Libnet.ro
UNICEF

05:00

Vizita Victoriei Nuland ne da ocazia sa prezentam realitatile din Romania

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Vizita Victoriei Nuland ne da ocazia sa prezentam realitatile din Romania

Deputatul PSD Ana Birchall, secretar al Comisiei pentru afaceri europene din Camera Deputatilor, considera ca vizita subsecretarului de stat Victoria Nuland ne da ocazia sa prezentam, in mod direct, realitatile din Romania, consolidand totodata relatia bilaterala cu SUA, conform unui comunicat de presa. continuă pe Ziarul Bursa

Situatia statului de drept din Romania, in atentia Statelor Unite

Situatia statului de drept din Romania a intrat in atentia Statelor UNite, relateaza B1 TV. Un inalt demnitar american este asteptat in Romania vineri, unul dintre subiectele de discutie fiind respectarea.

Un alt spital din Romania isi umileste pacientii. Conditiile din saloanele Spitalului Judetean Satu Mare rivalizeaza cu cele din Evul Mediu

Un alt spital din Romania, dupa cel din Bacau, isi umileste pacientii. Conditiile din saloane sunt unele care rivalizeaza cu cele din Evul Mediu. Peretii sunt scorojiti sau daramati, geamurile stau sa.

Studiu amanuntit: ce stare si caracteristici are piata de publicitate online din Romania

Cei mai multi dintre clientii online ai agentiilor de publicitate din Romania indica faptul ca sunt prezenti pe retele de socializare 18,2%), ca isi optimizeaza site-urile pentru motoarele de cautare 16,3%), ca apeleaza la pay-per-click marketing.

Dacia, in fruntea topului celor mai furate masini din Romania

Dacia conduce in topul celor mai furate masini din tara noastra, pe parcursul anului trecut fiind sustrase 375 de autoturisme Dacia, potrivit datelor Inspectoratului General al Politiei Romane IGPR).

Honeywell a vandut fabrica de placute de frana pentru autovehicule din Romania

Producatorul american de echipamente industriale Honeywell si-a vandut, ieri, divizia de materiale de frictiune companiei Federal Mogul Corp, pentru aproximativ 155 de milioane de dolari, tranzactia incluzand doua fabrici din China si Romania, transmite AP.

Topul celor mai furate masini premium din Romania

Anul 2013 a adus in garajele hotilor 255 de autoturisme premium si un model de lux Bentley Continental, insa toata captura lor nu a depasit marca autohtona Dacia pentru care Politia a contabilizat 375 de masini furate cinci Duster), reiese din datele.

Proiect spectaculos. Tunel subteran prin centrul istoric al unui oras din Romania

Orasul Rasnov, cunoscut pentru cetatea sa medievala, va avea un tunel rutier in centrul localitatii si o parcare subterana, scriu jurnalistii de la incomemagazine. ro. Doua firme, una din Italia si alta din.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2426 seconds )