Libnet.ro
UNICEF

06:00

Simona Halep a fost eliminata de Serena Williams in sferturile de finala ale Australian Open

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Simona Halep a fost eliminata de Serena Williams in sferturile de finala ale Australian Open

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, a fost invinsa, marti, cu scorul de 6-3, 6-3, de Serena Williams, locul 11 WTA si cap de serie numarul 10, in sferturile de finala ale Australian Open, conform News. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Simona Halep, invinsa de Serena Williams in sferturile de finala de la Australian Open 2021. Ce s-a intamplat la finalul partidei

Meciul Simona Halep Serena Williams de la Australian Open a fost foarte intens. Halep a fost eliminata de catre Williams din sferturile de finala, in doua seturi. Serena Williams si-a luat revansa dupa finala de la Wimbledon din 2019. Emotii mari pentru fanii tenismenei romance. Cati bani va lua castigatoarea. Ce s-a intamplat la .

Digisport: Aici s-a terminat totul! Momentul in care Simona Halep s-a prabusit in meciul cu Serena Williams si ce spune Mats Wilander

Simona Halep, numarul doi mondial, a fost invinsa de Serena Williams cu 6-3, 6-3, la Melbourne, in sferturile de finala ale turneului Australian Open, primul de Grand Slam al anului.

VIDEO Ce a spus Simona Halep despre confruntarea cu Serena Williams din sferturi

Simona Halep va avea parte de inca o confruntare dificila la Australian Open: o va intalni in sferturi pe Serena Williams. Romanca si-a laudat viitoarea adversara si a precizat ca pentru a trece de americanca va trebui sa joace cel mai bun tenis al sau.

Cum a fost surprinsa Serena Williams, inaintea meciului cu Simona Halep. Si organizatorii s-au mirat

Marti, 16 februarie 2021, are loc meciul dintre Simona Halep si Serena Williams din sferturile de finala de la Australian Open 2021. Cum a fost surprinsa Serena Williams, inaintea meciului cu Simona Halep. Si organizatorii s-au mirat de gestul facut de jucatoarea americanca. Cum a fost surprinsa Serena Williams, inaintea meciului cu Simona Halep Tensiune .

VIDEO Australian Open: Simona Halep, eliminata in sferturi de Serena Williams - Prea puternica

Serena Williams a reusit sa-si impuna registrul tactic: a tinut-o pe Simona departe de baseline, a scurtat pe cat posibil punctele, s-a aflat in mare parte la conducerea raliurilor si a castigat meritat o partida pe care a dominat-o. A fost 6-3, 6-3 pentru americanca, dupa un meci care a durat o ora si 21 de minute. Simona a avut sansele ei in setul al doilea a condus cu 2-0 si 3-1), dar nu si-a gasit ritmul la serviciu. Serena este in semifinale la Australian Open, acolo unde va da peste Naomi Osaka.

Care poate fi cheia meciului cu Serena Williams - Ce spune Darren Cahill

Nu mai e mult timp iar pe Rod Laver Arena marti dimineata) vor patrunde Simona Halep si Serena Williams. Duelul din sferturile de la Australian Open este capul de afis al zilei. Darren Cahill, antrenorul sportivei noastre, a vorbit despre meciul cu marea campioana americana si a spus care ar putea fi cheia confruntarii.

Cum crede antrenorul Serenei Williams ca va fi meciul cu Simona Halep

Patrick Mouratoglou a prefatat meciul dintre Serena Williams si Simona Halep Australian Open, sferturi de finala), antrenorul francez fiind constient de faptul ca sportiva noastra va intra pe teren cu o alta incredere dupa victoria categorica din finala de la Wimbledon 2019).

Cand va avea loc marele meci dintre Simona Halep si Serena Williams

Organizatorii de la Australian Open au anuntat programul zilei de marti n. r. 16 februarie), una in care va avea loc si partida dintre Simona Halep 2 WTA) si Serena Williams 11 WTA).

Halep, gata de meciul cu Serena Williams: Discurs curajos al Simonei inainte de sferturi

Simona Halep e in forma maxima, atat din punct de vedere sportiv, cat si mental. A dovedit asta, atat prin prestatia ei din meciul de Iga Swiatek 17 WTA), in optimile de la Australian Open, cat si prin discursul plin de curaj, inaintea duelului de maine, cu Williams 11 WTA).

Final de drum pentru Simona Halep la Australian Open. Serena Williams pur si simplu a fost mai buna!

Simona Halep a fost eliminata in sferturile de finala la Australian Open de fosta campioana Serena Williams dupa un meci de doua seturi 6-3, 6-3) intins pe o ora si 21 de minute. Halep n-a facut un meci rau, dar Serena a jucat aproape de perfectiune. Dupa un prim set pierdut la diferenta de un break, Halep a avut 2-0 si 3-1 in setul al doilea, cand insa n-a reusit desprinderea si a cedat apoi cinci jocuri la rand, ceea ce nu se intampla prea des.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2151 seconds )