Libnet.ro
UNICEF

13:15

Reactia lui CTP, dupa ce Simona Halep a pierdut cu Serena Williams. Nu-mi pare rau!

Playtech Playtech,
Reactia lui CTP, dupa ce Simona Halep a pierdut cu Serena Williams. Nu-mi pare rau!

Simona Halep a ratat calificarea in semifinala competitiei Australian Open in fata Serenei Williams. Cum a reactionat Cristian Tudor Popescu la esecul recent al campioanei noastre? Simona Halep pierde la Australian Open in fata Serenei Williams. Reactia lui CTP Partida dintre Simona Halep si Serena Williams s-a terminat in favoarea americancei, scor 3-6, 3-6. Numarul . continuă pe Playtech

Istoria confruntarilor Simona Halep contra Serena Williams

Capul de afis al sferturilor de finala de la Australian Open il reprezinta duelul dintre Simona Halep si Serena Williams, doua foste lidere mondiale din generatii diferite.

Totul despre Simona Halep vs. Serena Williams, la Australian Open 2021. Data si ora meciului, cotele de la casele de pariuri, palmares

Dupa ce a trecut in 3 seturi de Iga Swiatek, in optimile Australian Open 2021, Simona Halep va avea o noua confruntare de foc la turneul australian. Sportiva romanca o va intalni in sferturi pe Serena.

Simona Halep si Serena Williams vor juca miercuri de la ora 10

Meciul dintre Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, si Serena Williams, locul 11 WTA si cap de serie numarul 10, a fost programat de organizatori, marti, dupa ora 10. 00, in sferturile de finala ale Australian Open, scrie News.

Simona Halep, invinsa de Serena Williams in sferturi la Australian Open 2021

Simona Halep, locul 2 WTA, a fost invinsa, astazi, de Serena Williams, in sferturi la Australian Open 2021. Tenismena americana o intalneste in semifinale pe Naomi Osaka.

VIDEO Adversara infernala in semifinale pentru invingatoarea partidei dintre Simona Halep si Serena Williams

Nu a fost loc de surprize, iar favorita numarul trei a facut fara emotii pasul in semifinalele de la Australian Open. Naomi Osaka a trecut de surpriza Su-Wei Hsieh si asteapta acum sa afle numele adversarei din penultimul act de la Melbourne: Simona Halep sau Serena Williams.

CTP: Nu imi pare rau ca Simona Halep a pierdut in fata Serenei Williams. Ce l-a nemultumit pe gazetar

CTP nu regreta faptul ca Simona Halep a pierdut in fata Serenei Williams, in sferturile Australian Open 2021. in schimb, gazetarul s-a aratat nemultumit de faptul ca jucatoarea romanca nu a tras mai.

Simona Halep a pierdut in sferturi la Australian Open. A eliminat-o Serena Williams

Simona Halep a pierdut in sferturi la Australian Open, in fata vechii ei rivale, americanca Serena W.

Simona Halep, invinsa de Serena Williams in sferturile de finala de la Australian Open 2021. Ce s-a intamplat la finalul partidei

Meciul Simona Halep Serena Williams de la Australian Open a fost foarte intens. Halep a fost eliminata de catre Williams din sferturile de finala, in doua seturi. Serena Williams si-a luat revansa dupa finala de la Wimbledon din 2019. Emotii mari pentru fanii tenismenei romance. Cati bani va lua castigatoarea. Ce s-a intamplat la .

Cum a fost surprinsa Serena Williams, inaintea meciului cu Simona Halep. Si organizatorii s-au mirat

Marti, 16 februarie 2021, are loc meciul dintre Simona Halep si Serena Williams din sferturile de finala de la Australian Open 2021. Cum a fost surprinsa Serena Williams, inaintea meciului cu Simona Halep. Si organizatorii s-au mirat de gestul facut de jucatoarea americanca. Cum a fost surprinsa Serena Williams, inaintea meciului cu Simona Halep Tensiune .

Simona Halep o va intalni pe Serena Williams in teren, dupa ce s-a calificat in sferturile de finala de la Australian Open 2021

Simona Halep, 2 WTA, s-a calificat in sferturile de finala de la Australian Open 2021, dupa ce a invins-o pe jucatoarea poloneza Iga Swiatek, in varsta de 19 ani si numarul 17 WTA. Dupa aceasta victorie,.

ştiri de la Playtech

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2164 seconds )