Libnet.ro
UNICEF

17:30

Sima: Cea mai pierdere a unui client al WBS Holding este de 1,4 milioane de euro.

România Liberă România Liberă,
Sima: Cea mai pierdere a unui client al WBS Holding este de 1,4 milioane de euro.

Cristian Sima a afirmat duminica intr-un interviu ca cea mai mare pierdere a unuia dintre clientii firmei sale WBS Holding este de 1,4 milioane de euro si ca i-ar putea rambursa banii pierduti daca vinde activele pe care le are, insa sustine ca vrea sa-si despagubeasca toti clientii, potrivit Mediafax. Foarte multi clienti nu depun plangere pentru ca au incredere ca eu ma voi intoarce si vom ajunge la o intelegere, decat daca se duc sa faca plangere penala in British Virgin Islands. Eu, . continuă pe România Liberă

Casa Romana de Compensatie: Nu avem nicio legatura cu WBS Holding. Nu detinem informatii referitoare la eventualele operatiuni desfasurate de catre Cristian Sima cu fondurile clientilor WBS Holding

Casa Romana de Compensatie SA nu are nici un fel de legatura sau relatii cu WBS Holding si nu detine nici un fel de informatii referitoare la eventualele operatiuni desfasurate de catre dl. Cristian Sima cu fondurile clientilor WBS Holding. CRC nu detine si nu a detinut niciodata sume de bani sau active ale clientilor societatii WBS Holding. Fondurile banesti ale CRC, inclusiv marjele membrilor compensatori si ale clientilor acestora sunt in deplina siguranta si se afla in totalitate la dispozitia societatii. Activitatea CRC de compensare si decontare a tranzactiilor efectuate pe piata reglementata de instrumente financiare derivate administrata de SIBEX - Sibiu Stock Exchange se desfasoara normal, se arata intr-un comunicat al institutiei remis joi, HotNews. ro.

Oficiali Sibex: Nu avem nicio legatura cu WBS Holding. Activele Sibex, inclusiv fondurile banesti sunt in deplina siguranta

Sibex nu are nici un fel de legatura sau relatii cu WBS Holding societate care, dupa informatiile pe care le avem pana in prezent, ar fi inregistrata in Insulele Virgine si nefiind reglementata sau supravegheata de catre CNVM) si nu detine nici un fel de informatii referitoare la eventualele operatiuni desfasurate de catre Dl. Cristian Sima cu banii clientilor WBS Holding, se arata intr-un comunicat al Sibex, remis joi HotNews. ro.

Cea mai mare capusa a Oltchimului, in aceasta seara, la Exces de Putere

Sambata seara, la Exces de Putere, cea mai extravaganta aparitie a lui Mister Gaga pe scena ministerului Economiei. Si tot sambata seara, daca ati crezut ca i-ati vazut pe toti cei care au secatuit.

Adelina si Cristi Chivu se muta in cea mai scumpa vila din Romania

Cristian Chivu a cumparat cea mai scumpa vila din Romania. Pentru proprietatea din Corbeanca, de langa Bucuresti, fotbalistul a platit 4 milioane de euro, cu 2,5 milioane mai putin decat cerea proprietarul. Continue reading .

Cea mai mare companie in termeni de capitalizare bursiera din Grecia, Coca Cola Hellenic, isi muta sediul in Elvetia si se listeaza pe bursa londoneza

Cea mai mare companie in termeni de capitalizare bursiera din Grecia, Coca Cola Hellenic, a anuntat ca isi muta sediul in Elvetia si se va lista pe bursa din Londra, scrie site-ul bulgar de stiri Novinite. com.

Cat trebuie sa platesti ca sa ai biroul in cea mai inalta cladire din Romania

Sky Tower, turnul de 137 m, care a devenit cea mai inalta constructie civila din Romania, va fi finalizat complet pana la finalul acestui an, urmand sa isi primeasca primii chiriasi. Pana acum, insa, ritmul semnarii contractelor de inchiriere nu a fost.

Brokerul Cristian Sima: Am un contract care ma acopera pentru pierderile clientilor. Cea mai mare a fost de 1,4 milioane de euro

Fostul director al Bursei din Sibiu, Cristian Sima, vine cu noi explicatii cu privire la disparitia sa, dupa ce a pierdut sume uriase la bursa. Acesta sustine ca are un contract care il acopera 100% pentru.

Surse: Cea mai mare banca elvetiana ar putea concedia 10.000 de angajati

Banca elvetiana UBS ar putea concedia 10. 000 de angajati in cadrul unui program de reducere a cheltuielilor, potrivit unor surse apropiate conducerii, citate de publicatia Tages Anzeiger din Zurich, relateaza.

Business Report: Polita RCA s-a scumpit si cu 28%. De la anul se transforma in CASCO; Cum sa recuperezi banii inghititi din greseala de pe cardul tau; Cea mai inalta cladire din Romania este de vanzare: Cine ar putea sa o cumpere; Noul Volkswagen Beetle C

Bancile europene ar putea fi nevoite sa vanda active de 4. 500 miliarde dolari. Bancile europene ar putea fi nevoite sa vanda active de cel mult 4. 500 de. Pretul ofertei Transgaz, peste aproximativ doua saptamani. Guvernul a aprobat, ieri, memorandumul privind oferta secundara de vanzare a unui pachet.

Taxele de studiu la facultate variaza in tarile europene: Anglia, cea mai scumpa studentie

Costul invatamantului superior pentru studenti variaza in mod considerabil in Europa, indica un raport publicat de Comisia Europeana. Cele mai ridicate taxe de scolarizare se inregistreaza in Anglia,.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )