Libnet.ro
UNICEF

19:46

Simona Halep a adus cea mai mare audienta a versiunii in limba romana a canalului Eurosport

Online Sport Online Sport,
Simona Halep a adus cea mai mare audienta a versiunii in limba romana a canalului Eurosport

Semifinala Open-ului Francez, disputata intre Andrea Petkovic si Simona Halep, a stabilit un nou record de audienta medie pentru versiunea in limba romana a canalului Eurosport continuand astfel seria audientelor exceptionale inregistrate pe parcursul competitiei. continuă pe Online Sport

Ultimul pas pana la finala si locul 3 mondial. Ce-a declarat Simona Halep dupa cea mai mare performanta din cariera, la un turneu de Mare Slem

Simona Halep s-a calificat miercuri in semifinalele de la Roland Garros, cea mai mare performanta a sa la un turneu de Mare Slem, dupa 6-2, 6-2, cu rusoaica Svetlana Kuznetova. in semifinale, Halep o va intalni joi pe Andrea Petkovici Germania, locul 27 WTA).

Romania a avut cea mai mare crestere a preturilor productiei industriale din UE

Romania a inregistrat, in luna aprilie, cea mai mare crestere a preturilor productiei industriale, de 1,7%, comparativ cu luna precedenta, fiind urmata de Grecia, cu 1,3% si de Letonia, cu 0,7%, potrivit datelor Institutului European de Statistica Eurostat.

10.000 de oameni asteptati la cea mai mare petrecere pe acoperis

Cea mai mare petrecere pe acoperis din Romania va avea loc pe 21 iunie, la Bucuresti, anunta organizatorii, AllTimeClubbing. Atmosfera va fi animata de DJ-i din Italia, Germania si Romania.

PIB-ul Romaniei a inregistrat cea mai mare crestere din UE

Produsul Intern Brut al Romaniei a inregistrat o crestere de 3,8% in primul trimestru din 2014 comparativ cu perioada similara din 2013, acesta fiind cel mai mare avans anual inregistrat de o tara membra a Uniunii Europene, potrivit celei de-a doua estimari publicate miercuri de Oficiul european pentru Statistica Eurostat).

Nu mai conteaza finala! Esti cea mai mare zeita a tenisului in acest moment!. Sute de mesaje pe adresa de mail simona@antena3.ro

Milioane de romani sunt alaturi de Simona Halep, noua campioana a sportului romanesc. Aceasta a avut un parcurs spectaculos la Roland Garros, fiind de neinvins pe parcursul concursului. Sambata, de la ora 16:00,.

Ilie Nastase: Simona Halep trebuie sa joace mai bine

Simona Halep a impresionat la Roland Garros, competitie unde a ajuns pana in sferturi. Trebuie sa joace mai bine decat pana acum, locul patru e foarte bun, desi poate sa ajunga mai sus, a precizat Ilie Nastase.

Simona Halep, felicitata de Nadia Comaneci

Nadia Comaneci, cea mai mare gimnasta din toate timpurile, a felicitat-o pe Simona Halep, in direct la Antena 3. Felicitari, Simona. Discutam cu Bart despre succesul extraordinar pe care il are si despre fenomenul.

incurajari de la o legenda: ce mesaj formidabil a primit Simona Halep din partea Nadiei Comaneci

Calificarea jucatoarei de 22 de ani in finala de la Roland Garros sambata, ora 16. 00, Eurosport 2 si Antena 3) a determinat-o pe cea mai mare gimnasta din istoria Romaniei sa remarce ascensiunea Simonei.

Simona Halep: A fost visul meu sa joc finala la Roland Garros

A fost visul meu sa joc finala de la Roland Garros, am avut emotii mari, a fost un meci bun, un meci tare, ma bucur ca am terminat in doua seturi, a spus Simona Halep dupa cel mai mare rezultat din cariera ei.

Au descoperit cea mai mare COMOARA din Ocean. Este de trei ori mai mare decat Germania

Pamantul nu inceteaza sa ne uimeasca. Desi omul si-a pus amprenta asupra Terrei, iar multe lucruri au fost distruse din cauza poluarii, exista locuri perfecte pe suprafata Pamantului, pe care oamenii de.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 19:46

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2001 seconds )