Libnet.ro
UNICEF

00:07

Sile Camataru, eliberat dupa opt luni de puscarie: Dau statul roman in judecata

Antena3 Antena3,
Sile Camataru, eliberat dupa opt luni de puscarie: Dau statul roman in judecata

Sile Camataru, eliberat dupa opt luni de puscarie, vrea sa dea statul in judecata pentru ca ar fi fost inchis pe nedrept. Sile Camataru a iesit din puscarie mai hotarat ca niciodata sa se puna pe. continuă pe Antena3

Sile Camataru, eliberat din Penitenciarul Rahova: Este judecat pentru santaj, camatarie si infractiuni cu violenta

Sile Camataru, pe numele sau real Valise Balint, a fost eliberat de la Penitenciarul Rahova in urma unei decizii definitive a inaltei Curti de Casatie si Justitie, relateaza B1 TV. Decizia de eliberare.

iCCJ: Sile Camataru, eliberat din inchisoare

Interlopul Vasile Balint, zis Sile Camataru, a fost eliberat, astazi, din Penitenciarul Rahova, arata sursele de presa.

VIDEO. Sile Camataru a fost eliberat de arest.

Sile Camataru a parasit puscaria noaptea trecuta, dupa ce ICCJ i-a admis recursul. Nutu Camataru ramane incarcerat, desi amandoi sunt acuzati de aceleasi fapte. Fratii Camataru sunt acuzati de fapte comise cu o violenta extrema. Instanta ICCJ a decis eliberarea conditionata. Citeste si: Fratii Camataru vor sa fie cercetati in libertate Fratii Ioan si Vasile Balint, cunoscuti drept Nutu si Sile Camataru au cerut, luni ICCJ sa fie cercetati in libertate. Astfel, luni vor incerca sa sa-i .

Sile Camataru a fost eliberat de arest.

Sile Camataru a parasit puscaria noaptea trecuta, dupa ce ICCJ i-a admis recursul. Nutu Camataru ramane incarcerat. Instanta ICCJ a decis eliberarea conditionata. Fratii Ioan si Vasile Balint, cunoscuti drept Nutu si Sile Camataru au cerut, luni ICCJ sa fie cercetati in libertate. Astfel, luni vor incerca sa sa-i convinga pe judecatorii de la inalta Curte de Casatie si Justitie, ca merita sa fie anchetati in afara gratiilor. Liderii clanului Camatarilor, Ion si Vasile Balint, seful gruparii .

Vasile Balint, zis si Sile Camataru, a fost eliberat din Penitenciarul Rahova

Vasile Balint, cunoscut ca Sile Camataru, judecat alaturi de alte 53 de persoane intr-un dosar privind fapte de santaj, camatarie si infractiuni cu violenta, a fost eliberat de la Penitenciarul Rahova, in urma unei decizii definitive a inaltei Curti.

Sile Camataru a fost eliberat din Penitenciarul Rahova

Vasile Balint, cunoscut ca Sile Camataru, judecat pentru santaj, camatarie si infractiuni cu violenta, a fost eliberat de la Penitenciarul Rahova, in urma unei decizii definitive a inaltei Curti de Casatie.

Sile Camataru, despre eliberarea sa: Este un gest de dreptate

Sile Camataru sustine ca este nevinovat, iar eliberarea sa din Penitenciarul Rahova este un gest de dreptate. Interlopul a stat de vorba cu presa in fata casei sale, la doar cateva ore dupa ce a iesit din.

ştiri de la Antena3

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )