Libnet.ro
UNICEF

18:45

Silvio Berlusconi afirma ca a primit propuneri din Romania pentru a candida la europarlamentare

B1 B1,
Silvio Berlusconi afirma ca a primit propuneri din Romania pentru a candida la europarlamentare

Silvio Berlusconi, condamnat in Italia pentru frauda fiscala in dosarul Mediaset, a declarat ca a primit propuneri din Romania, Bulgaria si Malta pentru a candida in scrutinul europarlamentar din mai. Acesta a. continuă pe B1

Silvio Berlusconi afirma ca a primit propuneri din Romania pentru a candida la europarlamentare

Silvio Berlusconi, condamnat in Italia pentru frauda fiscala in dosarul Mediaset, a declarat ca a primit propuneri din Romania, Bulgaria si Malta pentru a candida in scrutinul europarlamentar din mai, precizand insa ca prefera Italia.

Business report: In Germania, motorina e doar cu 4 centi mai scumpa decat la noi, la salarii de 7 ori mai mari; Egalizarea varstei de pensionare barbati-femei. Specificul romanesc si comparatii; Imobiliarele din Romania au fost fatale pentru irlandezii d

La sase ani de la scandalul resurselor, Sterling isi pregateste iesirea din Romania. Compania vrea sa vanda 50% din participatiile aflate in Marea Neagra. Compania Sterling Resources, inregistrata in Canada, vrea sa vanda pana la jumatate. Letonia: Trecerea la euro, urmata de un val de plangeri privind cresterea preturilor. Tot mai multi locuitori din Letonia se plang de cresterea preturilor pe care ar fi provocat-o trecerea, la 1 ianuarie, la moneda europeana comuna.

Vizita Victoriei Nuland ne da ocazia sa prezentam realitatile din Romania

Deputatul PSD Ana Birchall, secretar al Comisiei pentru afaceri europene din Camera Deputatilor, considera ca vizita subsecretarului de stat Victoria Nuland ne da ocazia sa prezentam, in mod direct, realitatile din Romania, consolidand totodata relatia bilaterala cu SUA, conform unui comunicat de presa.

Situatia statului de drept din Romania, in atentia Statelor Unite

Situatia statului de drept din Romania a intrat in atentia Statelor UNite, relateaza B1 TV. Un inalt demnitar american este asteptat in Romania vineri, unul dintre subiectele de discutie fiind respectarea.

Gigi Becali ar putea iesi temporar din inchisoare pentru a fi operat de hernie de disc

Finantatorul Stelei, Gigi Becali, ar putea iesi temporar din inchisoare, pentru a se opera de hernie de disc cervicala. Latifundiarul din Pipera a fost diagnosticat cu aceasta afectiune de medicii Spitalului.

Subsecretarul de stat american Victoria Nuland face o vizita in Romania pentru discutii despre statul de drept

Subsecretarul de stat american Victoria Nuland face o vizita in Romania in perioada 10-11 ianuarie, pentru discutii referitoare la statul de drept, informeaza Departamentul de Stat american intr-un comunicat de presa.

Efectul martea neagra: Inalt oficial american vine in Romania pentru a discuta despre statul de drept cu oficiali guvernamentali

Victoria Nuland, asistenta Secretarului de Stat John Kerry pe probleme europene, face o vizita in Romania in 10-11 ianuarie, pentru discutii referitoare la statul de drept, informeaza Departamentul de Stat. Este a doua vizita a unui inalt oficial american in Romania in urma unei crize politice, dupa cea efectuata de Philip Gordon in august 2012, dupa referendumul de suspendare a presedintelui. Reamintim ca Executivul si Parlamentul au fost in centrul unui nou scandal major in martea neagra, 10 decembrie, cind Parlamentul a trecut un pachet de modificari ale Codului Penal cu impact negativ major in lupta anticoruptie. Ambasada SUA a amendat comportamentul politic al coalitiei de la Putere, iar premierul Victor Ponta a dat o replica dura.

Honeywell a vandut fabrica de placute de frana pentru autovehicule din Romania

Producatorul american de echipamente industriale Honeywell si-a vandut, ieri, divizia de materiale de frictiune companiei Federal Mogul Corp, pentru aproximativ 155 de milioane de dolari, tranzactia incluzand doua fabrici din China si Romania, transmite AP.

Subiectele Zilei: PNL s-a lepadat de Nastase. Liberalii refuza sa-l martirizeze pe fostul premier; Trecutul nu se sterge. Cumetriile lui Gheorge Muscalu, seful procurorilor din Romania; Unde sunt investitiile de 10 miliarde euro promise de Guvern?

Laszlo Tokes: Transilvania toata nu mai poate ramane o colonie a Bucurestiului. Trebuie sa continuam schimbarea inceputa in 1989. Nastase intr-o companie selecta. Ce alti politicieni europeni au mai fost condamnati pentru coruptie. Justitia europeana a inceput Noul An.

Dacia, in fruntea topului celor mai furate masini din Romania

Dacia conduce in topul celor mai furate masini din tara noastra, pe parcursul anului trecut fiind sustrase 375 de autoturisme Dacia, potrivit datelor Inspectoratului General al Politiei Romane IGPR).

ştiri de la B1

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2087 seconds )