Libnet.ro
UNICEF

17:45

Situatia statului de drept din Romania, in atentia Statelor Unite

B1 B1,
Situatia statului de drept din Romania, in atentia Statelor Unite

Situatia statului de drept din Romania a intrat in atentia Statelor UNite, relateaza B1 TV. Un inalt demnitar american este asteptat in Romania vineri, unul dintre subiectele de discutie fiind respectarea. continuă pe B1

Un alt spital din Romania isi umileste pacientii. Conditiile din saloanele Spitalului Judetean Satu Mare rivalizeaza cu cele din Evul Mediu

Un alt spital din Romania, dupa cel din Bacau, isi umileste pacientii. Conditiile din saloane sunt unele care rivalizeaza cu cele din Evul Mediu. Peretii sunt scorojiti sau daramati, geamurile stau sa.

A.T. Kearney: In 2013, economia subterana din Romania a reprezentat circa 28,4% din PIB, adica 39,5 miliarde de euro

Economia subterana din Romania a reprezentat in 2013 circa 28,4% din PIB circa 39,5 miliarde de euro), unul dintre cele mai mari nivele din Europa, Romania fiind depasita doar de Bulgaria, unde procentul este de 31% din PIB, potrivit unui studiu realizat de firma de consultanta AT Kearney vezi studiul in atasament). In suma absoluta, cele 39,5 miliarde de euro sunt in crestere fata de 2012- cand dimensiunea economiei gri a fost de 38,3 miliarde euro- dar si fata de 2011 cand acelasi studiu indica un nivel al evaziunii de 38,8 mld. euro. Vezi studiul integral in atasament.

Asociatia Magistratilor din Romania acuza CSM ca face alegeri pe ascuns

Asociatia Magistratilor din Romania acuza Consiliul Superior al Magistraturii ca face alegeri pe ascuns. Potrivit Jurnalul National, nu a existat un calendar pentru depunerea candidaturilor si a proiectelor.

Studiu amanuntit: ce stare si caracteristici are piata de publicitate online din Romania

Cei mai multi dintre clientii online ai agentiilor de publicitate din Romania indica faptul ca sunt prezenti pe retele de socializare 18,2%), ca isi optimizeaza site-urile pentru motoarele de cautare 16,3%), ca apeleaza la pay-per-click marketing.

Dacia, in fruntea topului celor mai furate masini din Romania

Dacia conduce in topul celor mai furate masini din tara noastra, pe parcursul anului trecut fiind sustrase 375 de autoturisme Dacia, potrivit datelor Inspectoratului General al Politiei Romane IGPR).

Honeywell a vandut fabrica de placute de frana pentru autovehicule din Romania

Producatorul american de echipamente industriale Honeywell si-a vandut, ieri, divizia de materiale de frictiune companiei Federal Mogul Corp, pentru aproximativ 155 de milioane de dolari, tranzactia incluzand doua fabrici din China si Romania, transmite AP.

Topul celor mai furate masini premium din Romania

Anul 2013 a adus in garajele hotilor 255 de autoturisme premium si un model de lux Bentley Continental, insa toata captura lor nu a depasit marca autohtona Dacia pentru care Politia a contabilizat 375 de masini furate cinci Duster), reiese din datele.

Proiect spectaculos. Tunel subteran prin centrul istoric al unui oras din Romania

Orasul Rasnov, cunoscut pentru cetatea sa medievala, va avea un tunel rutier in centrul localitatii si o parcare subterana, scriu jurnalistii de la incomemagazine. ro. Doua firme, una din Italia si alta din.

Ungureanu: Forta de munca din Romania este indispensabila UE

Presedintele partidului Forta Civica FC), Mihai-Razvan Ungureanu, considera ca reactiile unor politicieni europeni, cu privire la migratia fortei de munca din tara noastra, sunt exagerate si deloc justificate, se arata intr-un comunicat de presa.

The Guardian raspunde 'invaziei' romanilor cu reversul monedei: fotografii uimitoare din Romania

Cotidianul britanic The Guardian a cerut romanilor sa trimita fotografii din tara astfel incat englezii sa realizeze ca Marea Britanie nu reprezinta o Mecca ci si Romania ofera frumuseti surprinzatoare pe care multi nu le-ar parasi.

ştiri de la B1

actualitate, 17:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )