Libnet.ro
UNICEF

14:30

Simona Halep, facuta praf de o fosta mare jucatoare de tenis

Antena3 Antena3,
Simona Halep, facuta praf de o fosta mare jucatoare de tenis

Simona Halep este atacata dur de o fosta mare jucatoare din Rusia, in ziua in care Romania se pregateste sa se dueleze cu Cehia, in sferturile de finala ale Fed Cup, scrie ziare. com. Fosta tenismena Anna Chakvetadze a. continuă pe Antena3

FedCup: Romania vs Cehia - Simona Halep va deschide balul contra Karolinei Pliskova

Vineri a avut loc tragerea la sorti a partidelor din sferturile FedCup, competitie unde Romania se dueleaza cu Cehia, campioana mondiala en-titre, la Sala Polivalenta din Cluj. Simona Halep va deschide balul impotriva Karolinei Pliskova. Cele doua s-au mai intalnit de trei ori, iar de fiecare data a castigat jucatoare noastra. Intra in material pentru a vedea programul complet al disputelor.

FOTO Cea mai tare poza cu Simona Halep. Ipostaza in care jucatoarea noastra nu a mai fost vazuta niciodata

Simona Halep este vedeta echipei de Fed Cup a Romaniei, lucru normal tinand cont ca este a treia jucatoare din circuitul feminin mondial.

Ordinea meciurilor de la Fed Cup. Simona Halep joaca prima

Simona Halep, numarul trei mondial, o va intalni pe Karolina Pliskova, sambata, de la ora 13. 00, in Sala Polivalenta din Cluj-Napoca, in prima partida de simplu a confruntarii dintre echipele de tenis ale.

Surpriza imensa pentru Simona Halep

Echipa feminina de tenis a Romaniei, formata din Simona Halep, Monica Niculescu, Andreea Mitu, Raluca Olaru si Alina Tecsor, a fost surprinsa placut de militarii Armatei Romaniei. Fetele noastre vor evolua.

FOTOGALERIE Imaginile unei infrangeri dureroase: Simona Halep a incercat, dar Pliskova a fost mai buna

Sala Sporturilor din Cluj-Napoca a fost alaturi de Simona Halep, spectatorii reusind sa doboare recordul de asistenta al arenei. Sambata, au fost 7477 de spectatori. Din pacate, Halep nu a reusit sa treaca de Karolina Pliskova, sportiva din Cehia inregistrand prima victorie in fata numarului trei WTA. Intra in material pentru a citi ce a spus Simona Halep imediat dupa meci.

Simona Halep, mesaj ingrijorator: Nu mai reusesc sa inchei meciurile

Simona Halep a pierdut in trei seturi disputa cu Karolina Pliskova din cadrul meciului de Fed Cup dintre Romania si Cehia de la Cluj-Napoca.

Simona Halep, declaratie suprinzatoare dupa infrangerea din Fed Cup: M-am enervat...

Simona Halep a oferit prima reactie dupa infringerea in fata Karolinei Pliskova, scor 7-6, 4-6, 2-6. Sportiva noastra spera ca miine sa cistige, chiar daca o va intilni pe Petra Kvitova, cea mai valoroasa.

Simona Halep invinsa de Karolina Pliskova in Fed Cup

Debut cu stangul pentru Romania in confruntarea din Fed Cup cu Cehia, lidera echipei noastre Simona Halep fiind invinsa de Karolina Pliskova, a doua racheta a Cehiei.

FOTOGALERIE Simona Halep, antrenament intens inainte de duelul cu Kvitova si Pliskova - A exersat indelung serviciul

Asa cum era de asteptat, Simona Halep a avut cei mai mult spectatori la antrenamentele care au avut loc vineri la Sala Polivalenta din Cluj-Napoca in sferturile FedCup, Romania va intalni Cehia in acest weekend). Cei mai dornici sa o vada au fost si de aceasta data copiii, acestia obligand-o sa ramana minute bune dupa incheierea pregatirii pentru a semna autografe si pentru a face selfie-uri. Numarul trei mondial a exersat cel mai mult serviciul, iar de-a lungul antrenamentului a zambit la unele lovituri bune, dar s-a si certat, reprosandu-si in special faptul ca nu a ales solutiile optime in anumite momente.

Simona Halep viseaza la finala Fed Cup

Romania joaca sambata si duminica in sferturile de Fed Cup, insa Simona Halep se gandeste deja la finala.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2044 seconds )