schimbarea Guvernului: Este o demisie de onoare!

Prefectul judetului Vaslui, Eduard Popica, si-a dat demisia din functie marti, dupa un mandat de 2 ani si 5 luni, motivandu-si alegerea de faptul ca Guvernul de care am fost sustinut si care a sustinut toate proiectele judetului in ultimii doi ani si jumatate tocmai a fost demis. Este o demisie de onoare, a scris Eduard Popica pe Facebook.

Mama tinerei din Braila care a murit la o luna dupa ce a nascut, la un pas sa lesine. Ce se intampla acum cu femeia

Mama tinerei din Braila care a murit la o luna dupa ce a nascut a fost la un pas sa lesine la priveghiul fetei. Femeia este in continuare in stare de soc si nu poate sa accepte ca nu o va mai vedea niciodata pe Ana Maria. Tanara a murit din cauza unei erori medicale, .

Cine este Lucifer, barbatul din Giurgiu care a supus o fata 16 ani unui ritual satanic. Specialistii spun ca nu sufera de o boala psihica

Un caz socant a cuprins ieri toata tara. O minora din Giurgiu a fost supusa la un ritual satanic. Agresorul este un tanar in varsta de 25 de ani. Scenele sunt de-a dreptul terificante, croite dupa un joc bolnav initiat de barbat. Cine este cel care a abuzat-o pe fata de 16 ani? Cine este .

Dancila, intrebata despre liderii din partid care o vor inlaturata de la conducerea PSD

Presedintele PSD, Viorica Dancila, a spus, marti seara, intrebata despre liderii din partid care ii.

Si-a dat demisia pentru ca nu avea timp suficient sa manance. Viata ei s-a schimbat la 180 de grade. E incredibil din ce scoate bani acum tanara de 22 de ani

O femeie de 22 de ani a hotarat sa isi dea demisia de la locul de munca dintr-un motiv banal. Aceasta voia sa aiba suficient timp sa manance mancare chinezeasca si fast-food. Dupa ce a postat clipurile cu.

Ungaria: Primarul din Gyor, fost campion olimpic, si-a dat demisia dupa ce a fost filmat la o orgie pe un yaht

Un fost campion olimpic ce abia a fost reales primar al unui oras major din Ungaria a anuntat ca va demisiona dupa implicarea intr-un scandal sexual ce a afectat rezultatul Fidesz la alegerile locale de luna trecuta, transmite Reuters.

O noua modalitate prin care youtuberii pot face bani: Super Stickers

YouTube introduce o noua modalitate prin care creatorii sai de continut pot sa genereze venituri in timpul fluxurilor live. Platforma de streaming video a lansat astazi Super Stickers, pe care fanii le vor putea cumpara in timpul videoclipurilor live si premierelor, pentru a le arata youtuberilor cat de mult le place continutul.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2328 seconds )