Libnet.ro
UNICEF

15:00

Simona Halep, mesaj ingrijorator: Nu mai reusesc sa inchei meciurile

Online Sport Online Sport,
Simona Halep, mesaj ingrijorator: Nu mai reusesc sa inchei meciurile

Simona Halep a pierdut in trei seturi disputa cu Karolina Pliskova din cadrul meciului de Fed Cup dintre Romania si Cehia de la Cluj-Napoca. continuă pe Online Sport

Simona Halep explica de ce nu se mai opereaza acum si dezvaluie care este obiectivul ei pentru anul 2016

Simona Halep a fost destul de zgarcita in declaratii anul acesta, dar a fost nevoita sa apara in fata presei inaintea meciului de Fed Cup, contra Cehiei, de pe 6-7 februarie.

Simona Halep: De o perioada, nu pot sa inchei meciurile. Spre sfarsitul partidei, am avut si cateva crampe

Simona Halep 2 WTA) a declarat, sambata, dupa meciul pierdut, la Cluj-Napoca, in fata Karolinei Pliskova 13 WTA), in Fed Cup, ca este trista deoarece nu a reusit sa castige si spera sa isi ia revansa in meciul cu Petra Kvitova 9 WTA) de duminica.

Explicatia lui Halep, dupa infrangerea de la FedCup: De o perioada, nu pot sa inchei meciurile

Halep: De o perioada, nu pot sa inchei meciurile. Spre sfarsitul partidei,am avut si cateva crampe .

FOTOGALERIE Imaginile unei infrangeri dureroase: Simona Halep a incercat, dar Pliskova a fost mai buna

Sala Sporturilor din Cluj-Napoca a fost alaturi de Simona Halep, spectatorii reusind sa doboare recordul de asistenta al arenei. Sambata, au fost 7477 de spectatori. Din pacate, Halep nu a reusit sa treaca de Karolina Pliskova, sportiva din Cehia inregistrand prima victorie in fata numarului trei WTA. Intra in material pentru a citi ce a spus Simona Halep imediat dupa meci.

FOTO Cea mai tare poza cu Simona Halep. Ipostaza in care jucatoarea noastra nu a mai fost vazuta niciodata

Simona Halep este vedeta echipei de Fed Cup a Romaniei, lucru normal tinand cont ca este a treia jucatoare din circuitul feminin mondial.

Simona Halep, declaratie suprinzatoare dupa infrangerea din Fed Cup: M-am enervat...

Simona Halep a oferit prima reactie dupa infringerea in fata Karolinei Pliskova, scor 7-6, 4-6, 2-6. Sportiva noastra spera ca miine sa cistige, chiar daca o va intilni pe Petra Kvitova, cea mai valoroasa.

Simona Halep si-a schimbat look-ul. FOTO in articol

Simona Halep a facut o schimbare de look. Romanca a aparut la dineul oficial dinaintea meciului cu Cehia, din Grupa Mondiala, cu o coafura noua. Mai exact cu breton, si o nuanta de saten inchis. in.

FOTOGALERIE Simona Halep, antrenament intens inainte de duelul cu Kvitova si Pliskova - A exersat indelung serviciul

Asa cum era de asteptat, Simona Halep a avut cei mai mult spectatori la antrenamentele care au avut loc vineri la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca in sferturile FedCup, Romania va intalni Cehia in acest weekend). Cei mai dornici sa o vada au fost si de aceasta data copiii, acestia obligand-o sa ramana minute bune dupa incheierea pregatirii pentru a semna autografe si pentru a face selfie-uri. Numarul trei mondial a exersat cel mai mult serviciul, iar de-a lungul antrenamentului a zambit la unele lovituri bune, dar s-a si certat, reprosandu-si in special faptul ca nu a ales solutiile optime in anumite momente.

FedCup: Romania vs Cehia - Simona Halep va deschide balul contra Karolinei Pliskova

Vineri a avut loc tragerea la sorti a partidelor din sferturile FedCup, competitie unde Romania se dueleaza cu Cehia, campioana mondiala en-titre, la Sala Polivalenta din Cluj. Simona Halep va deschide balul impotriva Karolinei Pliskova. Cele doua s-au mai intalnit de trei ori, iar de fiecare data a castigat jucatoare noastra. Intra in material pentru a vedea programul complet al disputelor.

Simona Halep isi spune secretele. Mi-a placut mult matematica! Orasul preferat al numarului 3 mondial

Simona Halep nu ofera foarte des interviuri, parand mai degraba distanta cu presa, dar atunci cand vorbeste raspunde la orice intrebare.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2435 seconds )