Libnet.ro
UNICEF

15:15

Simona Halep le raspunde criticilor: Ei nu realizeaza. Cred ca tot ce fac e sa merg la cumparaturi

Antena3 Antena3,
Simona Halep le raspunde criticilor: Ei nu realizeaza. Cred ca tot ce fac e sa merg la cumparaturi

Simona Halep, a patra jucatoare din circuitul WTA, s-a dezlantuit la o conferinta de presa organizata la Cincinnati SUA), informeaza ProSport. Halep si-a continuat razboiul pe care il duce de multa. continuă pe Antena3

Simona Halep raspunde celor care o critica: Ei cred ca merg la cumparaturi

Deranjata de criticile care vin asupra sa din directia anumitor privitori ai tenisului din Romania, Simona Halep a tinut sa raspunda acestora intr-un interviu acorda WTA inaintea turneului de la Cincinnati.

Simona Halep: Romanii nu stiu cat de mult muncesc. Ei vad doar meciurile si cred ca tot ce fac e sa merg la cumparaturi

Simona Halep, numarul patru mondial, a acordat un interviu site-ului WTA, in care a vorbit despre decizia de a nu participa la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro, dar si despre cum crede ea ca este perceputa de romani. Lumea nu stie cat de mult muncesc in fiecare zi, cum ma antrenez si joc chiar daca nu ma simt bine. Ei vad doar meciurile si cred ca tot ce fac e sa merg la cumparaturi. Halep a renuntat la JO de la Rio, dar a declarat ca se va pregati pentru editia urmatoare.

Simona Halep le raspunde criticilor: Romanii au impresia ca eu fac shopping, nu isi dau seama cat muncesc

Simona Halep n-a vrut sa participe la Jocurile Olimpice de la Rio din cauza virusului Zika, insa va concura la Cincinnati. Halep a acordat un interviu site-ului WTA in care a vorbit despre dezamagirea.

Simona Halep: Fanii nu stiu ca muncesc din greu in fiecare zi, ei cred ca doar merg la cumparaturi

Jucatoarea Simona Halep a declarat ca fanii romani au o imagine gresita despre ea si nu inteleg cat de mult munceste la antrenamente, ei considerand ca merge la turnee doar pentru cumparaturi.

Simona Halep, despre decizia privind participarea la JO de la Rio: Sunt dezamagita, dar ma voi pregati pentru Tokyo

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a declarat, lunia ca regreta decizia de a renunta sa participe la Jocurile Olimpice de la Rio, precizand ca are de gand sa se pregateasca pentru Olimpiada de la Tokyo, care va fi organizata peste patru ani. Totodata, sportiva s-a declarat dezamagita de modul in care o percepe publicul din Romania.

Simona Halep scapa de Serena Williams la turneul de la Cincinnati

Lidera mondiala Serena Williams s-a retras din turneul de la Cincinnati din cauza unei accidentari si astfel Simona Halep devine a doua favorita la obtinerea titlului.

Simona Halep pierde un loc in clasamentul WTA

Jucatoarea Simona Halep, cap de serie numarul 3 in aceasta saptamana la turneul de la Cincinnati, a coborat un loc dupa noua actualizare a clasamentul mondial WTA.

Simona Halep a pierdut o pozitie in clasamentul WTA

Jucatoarea romana de tenis, Simona Halep, a coborat un loc in clasamentul mondial feminin, astfel ca ea este din nou pe a patra pozitie, dupa jucatoarea americana Serena Williams 7. 950 de puncte), jucatoarea germana Angelique Kerber 6. 375 de puncte) si spaniola Garbine Muguruza Blanco 5. 481 de puncte).

Simona Halep plateste pretul neparticiparii la Olimpiada de la Rio

Simona Halep a coborat o pozitie in clasamentul WTA, sportiva nascuta la Constanta aflandu-se in aceasta saptamana pe locul 4, cu 5. 386 de puncte. Irina-Camelia Begu este la cel mai bun loc din.

WTA: Simona Halep a coborat pe locul 4 - Irina Camelia Begu, cea mai buna clasare din cariera - pozitia 23

Simona Halep a coborat o pozitie in clasamentul WTA, sportiva nascuta la Constanta aflandu-se in aceasta saptamana pe locul 4, cu 5386 de puncte. Irina-Camelia Begu este la cel mai bun loc din cariera: pozitia 23, cu 1865 de puncte. Romania are patru sportive in TOP 100 WTA.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )