Libnet.ro
UNICEF

20:00

Ce borna impresionanta a atins Simona Halep dupa ce a invins-o pe Iga Swiatek

Hotnews Hotnews,
 Ce borna impresionanta a atins Simona Halep dupa ce a invins-o pe Iga Swiatek

Simona Halep s-a calificat in sferturile de la Australian Open, victoria obtinuta in fata polonezei Iga Swiatek fiind succesul cu numarul 100 inregistrat de romanca la un turneu de Grand Slam. continuă pe Hotnews

CTP, vesti groaznice pentru Simona Halep, dupa victoria de azi: Asta nu e in avantajul ei

Victoria de astazi a Simonei Halep si calificarea in Optimile de finalaa este o performanta, dar nu surprinzatoare. Surprinzator este posibilul adversar din Optimi. Este vorba de poloneza Iga Swiatek. Swiatek are deja un avantaj in fata jucatoarei noastre, dupa victoria de la Roland Garros, scor 6-1, 6-2. Simona Halep vs Iga Swiatek, in Optimile .

VIDEO Australian Open: Simona Halep, in sferturi (revansa cu Iga Swiatek) - Duel de gala cu Serena Williams

A pierdut controlul in primul set mansa cedata cu 6-3), dar a gasit puterea mentala sa o ia de la capat si sa speculeze vulnerabilitatile din jocul adversarei. Simona Halep a castigat cu mintea meciul cu Iga Swiatek 6-1, 6-4), poloneza care ii administra o infrangere categorica pe zgura pariziana. A fost victoria cu numarul 100 pentru Simona la un Grand Slam, succes sinonim cu o calificare in sferturile de la Australian Open. Daca mai spunem si ca urmeaza un meci de gala cu Serena Williams, atunci puzzle-ul este complet.

DigiSport: Ce a schimbat Simona Halep ca s-o supuna la Melbourne pe Iga Swiatek, poloneza care a distrus-o la Roland Garros

Simona Halep 29 de ani) a trecut de poloneza Iga Swiatek in optimile de la Australian Open, scor 3-6, 6-1, 6-4, si va juca in sferturi cu americanca Serena Williams.

Ce a multumit-o pe Simona Halep dupa meciul care a dus-o in optimi - Ce spune despre un posibil duel cu Swiatek

Simona Halep a avut nevoie de o ora si 18 minute pentru a trece de Veronika Kudermetova 6-1, 6-3), iar la finalul partidei care a dus-o in optimi a precizat care este arma pe care a imbunatatit-o foarte mult in ultima perioada.

Prima reactie a Simonei Halep dupa calificarea in sferturi

Vedeti aici ce a declarat Simona Halep dupa victoria obtinuta in fata polonezei Iga Swiatek in optimile de la Australian Open 3-6, 6-1, 6-4).

VIDEO Gestul facut de Simona Halep dupa calificarea in optimi

Halep este in optimi la Melbourne 6-3, 6-1 cu Veronika Kudermetova), iar gestul de la finalul partidei a fost scos in evidenta de organizatori pe site-ul oficial al primului Grand Slam al anului.

Iga Swiatek, dupa ce a fost eliminata de Simona Halep: Aceasta e diferenta. E grozav ce reuseste

Invinsa de Simona Halep in optimile de la Australian Open, Iga Swiatek a laudat-o din nou pe romanca precizand care este diferenta dintre marile campioane si jucatoarele mai putin experimentate.

Simona Halep, calificare in sferturi la Australian Open dupa un meci mare cu Iga Swiatek. Urmeaza duelul cu Serena Williams!

Pentru a cincea oara in cariera Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala la Australian Open, turneu unde are o finala disputata in 2018.

Digisport: Simona Halep si Iga Swiatek, dialog de la distanta. Ce cuvinte a folosit sportiva din Polonia la adresa campioanei noastre

Simona Halep - Iga Swiatek se joaca duminica, de la ora 10:00, in optimile de finala de la Australian Open. Scorul la directe intre Simona Halep si Iga Swiatek este 1-1, dar sportiva noastra nu poate uita prea repede esecul usturator de anul trecut, de la Ronald Garros, scor 1-6, 2-6.

Simona Halep a invins-o pe poloneza Iga Swiatek si s-a calificat in sferturi la Australian Open

Simona Halep a invins-o duminica pe poloneza Iga Swiatek, locul 17 WTA si cap de serie numarul 15, si s-a calificat, pentru a cincea oara, in sferturi la Australian Open, unde o va intalni pe Serena Williams.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2513 seconds )