Libnet.ro
UNICEF

06:15

Sicriul cu trupul lui Florin Cioaba a fost scos din spital si se indreapta spre Romania

Antena3 Antena3,
Sicriul cu trupul lui Florin Cioaba a fost scos din spital si se indreapta spre Romania

Dorin Cioaba a plans in momentuil in care sicriu cu trupul tatalui sau Florin Cioaba a fost scos din spitalul din Turcia si urcat in masinaZeci de membri ai familiei si apropiati ai fostului rege autoproclam. continuă pe Antena3

Trupul lui Florin Cioaba va fi adus pe Aeroportul Otopeni..

Trupul neinsufletit al lui Florin Cioaba, regele autoproclamat al romilor, este adus, marti dimineata, pe Aeroportul International Henri Coanda din Otopeni, cu prima cursa spre Romania. Florin Cioaba trebuia sa fie adus inca de luni in tara, insa nu s-au incheiat la timp formalitatile de repatriere. De la aeroport, trupul va fi dus cu un transport mortuar catre Sibiu. Vom reveni cu amanunte.

Regele romilor Florin Cioaba a incetat din viata.

Autointitulatul rege al romilor Florin Cioaba a incetat din viata duminica, la varsta de 58 de ani, in spitalul Akdeniz universitesi din Antalya, unde medicii ii montasera, vineri, un dispozitiv care sa-i ajute inima sa pompeze sange, au declarat, pentru MEDIAFAX, apropiati ai familiei. Informatia a fost confirmata de rudele lui Cioaba, care au precizat, pentru MEDIAFAX, ca decesul s-a produs la 11. 10, in urma unui stop cardio-respirator. Fiul acestuia, Dorin Cioaba, declara sambata ca .

Autointitulatul rege al romilor, Florin Cioaba, a iesit din coma si este in stare stabila

Autointitulatul rege al romilor Florin Cioaba a iesit din coma, este in stare stabila si se reface dupa interventia prin care i-a fost montat un dispozitiv de asistare circulatorie, potrivit fiului acestuia, Dorin Cioaba, scrie Mediafax .

Trupul neinsufletit al lui Florin Cioaba a fost adus in Romania. Inmormantarea are loc vineri

Trupul neinsufletit al lui Florin Cioaba a fost adus, marti seara, in Romania, cu o cursa de linie care a aterizat pe Aeroportul Henri Coanda, inmormantarea urmand sa aiba loc vineri, la Sibiu, dupa cum a precizat fiul cel mic al autointitulatului rege al romilor, Daniel Cioaba. Aeronava care a adus sicriul cu trupul lui Cioaba, apartinand companiei Turkish Airlines, a aterizat la Otopeni in jurul orei 20:30.

PDL: Florin Cioaba a fost un exemplu de lider care a luptat impotriva prejudecatilor

PDL are numai cuvinte de lauda la adresa regelui autopraclamat al romilor, Florin Cioaba, care a incetat din viata duminica, vestea mortii lui Cioaba fiind primita cu profunda tristete de catre democrat-liberali.

Florin Cioaba a iesit din coma si este in stare stabila: Romii cer sange pentru rege in fata spitalului

Regele Cioaba a iesit din coma, insa medicii sunt in continuare rezervati cu privire la evolutia starii sale de sanatate, dupa operatia suferita aseara, in timpul careia a suferit alte patru atacuri de.

Sicriul cu trupul neinsufletit al Regelui Cioaba, adus in tara cu un avion de linie

Avionul cu trupul neinsufletit al lui Florin Cioaba a aterizat marti seara la ora 20. 35 la Bucuresti. De la aeroport, sicriul va fi transportat cu o masina funerara direct acasa la Sibiu.

Sicriul cu trupul neinsufletit al Regelui Cioaba, adus in tara. La inmormantare ar putea participa 200.000 de oameni

Avionul cu trupul neinsufletit al lui Florin Cioaba a aterizat marti seara la ora 20. 35 la Bucuresti. De la aeroport, sicriul va fi transportat cu o masina funerara direct acasa la Sibiu.

Trupul neinsufletit al lui Florin Cioaba, adus marti in tara cu un avion de linie

Trupul neinsufletit al lui Florin Cioaba va fi adus in tara marti, cu un avion de linie care va ateriza la Bucuresti. De acolo, sicriul va fi transportat cu o masina funerara la Sibiu.

Florin Cioaba a iesit din coma si este in stare stabila

Autointitulatul rege al romilor Florin Cioaba a iesit din coma, este in stare stabila si se reface dupa interventia prin care i-a fost montat un dispozitiv de asistare circulatorie, potrivit fiului acestuia, Dorin Cioaba, relateaza Mediafax. Dorin Cioaba a declarat de asemenea ca presedintele Traian Basescu a telefonat de mai multe ori, ultima oara in cursul zilei de vineri, pentru a se interesa cu privire la starea de sanatate a tatalui sau.

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2068 seconds )