Libnet.ro
UNICEF

21:15

Simona Halep recunoaste: Aici am pierdut contra Serenei - Ce isi reproseaza

Hotnews Hotnews,
 Simona Halep recunoaste: Aici am pierdut contra Serenei - Ce isi reproseaza

Parcursul Simonei Halep la Australian Open s-a oprit in sferturi, faza a competitiei unde sportiva noastra a fost invinsa de Serena Williams 6-3, 6-3). Simona stie unde a pierdut duelul cu americanca, vorbind pe larg despre acest aspect la conferinta de presa. continuă pe Hotnews

CTP: Nu imi pare rau ca Simona Halep a pierdut in fata Serenei Williams. Ce l-a nemultumit pe gazetar

CTP nu regreta faptul ca Simona Halep a pierdut in fata Serenei Williams, in sferturile Australian Open 2021. in schimb, gazetarul s-a aratat nemultumit de faptul ca jucatoarea romanca nu a tras mai.

Reactia lui CTP, dupa ce Simona Halep a pierdut cu Serena Williams. Nu-mi pare rau!

Simona Halep a ratat calificarea in semifinala competitiei Australian Open in fata Serenei Williams. Cum a reactionat Cristian Tudor Popescu la esecul recent al campioanei noastre? Simona Halep pierde la Australian Open in fata Serenei Williams. Reactia lui CTP Partida dintre Simona Halep si Serena Williams s-a terminat in favoarea americancei, scor 3-6, 3-6. Numarul .

FOTO Ce a postat sotul Serenei Williams dupa meciul cu Simona Halep - il ataca dur pe Ion Tiriac

In urma cu cateva saptamani, Ion Tiriac o sfatuia pe Serena Williams sa se retraga din tenis are deja 39 de ani si kilograme in plus). Marti, americanca a invins-o pe Simona Halep in sferturi la Australian Open, iar sotul Serenei Alexis Ohanian) i-a dat un nou raspuns aspru lui Tiriac.

Prima reactie a Serenei Williams, dupa ce a invins-o categoric pe Simona Halep, la Australian Open 2021

Simona Halep nu i-a putut face fata Serenei Williams in sferturile Australian Open 2021. Americanca s-a impus categoric, in doua seturi, 6-3, 6-3. Aceasta a oferit o reactie la cald, imediat dupa victoria.

Cum crede antrenorul Serenei Williams ca va fi meciul cu Simona Halep

Patrick Mouratoglou a prefatat meciul dintre Serena Williams si Simona Halep Australian Open, sferturi de finala), antrenorul francez fiind constient de faptul ca sportiva noastra va intra pe teren cu o alta incredere dupa victoria categorica din finala de la Wimbledon 2019).

Istoria confruntarilor Simona Halep contra Serena Williams

Capul de afis al sferturilor de finala de la Australian Open il reprezinta duelul dintre Simona Halep si Serena Williams, doua foste lidere mondiale din generatii diferite.

Digisport: Aici s-a terminat totul! Momentul in care Simona Halep s-a prabusit in meciul cu Serena Williams si ce spune Mats Wilander

Simona Halep, numarul doi mondial, a fost invinsa de Serena Williams cu 6-3, 6-3, la Melbourne, in sferturile de finala ale turneului Australian Open, primul de Grand Slam al anului.

Serena Williams, fara pic de jena. Ce i-a spus unei jurnaliste, dupa ce a invins-o pe Simona Halep

Serena Williams, declaratii controversate in cadrul unei conferinte sustinute dupa castigul in meciul contra Halep. Ce i-a spus unei jurnaliste? Fanii sportivei nu inteleg afirmatiile facute de aceasta. Serena Williams a ridiculizat o jurnalista. Ce a spus sportiva dupa meciul cu Simona Halep? Serena Williams a oferit un raspuns neasteptat in conferinta de presa la .

Simona Halep a pierdut in sferturi la Australian Open. A eliminat-o Serena Williams

Simona Halep a pierdut in sferturi la Australian Open, in fata vechii ei rivale, americanca Serena W.

Final de drum pentru Simona Halep la Australian Open. Serena Williams pur si simplu a fost mai buna!

Simona Halep a fost eliminata in sferturile de finala la Australian Open de fosta campioana Serena Williams dupa un meci de doua seturi 6-3, 6-3) intins pe o ora si 21 de minute. Halep n-a facut un meci rau, dar Serena a jucat aproape de perfectiune. Dupa un prim set pierdut la diferenta de un break, Halep a avut 2-0 si 3-1 in setul al doilea, cand insa n-a reusit desprinderea si a cedat apoi cinci jocuri la rand, ceea ce nu se intampla prea des.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,214 seconds )