Libnet.ro
UNICEF

13:30

Simona Halep poate pierde locul 2 WTA - Cine o poate devansa

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep poate pierde locul 2 WTA - Cine o poate devansa

Simona Halep poate pierde locul 2 mondial dupa ce a ratat calificarea in semifinalele Australian Open. Sportiva noastra a fost invinsa de Serena Williams, scor 6-3, 6-3. continuă pe Hotnews

Simona Halep in pericol sa piarda locul doi dupa Australian Open

Infrangerea suferita in sferturi la Australian Open poate avea urmari pentru Simona Halep in clasamentul WTA.

Clasamentul WTA dupa Australian Open 2021: Simona Halep cade de pe locul 2 mondial intr-un singur scenariu

Simona Halep a parasit Australian Open 2021 in faza sferturilor de finala, marti, fiind eliminata de Serena Williams, care a invins-o cu scorul de 6-3 6-3dupa o ora si 23 de minute de joc. Desi.

Simona Halep a fost eliminata de Serena Williams in sferturile de finala ale Australian Open

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, a fost invinsa, marti, cu scorul de 6-3, 6-3, de Serena Williams, locul 11 WTA si cap de serie numarul 10, in sferturile de finala ale Australian Open, conform News. ro.

Simona Halep - Serena Williams, LIVE TEXT in sferturi la Australian Open 2021

Simona Halep, locul 2 in clasamentul WTA, o intalneste pe Serena Williams, locul 11 WTA, in sferturile turneului Australian Open 2021.

Simona Halep si Serena Williams vor juca miercuri de la ora 10

Meciul dintre Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, si Serena Williams, locul 11 WTA si cap de serie numarul 10, a fost programat de organizatori, marti, dupa ora 10. 00, in sferturile de finala ale Australian Open, scrie News.

Simona Halep, dupa ce a fost invinsa de Serena Williams la Australian Open: Am facut un joc bun, nu sunt asa dezamagita. Trebuie sa revin intr-o forma buna din punct de vedere mental

Simona Halep locul 2 WTA) a sustinut, dupa meciul cu Serena Williams din sferturile Australian Open, ca a facut un joc bun si nu este asa dezamagita ca a pierdut. Disputa s-a terminat cu 6-3, 6-3 pentru.

Simona Halep, invinsa de Serena Williams in sferturi la Australian Open 2021

Simona Halep, locul 2 WTA, a fost invinsa, astazi, de Serena Williams, in sferturi la Australian Open 2021. Tenismena americana o intalneste in semifinale pe Naomi Osaka.

Simona Halep a invins-o pe poloneza Iga Swiatek si s-a calificat in sferturi la Australian Open

Simona Halep a invins-o duminica pe poloneza Iga Swiatek, locul 17 WTA si cap de serie numarul 15, si s-a calificat, pentru a cincea oara, in sferturi la Australian Open, unde o va intalni pe Serena Williams.

Reactia lui CTP, dupa ce Simona Halep a pierdut cu Serena Williams. Nu-mi pare rau!

Simona Halep a ratat calificarea in semifinala competitiei Australian Open in fata Serenei Williams. Cum a reactionat Cristian Tudor Popescu la esecul recent al campioanei noastre? Simona Halep pierde la Australian Open in fata Serenei Williams. Reactia lui CTP Partida dintre Simona Halep si Serena Williams s-a terminat in favoarea americancei, scor 3-6, 3-6. Numarul .

Cu cine risca sa se dueleze Simona Halep la Australian Open. E vestea diminetii

Fanii Simonei Halep au aflat cu cine ar putea sa se dueleze campioana noastra la Australian Open? Cine ar putea sa-i fie rivala in teren in sferturile competitiei mult asteptate? Sferturi Australian Open: cu cine risca sa intre Simona Halep in teren? Simona Halep si Serena Williams s-au calificat in sferturi la Australian Open, iar .

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )