Libnet.ro
UNICEF

23:15

Simona Halep vs. Caroline Garcia, la Singapore. Cand va juca romanca

România Liberă România Liberă,
Simona Halep vs. Caroline Garcia, la Singapore. Cand va juca romanca

Romanca Simona Halep, principala favorita si numarul unu mondial, va juca luni, de la 14:30, contra frantuzoiaicei Caroline Garcia, locul 9 WTA, primul sau meci din Grupa Rosie a Turneului Campioanelor de la Singapore . continuă pe România Liberă

FOTO Au sosit intariri! Cine o va sustine pe Simona Halep la Turneul Campioanelor de la Singapore

Simona Halep va participa azi la tragerea la sorti a grupelor de la Turneul Campioanelor de la Singapore, competitie care va incepe duminica.

Simona Halep, declaratie inedita la Singapore. Ce a spus romanca in momentul in care a ajuns pe scena

Simona Halep a urcat ultima pe scena de la Singapore, acolo unde au fost prezentate cele opt jucatoare care participa la Turneul Campioanelor. Gazdele i-au facut o prezentare frumoasa Simonei si au.

Turneul Campioanelor LIVE text. Simona Halep, grupa usoara la Singapore

Simona Halep va participa la Turneul Campioanelor, alaturi de Garbine Muguruza Spania), Karolina Pliskova Cehia), Elina Svitolina Ucraina), Venus Williams SUA), Caroline Wozniacki Danemarca), Jelena Ostapenko.

Simona Halep dezvaluie ce probleme intampina de cand e lider mondial: Recunosc acest lucru

Simona Halep este cea mai iubita sportiva din Romania. Datorita succesului ei, multi copii isi doresc sa joace tenis si sa devina, intr-o zi, la fel ca si ea. Sportivasi-a reluat.

Turneul Campioanelor: Simona Halep, in Grupa Rosie alaturi de Elina Svitolina, Caroline Wozniacki si Caroline Garcia

Vineri a avut loc, la Singapore, tragerea la sorti a grupelor pentru Turneul Campioanelor. Simona Halep 1 WTA si principala favorita a competitiei) face parte din Grupa Rosie, alaturi de Elina Svitolina, Caroline Wozniacki si Caroline Garcia.

Simona Halep a oferit declaratia zilei la Singapore. Ce a spus romanca in momentul in care a ajuns pe scena

Simona Halep a urcat ultima pe scena de la Singapore, acolo unde au fost prezentate cele opt jucatoare care participa la Turneul Campioanelor.

S-a anuntat programul meciurilor de la Turneul Campioanelor. Cand debuteaza Simona Halep la Singapore

Simona Halep participa pentru a patra oara consecutiv la Turneul Campioanelor, fiind singura jucatoare calificata anul acesta la Singapore aflata in aceasta situatie.

LIVE VIDEO si TEXT - ora 14.30, Simona Halep isi afla adversarele de la Turneul Campioanelor, de la Singapore

Simona Halep va participa pentru a patra oara consecutiv la Turneul Campioanelor de la Singapore, competitie care debuteaza duminica.

LIVE VIDEO si TEXT - ora 14.30, Simona Halep isi afla adversarele de la Turneul Campioanelor, de la Singapore. Imagini in direct de la ceremonia de deschidere

Simona Halep va participa pentru a patra oara consecutiv la Turneul Campioanelor de la Singapore, competitie care debuteaza duminica.

Omul care a dus-o pe Simona Halep pe locul 1 mondial nu va fi alaturi de ea la Singapore. De ce lipseste Andrei Pavel din staff la Turneul Campioanelor

Simona Halep isi va afla azi adversarele de la Turneul Campioanelor, competitie care incepe duminica la Singapore.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 23:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2347 seconds )