Libnet.ro
UNICEF

20:45

Clasament, Rezultate, Program - Simona Halep in Grupa Rosie,Turneul Campioanelor, Singapore

Online Sport Online Sport,
Clasament, Rezultate, Program - Simona Halep in Grupa Rosie,Turneul Campioanelor, Singapore

Mai jos gasiti situatia la zi din grupa jucatoarei de tenis Simona Haleo de la Turneul Campioanelor de la Singapore 2014. Halep este in Grupa Rosie, cuSerena Williams, Eugenie Bouchard siAna Ivanovic. Primele doua locuri din grupe se califica in semifinale. Fiecare meci castigat este cotat cu 1 punct. In caz de egalitate la puncte se va face departajarea la numarul de game-uri castigate. continuă pe Online Sport

Turneul Campioanelor: Simona Halep, in grupa rosie cu Serena Williams, Eugenie Bouchard si Ana Ivanovic

Jucatoarea de tenis Simona Halep, de luni locul 4 WTA, va juca in grupa rosie la Turneul Campioanelor, alaturi de Serena Williams, Eugenie Bouchard si Ana Ivanovic, conform tragerii la sorti de sambata, de la Singapore.

Simona Halep, inainte de Turneul Campioanelor: Am putine emotii, dar nu am nimic de pierdut/ Sper sa imi refac increderea la 100%

Simona Halep a declarat pentru site-ul oficial WTA, inainte de Turneul Campioanelor din Singapore, ca are putine emotii insa nu are nimic de pierdut si isi aminteste ca anul trecut, la turneul de final de sezon de la Sofia pe care l-a castigat, le-a spus parintilor ca isi doreste ca in 2014 sa joace turneul mare.

Simona Halep, in grupa rosie la Turneul Campioanelor cu Serena Williams, Eugenie Bouchard si Ana Ivanovici

Jucatoarea de tenis Simona Halep, de luni locul 4 WTA, va juca in grupa rosie la Turneul Campioanelor, alaturi de Serena Williams, Eugenie Bouchard si Ana Ivanovici, conform tragerii la sorti de sambata, de la Singapore.

Simona Halep, in grupa rosie la Turneul Campioanelor cu Serena Williams, Eugenie Bouchard si Ana Ivanovici

Jucatoarea de tenis Simona Halep, de luni locul 4 WTA, va juca in grupa rosie la Turneul Campioanelor, alaturi de Serena Williams, Eugenie Bouchard si Ana Ivanovici, conform tragerii la sorti de sambata, de la.

Simona Halep, in grupa rosie cu Serena Williams, Eugenie Bouchard si Ana Ivanovic

Simona Halep si-a aflat astazi adversarele de la Turneul Campioanelor. Halep face parte din grupa rosie unde cap de serie este Serena Williams, numarul unu mondial. Din grupa mai fac parte Eugenie Bouchard si Ana.

Simona Halep prinde grupa ideala la Turneul Campioanelor din Singapore. Voi da totul

Simona Halep a intrat sambatain urnele de la Turneul Campioanelor din Singapore. Ceremonia de tragere la sorti a stabilit pentru romanca Grupa Rosie, una cum nu se poate mai buna pentru a avansa in semifinale. Meciurile incep pe 20 octombrie si vor fi live pe site-ul onlinesport. ro.

Halep, grupa de foc la Turneul Campioanelor

Simona Halep va avea meciuri de foc la Turneul Campioanelor. Halep n-a avut noroc la tragerile la sorti. Este in grupa Rosie cu Liderul Serena Williams, Genie Bouchard si Ana Ivanovic.

Simona Halep a aflat grupa in care va juca la Turneul Campioanelor. Adversare stelare pentru romanca la Singapore

In urma tragerii la sorti a tabloului Turneului Campioanelor de la Singapore, Simona Halep a fost repartizata in grupa rosie a competitiei, urmand sa joace impotriva liderului mondial WTA, Serena Williams.

Simona Halep a aflat grupa in care va juca la Turneul Campionelor. Adversare stelare pentru romanca la Singapore

In urma tragerii la sorti a tabloului Turneului Campioanelor de la Singapore, Simona Halep a fost repartizata in grupa rosie a competitiei, urmand sa joace impotriva liderului mondial WTA, Serena Williams.

VIDEO Simona Halep, micuta noastra singaporeza

Simona Halep apare in niste imagini filmate vineri, la actiunea WTA in cadrul careia a participat si Simona Halep, la un Colegiu de fete din Singapore. Apropo de ceea ce spunea Tracy Austin aici, este incredibil cum de Simona Halep poate juca asa un tenis de inalt nivel, fiind aproape umar la umar cu micutele studente singaporeze. In imaginile video de mai jos, studentele locale ii ofera romancei un dans al victoriei, iar Simona ar putea parea fara probleme un dintre ele, daca nu ar iesi in evidenta prin diferenta de ten. Halep isi afla sambata seara grupa de la Turneul Campioanelor, in care va intra de luni.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,206 seconds )