Libnet.ro
UNICEF

20:15

WTA Beijing: Simona Halep vs Daria Kasatkina se va disputa vineri, de la ora 07:30

Hotnews Hotnews,
 WTA Beijing: Simona Halep vs Daria Kasatkina se va disputa vineri, de la ora 07:30

Organizatorii turneului Premier Mandatory de la Beijing au anuntat programul zilei de vineri, meciul Simona Halep vs Daria Kasatkina urmand sa inceapa la ora 07:30 ora Romaniei). Disputa va fi in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro. continuă pe Hotnews

LIVE Simona Halep - Daria Kasatkina

Simona Halep evolueaza vineri dimineata in sferturile de la Beijing impotriva Dariei Kasatkina din Rusia.

Asa am trait Simona Halep - Daria Kasatkina in sferturi la Beijing

Simona Halep a evoluat vineri dimineata in sferturile de la Beijing impotriva Dariei Kasatkina din Rusia.

LIVE Simona Halep - Daria Kasatkina (7:30)

Simona Halep evolueaza vineri dimineata in sferturile de la Beijing impotriva Dariei Kasatkina din Rusia.

VIDEO WTA Beijing: Simona Halep vs Maria Sharapova 6-2, 6-2/ Prima victorie impotriva Sharapovei - Zambetul succesului, nepretuit

Zambetul Simonei Halep de la finalul partidei spune totul despre frustrarile acumulate de-a lungul celor sapte infrangeri consecutive suferite in fata Mariei Sharapova. Cu un serviciu aliat de nadejde, cu o deplasare ca in vremurile bune si cu o agresivitate de care ne era dor, Simona a defilat in meciul de miercuri, obtinand o victorie categorica: 6-2, 6-2, dupa o ora si 12 minute. Halep s-a calificat in sferturile turneului Premier Mandatory de la Beijing, acolo unde va da peste Daria Kasatkina 34 WTA) sau Agnieszka Radwanska 11 WTA). Sigur, aceasta victorie nu ii aduce Simonei titlul de Grand Slam mult visat, insa ar putea reprezenta un punct de plecare spre zari si mai inalte.

WTA Beijing: Simona Halep vs Maria Sharapova 6-2, 6-2/ Primul succes impotriva Sharapovei - Zambetul victoriei, nepretuit

La doar cateva saptamani dupa duelul de la US Open, din turul intai, Simona Halep 2 WTA) si Maria Sharapova 104 WTA) se intalnesc din nou, de aceasta data la turneul Premier Mandatory de la Beijing turul trei). Cele sapte dispute anterioare i-au revenit rusoaicei, Simona fiind in cautarea primului succes. Meciul de pe arena centrala este in direct pe Digisport2 si LiveText pe HotNews. ro. Se actualizeaza.

WTA Beijing: Simona Halep vs Magdalena Rybarikova 6-1, 2-1 (abandon)/ Duel cu Maria Sharapova in optimi

Simona Halep a jucat foarte bine din punct de vedere tactic, ducand-o pe adversara acolo unde si-a dorit, in zona ei de confort: dueluri de pe baseline. Magdalena Rybarikova 28 WTA) a fost la un pas sa piarda primul set la zero, iar apoi a abandonat in al doilea dupa ce Simona a facut break-ul. Halep se califica in turul trei de la Beijing 6-1, 2-1, dupa 58 de minute), faza a competitiei unde va da peste balaurul Maria Sharapova. Va fi confruntarea cu numarul opt - rusoaica conduce cu 7-0.

WTA o rasplateste pe Simona Halep. Ce bonus primeste romanca

Dupa ce a participat la Beijing, Simona Halep va primi un bonus important. Astfel, romanca va primi bonusul care li se ofera jucatoarelor din top 10, potrivit digisport. ro. Daca sportiva va fi pe 2 sau 3.

WTA Beijing: Sorana Cirstea vs Karolina Pliskova se va disputa joi, de la ora 07:30

Sorana Cirstea 44 WTA) va evolua, joi, la ora 07. 30 ora Romaniei) impotriva Karolinei Pliskova 4 WTA), in optimile turneului Premier Mandatory de la Beijing China Open).

S-a stabilit programul de maine de la China Open: de la ce ore vor intra pe teren Simona Halep si Sorana Cirstea

Simona Halep si Sorana Cirstea vor juca vineri dimineata in sferturile de finala de la China Open. Daca ambele vor invinge, ele se vor intalni in semifinale.

Daria Kasatkina a invins-o pe Agnieszka Radwanska si va fi adversara Simonei Halep in sferturi la China Open. E momentul revansei

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, va evolua cu sportiva Daria Kasatkina in sferturi la China Open, dupa ce rusoaica a trecut de sportiva poloneza Agnieszka Radwanska, scor 4-6, 7-5, 6-2.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2045 seconds )