Libnet.ro
UNICEF

22:30

Florin Cioaba a iesit din coma si este in stare stabila: Romii cer sange pentru rege in fata spitalului

B1 B1,
Florin Cioaba a iesit din coma si este in stare stabila: Romii cer sange pentru rege in fata spitalului

Regele Cioaba a iesit din coma, insa medicii sunt in continuare rezervati cu privire la evolutia starii sale de sanatate, dupa operatia suferita aseara, in timpul careia a suferit alte patru atacuri de. continuă pe B1

Florin Cioaba a iesit din coma si este in stare stabila

Autointitulatul rege al romilor Florin Cioaba a iesit din coma, este in stare stabila si se reface dupa interventia prin care i-a fost montat un dispozitiv de asistare circulatorie, potrivit fiului acestuia, Dorin Cioaba, relateaza Mediafax. Dorin Cioaba a declarat de asemenea ca presedintele Traian Basescu a telefonat de mai multe ori, ultima oara in cursul zilei de vineri, pentru a se interesa cu privire la starea de sanatate a tatalui sau.

Autointitulatul rege al romilor, Florin Cioaba, a iesit din coma si este in stare stabila

Autointitulatul rege al romilor Florin Cioaba a iesit din coma, este in stare stabila si se reface dupa interventia prin care i-a fost montat un dispozitiv de asistare circulatorie, potrivit fiului acestuia, Dorin Cioaba, scrie Mediafax .

Regele Cioaba a iesit din coma. Rudele sunt in strada pentru a le cere oamenilor sa doneze sange

00 - Autointitulatul rege al romilor Florin Cioaba a iesit din coma, este in stare stabila si se reface dupa interventia prin care i-a fost montat un dispozitiv de asistare circulatorie, potrivit.

Regele romilor, Florin Cioaba, a iesit din coma. Acesta va fi supus unei interventii chirurgicale

Florin Cioaba, autointointitulatul rege al romilor, a iesit din coma indusa de medici, dupa ce in cursul zilei de luni suferise un preinfarct. Cioaba ramane internat la clinica din Antalya.

Regele Cioaba a iesit din coma.

Regele Cioaba a iesit din coma. El are in continuare nevoie de sange. Un grup de romi, rude ale bolnavului, poarta pancarte in curtea spitalului in care este internat Florin Cioaba pentru a cere sange in beneficiul acestuia. Mai mult de 20 de romi aflati la spitalul din Antalya au donat deja sange pentru regele lor. Acestora li s-au adaugat si donatori turci. Tatal meu este bine. Operatia a reusit. Este acum la terapie intensiva si asteptam pana maine cand va fi trezit. Multumim lui .

Regele romilor a iesit din coma. Declaratii EXCLUSIVE ale copiilor lui Florin Cioaba

20 - Familia lui Florin Cioaba le multumeste medicilor turci si persoanelor care au sarit in ajutorul regelui romilor. Va prezentam in exclusivitate imagini din Antalya si declaratiile copiilor lui.

Florin Cioaba, regele romilor, a iesit din coma dar este in continuare in stare grava

Florin Cioaba, autointitulatul rege al romilor ar putea fi adus la spitalul de urgenta Floreasca. Cioaba a iesit din coma si a fost examinat de sefului clinicii de cardiologie din Floreasca, Serban.

Florin Cioaba este in stare stabila: Ar putea fi transferat la Ankara sau Viena

Starea de sanatate a autoproclamatului rege al rromilor, Florin Cioaba, este stabila. Deocamdata nu este posibila realizarea unei interventii chirurgicale. Pe de alta parte, reprezentantii Ministerului.

Primele imagini cu Florin Cioaba in spital. Starea lui este usor ameliorata

Florin Cioaba, aflat in stare grava dupa ce a suferit un preinfarct, a fost transferat, vineri, de la spitalul Anadolu din Antalya la spitalul Akdeniz universitesi din aceeasi provincie a Turciei. Mutarea a fost.

Ultimele detalii despre starea de sanatate a lui Florin Cioaba. Cum va putea ajunge in Romania regele romilor

Florin Cioaba ramane pentru moment in clinica din Turcia. El este in coma indusa si respira cu ajutorul aparatelor desi starea de sanatate a avut o usoara evolutie de la internare si pana acum.

ştiri de la B1

actualitate, 22:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2037 seconds )