Libnet.ro
UNICEF

06:45

Simona Halep debuteaza cu victorie la Turneul Campioanelor. 6-2, 6-3 cu Bouchard

România Liberă România Liberă,
Simona Halep debuteaza cu victorie la Turneul Campioanelor. 6-2, 6-3 cu Bouchard

Simona Halep a debutat cu victorie la Turneul Campioanelor de la Singapore. Romanca a invins-o pe Eugenie Bouchard cu scorul de 6-2, 6-3. Dupa prima zi Halep este lider in Grupa Rosie. continuă pe România Liberă

Clasament, Rezultate, Program - Simona Halep in Grupa Rosie,Turneul Campioanelor, Singapore

Mai jos gasiti situatia la zi din grupa jucatoarei de tenis Simona Haleo de la Turneul Campioanelor de la Singapore 2014. Halep este in Grupa Rosie, cuSerena Williams, Eugenie Bouchard siAna Ivanovic. Primele doua locuri din grupe se califica in semifinale. Fiecare meci castigat este cotat cu 1 punct. In caz de egalitate la puncte se va face departajarea la numarul de game-uri castigate.

Simona Halep, inainte de Turneul Campioanelor: Am putine emotii, dar nu am nimic de pierdut/ Sper sa imi refac increderea la 100%

Simona Halep a declarat pentru site-ul oficial WTA, inainte de Turneul Campioanelor din Singapore, ca are putine emotii insa nu are nimic de pierdut si isi aminteste ca anul trecut, la turneul de final de sezon de la Sofia pe care l-a castigat, le-a spus parintilor ca isi doreste ca in 2014 sa joace turneul mare.

Ultimele informatii despre Simona Halep, inaintea debutului la Turneul Campioanelor

Simona Halep isi va incepe luni drumul la Turneul Campioanelor. Constanteanca o va intalni in primul meci pe canadianca Eugiene Bouchard, nu mai devreme de ora 16.

Simona Halep, in grupa rosie la Turneul Campioanelor cu Serena Williams, Eugenie Bouchard si Ana Ivanovici

Jucatoarea de tenis Simona Halep, de luni locul 4 WTA, va juca in grupa rosie la Turneul Campioanelor, alaturi de Serena Williams, Eugenie Bouchard si Ana Ivanovici, conform tragerii la sorti de sambata, de la Singapore.

Simona Halep, in grupa rosie la Turneul Campioanelor cu Serena Williams, Eugenie Bouchard si Ana Ivanovici

Jucatoarea de tenis Simona Halep, de luni locul 4 WTA, va juca in grupa rosie la Turneul Campioanelor, alaturi de Serena Williams, Eugenie Bouchard si Ana Ivanovici, conform tragerii la sorti de sambata, de la.

LIVE Simona Halep - Eugenie Bouchard, primul meci de la Singapore din Turneul Campioanelor (azi, dupa 16:30). De la 14:30, live meciul Serenei Williams

Simona Halep incepe luni la Turneul Campioanelor din Singapore, contra jucatoarei Eugenie Bouchard, dupa ora Romaniei 16:00. De la ora 14:30, are loc in Grupa Rosie partida Serena Williams - Ana Ivanovic. Amanunte live in pagina aceasta, despre ambele intalniri.

LIVE Simona Halep - Eugenie Bouchard, primul meci de la Singapore din Turneul Campioanelor (luni, dupa 14:30)

Simona Halep incepe luni la Turneul Campioanelor din Singapore, contra jucatoarei Eugenie Bouchard, de la ora Romaniei 14:30. Amanunte live despre meci, in pagina aceasta.

Turneul Campioanelor: Simona Halep vs Eugenie Bouchard (16:00)

Simona Halep debuteaza luni la Turneul Campioanelor, jucatoarea din Romania urmand sa o intalneasca pe Eugenie Bouchard, din Canada, locul 5 in ierarhia WTA. Meciul de la Singapore va incepe la ora 16:00 si va fi LiveText pe HotNews. ro.

Turneul Campioanelor: Simona Halep vs Eugenie Bouchard (16:30)

Simona Halep debuteaza luni la Turneul Campioanelor, jucatoarea din Romania urmand sa o intalneasca pe Eugenie Bouchard, din Canada, locul 5 in ierarhia WTA. Meciul de la Singapore va incepe la ora 16:30 si va fi LiveText pe HotNews. ro. Din secretele marilor campioni la tenis.

Live Text Halep - Bouchard: 6-2, 0-0 Debut formidabil la Turneul Campioanelor Singapore

Simona Halep debuteaza, luni, de la ora 21. 30 ora Romaniei), la Turneul Campioanelor de la Singapore, acolo unde evolueaza doar cele mai bune 8 jucatoare ale lumii. Numarul 4 mondial, Halep o intalneste in primul meci pe urmaritoarea sa din clasament, canadianca Eugenie Bouchard.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2007 seconds )