Libnet.ro
UNICEF

15:30

Simona Halep, declaratie suprinzatoare dupa infrangerea din Fed Cup: M-am enervat...

Antena3 Antena3,
Simona Halep, declaratie suprinzatoare dupa infrangerea din Fed Cup: M-am enervat...

Simona Halep a oferit prima reactie dupa infringerea in fata Karolinei Pliskova, scor 7-6, 4-6, 2-6. Sportiva noastra spera ca miine sa cistige, chiar daca o va intilni pe Petra Kvitova, cea mai valoroasa. continuă pe Antena3

Simona Halep invinsa de Karolina Pliskova in Fed Cup

Debut cu stangul pentru Romania in confruntarea din Fed Cup cu Cehia, lidera echipei noastre Simona Halep fiind invinsa de Karolina Pliskova, a doua racheta a Cehiei.

Simona Halep - Karolina Pliskova, in prima partida din confruntarea Romania - Cehia de la Fed Cup

Simona Halep 3 WTA) va fi pe teren, contra Karolinei Pliskova 13 WTA), sambata, de la ora 13:00, in primul meci din confruntarea cu Cehia, din sferturile Grupei Mondiale din Fed Cup, eveniment care va avea loc in Sala Polivalenta din Cluj.

Fed Cup: Simona Halep a pierdut cu Karolina Pliskova: 7-6, 4-6, 2-6

Cehia conduce Romania cu 1-0 in sferturile de finala ale Fed Cup dupa ce Simona Halep a pierdut sambata cu Karolina Pliskova, scor 7-6, 4-6, 2-6. Intalnirea se desfasoara la Cluj. Al doilea meci al zilei le opune pe Monica Niculescu locul 37 mondial).

Simona Halep viseaza la finala Fed Cup

Romania joaca sambata si duminica in sferturile de Fed Cup, insa Simona Halep se gandeste deja la finala.

Simona Halep: De o perioada, nu pot sa inchei meciurile. Spre sfarsitul partidei, am avut si cateva crampe

Simona Halep 2 WTA) a declarat, sambata, dupa meciul pierdut, la Cluj-Napoca, in fata Karolinei Pliskova 13 WTA), in Fed Cup, ca este trista deoarece nu a reusit sa castige si spera sa isi ia revansa in meciul cu Petra Kvitova 9 WTA) de duminica.

Simona Halep, mesaj ingrijorator: Nu mai reusesc sa inchei meciurile

Simona Halep a pierdut in trei seturi disputa cu Karolina Pliskova din cadrul meciului de Fed Cup dintre Romania si Cehia de la Cluj-Napoca.

Ordinea meciurilor de la Fed Cup. Simona Halep joaca prima

Simona Halep, numarul trei mondial, o va intalni pe Karolina Pliskova, sambata, de la ora 13. 00, in Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, in prima partida de simplu a confruntarii dintre echipele de tenis ale.

Simona Halep merge la Dubai si Doha

Simona Halep a decis sa continue tenisul si dupa Fed Cupa, fara a se opera inca, pentru a isi apara titlul la turneul WTA de la Dubai.

Simona Halep merge la Dubai

Simona Halep a decis sa continue tenisul si dupa Fed Cupa, fara a se opera inca, pentru a isi apara titlul la turneul WTA de la Dubai.

Simona Halep, facuta praf de o fosta mare jucatoare de tenis

Simona Halep este atacata dur de o fosta mare jucatoare din Rusia, in ziua in care Romania se pregateste sa se dueleze cu Cehia, in sferturile de finala ale Fed Cup, scrie ziare. com. Fosta tenismena Anna Chakvetadze a.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )