Libnet.ro
UNICEF

08:31

Simona Halep, dupa ce a fost invinsa de Serena Williams la Australian Open: Am facut un joc bun, nu sunt asa dezamagita. Trebuie sa revin intr-o forma buna din punct de vedere mental

B1 B1,
Simona Halep, dupa ce a fost invinsa de Serena Williams la Australian Open: Am facut un joc bun, nu sunt asa dezamagita. Trebuie sa revin intr-o forma buna din punct de vedere mental

Simona Halep locul 2 WTA) a sustinut, dupa meciul cu Serena Williams din sferturile Australian Open, ca a facut un joc bun si nu este asa dezamagita ca a pierdut. Disputa s-a terminat cu 6-3, 6-3 pentru. continuă pe B1

Reactia lui CTP, dupa ce Simona Halep a pierdut cu Serena Williams. Nu-mi pare rau!

Simona Halep a ratat calificarea in semifinala competitiei Australian Open in fata Serenei Williams. Cum a reactionat Cristian Tudor Popescu la esecul recent al campioanei noastre? Simona Halep pierde la Australian Open in fata Serenei Williams. Reactia lui CTP Partida dintre Simona Halep si Serena Williams s-a terminat in favoarea americancei, scor 3-6, 3-6. Numarul .

Simona Halep prefateaza duelul cu Serena Williams: E cea mai buna

Pentru a cincea oara in sferturi la Australian Open, Simona Halep o va reintalni pe Serena Williams, o jucatoare despre care vorbeste intotdeauna in termeni laudativi.

Cum a fost surprinsa Serena Williams, inaintea meciului cu Simona Halep. Si organizatorii s-au mirat

Marti, 16 februarie 2021, are loc meciul dintre Simona Halep si Serena Williams din sferturile de finala de la Australian Open 2021. Cum a fost surprinsa Serena Williams, inaintea meciului cu Simona Halep. Si organizatorii s-au mirat de gestul facut de jucatoarea americanca. Cum a fost surprinsa Serena Williams, inaintea meciului cu Simona Halep Tensiune .

Simona Halep poate pierde locul 2 WTA - Cine o poate devansa

Simona Halep poate pierde locul 2 mondial dupa ce a ratat calificarea in semifinalele Australian Open. Sportiva noastra a fost invinsa de Serena Williams, scor 6-3, 6-3.

Simona Halep a fost eliminata de Serena Williams in sferturile de finala ale Australian Open

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, a fost invinsa, marti, cu scorul de 6-3, 6-3, de Serena Williams, locul 11 WTA si cap de serie numarul 10, in sferturile de finala ale Australian Open, conform News. ro.

Simona Halep recunoaste: Aici am pierdut contra Serenei - Ce isi reproseaza

Parcursul Simonei Halep la Australian Open s-a oprit in sferturi, faza a competitiei unde sportiva noastra a fost invinsa de Serena Williams 6-3, 6-3). Simona stie unde a pierdut duelul cu americanca, vorbind pe larg despre acest aspect la conferinta de presa.

Ce scrie presa internationala despre meciul Simona Halep - Serena Williams |Australian Open 2021

Simona Halep va juca pentru cea de-a 13-a oara in cariera cu Serena Williams. Meciul mult asteptat din sferturile Australian Open 2021 a fost analizat in presa internationala. Cei de la New York Times s-au.

Simona Halep a pierdut in sferturi la Australian Open. A eliminat-o Serena Williams

Simona Halep a pierdut in sferturi la Australian Open, in fata vechii ei rivale, americanca Serena W.

Ce urmeaza pentru Simona Halep dupa Australian Open

Eliminata in sferturi la Australian Open, pentru Simona Halep urmeaza o perioada de pauza.

Ce borna impresionanta a atins Simona Halep dupa ce a invins-o pe Iga Swiatek

Simona Halep s-a calificat in sferturile de la Australian Open, victoria obtinuta in fata polonezei Iga Swiatek fiind succesul cu numarul 100 inregistrat de romanca la un turneu de Grand Slam.

ştiri din Sport

ştiri de la B1

actualitate, 08:31

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )