Libnet.ro
UNICEF

09:45

Simona Halep o demoleaza pe Daria Gavrilova in drumul spre sferturi la Cincinnati

Online Sport Online Sport,
Simona Halep o demoleaza pe Daria Gavrilova in drumul spre sferturi la Cincinnati

Forma de zile mari pentru Simona Halep in turneul de la Cincinnati unde, pentru a doua zi la rand, a castigat in mai putin de o ora. continuă pe Online Sport

GAME cu GAME Simona Halep cu Daria Gavrilova in optimi la Cincinnati

Simona Halep a continuat, joi, parcursul de la Cincinnati cu un meci impotriva Dariei Gavrilova, o rusoaica cu pasaport australian.

LIVE Simona Halep cu Daria Gavrilova in optimi la Cincinnati

Simona Halep continua, joi, parcursul de la Cincinnati cu un meci impotriva Dariei Gavrilova, o rusoaica cu pasaport australian.

LIVE Simona Halep cu Daria Gavrilova in optimi la Cincinnati (dupa 20:00)

Simona Halep continua, joi, parcursul de la Cincinnati cu un meci impotriva Dariei Gavrilova, o rusoaica cu pasaport australian.

WTA Cincinnati: Simona Halep vs Daria Gavrilova 6-1, 6-2/ Calificare la pas - Urmeaza Radwanska in sferturile turneului

53 de minute a stat pe teren Simona Halep pentru a obtine calificarea in sferturile turneului Premier de la Cincinnati, numarul 4 WTA castigand si astazi) de o maniera categorica, scor 6-1, 6-2, partida cu Daria Gavrilova Australia - locul 47 WTA). Simona a fost stapana jocului de pe baseline, a variat bine loviturile si a reusit 18 lovituri castigatoare. Ambele partide disputate pana acum de Halep in turneul american au fost castigate fiecare in mai putin de o ora.

Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de la Cincinnati

Simona Halep, locul 4 WTA si cap de serie numarul 3, s-a calificat in sferturile de finala ale turneului de categorie Premier de la Cincinnati, dupa ce a invins-o, cu scorul de 6-1, 6-2, pe australianca Daria Gavrilova, locul 47 WTA, jucatoare venita din calificari.

Simona Halep, mai aproape de un nou titlu. Romanca s-a calificat in sferturile turneului de la Cincinnati dupa o victorie clara in fata Dariei Gavrilova

Simona Halep s-a calificat in sferturile turneului de la Cincinnati dupa o victorie categorica in fata Dariei Gavrilova. Romanca nu a avut emotii si a trecut de adversara sa in doua.

Simona Halep s-a calificat in sferturile de la Cincinnati

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul patru mondial, s-a calificat fara emotii in sferturile de finala ale turneului WTA de la Cincinnati Ohio), dotat cu premii totale de 2. 250 dolari,.

Simona Halep, victorie in mai putin de o ora la Cincinnati

Simona Halep a jucat miercuriprimul sau meci la turneul WTA de la Cincinnati, contra jucatoarei Annika Beck si s-a calificat in turul trei dupa o victorie in mai putin de o ora. Simona este favorita numarul 2 de la Cinci, dupa abandonul Serenei Williams, dar este cotata la casele de pariuri cu prima sansa de a castiga turneul, avand o cota de peste 5 pe Betano. com.

WTA Cincinnati: Simona Halep vs Annika Beck 6-3, 6-1/ Halep, in optimile competitiei - Nemiloasa

Simona Halep a aratat multa siguranta in meciul de debut de la Cincinnati turul al doilea), numarul 4 WTA impresionand, miercuri, in primul rand prin modul in care a servit cunoscut fiind faptul ca acesta este un capitol mai slab al sportivei din Constanta). Simona a reusit sapte asi, 24 de lovituri castigatoare si s-a impus in fata jucatoarei Annika Beck Germania - 44 WTA) in doar 55 de minute, scor 6-3, 6-1, calificandu-se astfel in optimi.

Simona Halep le raspunde criticilor: Ei nu realizeaza. Cred ca tot ce fac e sa merg la cumparaturi

Simona Halep, a patra jucatoare din circuitul WTA, s-a dezlantuit la o conferinta de presa organizata la Cincinnati SUA), informeaza ProSport. Halep si-a continuat razboiul pe care il duce de multa.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 09:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2162 seconds )