Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep a deschis bursa de la Toronto

B1 B1,
Simona Halep a deschis bursa de la Toronto

Simona Halep a deschis luni bursa de la Toronto, una dintre cele mai mari din lume, actionand clopotelul care anunta inceperea tranzactiilor, informeaza Mediafax. Halep participa incepand de luni la Rogers. continuă pe B1

Simona Halep a deschis bursa de la Toronto

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a deschis, luni dimineata, bursa de la Toronto, una dintre cele mai mari din lume, actionand clopotelul care anunta inceperea tranzactiilor, anunta Mediafax. Halep participa incepand de luni la Rogers Cup, turneu din categoria Premier 5, la care este cap de serie numarul 2 pe tabloul pricipal de simplu. Ea este califcata direct in turul al doilea, faza in care va juca impotriva invingatoarei dintre Jelena Jankovici si Caroline Garcia.

VIDEO Simona Halep a deschis bursa de la Toronto

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a deschis, luni dimineata, bursa de la Toronto, una dintre cele mai mari din lume, actionand clopotelul care anunta inceperea tranzactiilor, scrie.

Simona Halep incepe la Toronto diseara cu meciul de dublu

Simona Halep va debuta la turneul Rogers Cup de la Toronto cu meciul de dublu, diseara dupa ora 0:00 a Romaniei.

Simona Halep a deschis bursa din Toronto

Jucatoarea Simona Halep, a doua favorita a turneului Rogers Cup de la Toronto, a avut parte, luni dimineata n. r. - ora Canadei) la un eveniment inedit.

Bursa de la Toronto, deschisa de Simona Halep

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a deschis, luni dimineata, bursa de la Toronto, una dintre cele mai mari din lume, actionand clopotelul care anunta inceperea tranzactiilor.

Maria Sarapova s-a retras de la Toronto, Simona Halep are o sansa de a castiga turneul

Jucatoarea rusa Maria Sarapova, locul doi WTA, s-a retras de la turneul de categorie Premier de la Toronto, competitie care va incepe luni si le va avea ca principale favorite pe Serena Williams si Simona Halep.

Maria Sarapova s-a retras de la turneul de la Toronto. Simona Halep este cap de serie numarul doi

Jucatoarea rusa Maria Sarapova, locul doi WTA, s-a retras de la turneul de categorie Premier de la Toronto, competitie care va incepe luni si le va avea ca principale favorite pe Serena Williams 1) si Simona Halep 2).

Simona Halep, cap de serie numarul doi la Toronto, dupa ce Maria Sharapova s-a retras din turneul de categorie Premier

Jucatoarea rusa Maria Sarapova, locul doi WTA, s-a retras de la turneul de categorie Premier de la Toronto, competitie care va incepe luni si le va avea ca principale favorite pe Serena Williams 1) si Simona Halep 2), informeaza wtatennis. com.

Simona Halep, stralucitoare la petrecerea jucatoarelor de la Toronto

Simona Halep a fost invitata, alaturi de Ana Ivanovic si Petra Kvitova, sa asiste la tragerea la sorti a meciurilor de pe tabloul principal de simplu de la Toronto.

Simona Halep si Irina Begu isi stiu adversarele de la Rogers Cup

Sambata dimineata, Simona Halep si Irina Begu si-au aflat adversarele de la turneul Rogers Cup din orasul canadian Toronto, care incepe luni.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2019 seconds )