Libnet.ro
UNICEF

07:31

Simona Halep este lider mondial, dar nu si cea mai buna din lume. Cine a fost desemnata jucatoarea anului 2017

Antena3 Antena3,
Simona Halep este lider mondial, dar nu si cea mai buna din lume. Cine a fost desemnata jucatoarea anului 2017

Federatia Internationala de Tenis ITF) a desemnat-o peGarbine Muguruz dreptcea mai buna jucatoare a lumii,chiar daca liderul ierarhiei mondiale este Simona Halep. in octombrie, Muguruza . continuă pe Antena3

Simona Halep a intrat, in premiera, in Top 300 cei mai bogati romani. La ce distanta se afla de Tiriac in clasament

La doar 26 de ani, Simona Halep a intrat in topul celor mai bogati romani. Aceasta a intrat pentru prima data in top 300, dupa un an 2017 formidabil. Ajunsa numarul 1 mondial, tenismena a ajuns.

FOTO Simona Halep, omagiu inedit adus Regelui Mihai. Ce mesaj a transmis cea mai buna jucatoare de tenis din lume

Moartea Regeleui Mihai al Romaniei a intristat-o si pe Simona Halep, care inca se bucura de cateva zile de vacanta.

VIDEO Simona Halep, demonstratie de virtuozitate cu mingea de fotbal. Cate duble a reusit sa tina cea mai buna jucatoare de tenis a lumii

Simona Halep a inceput pregatirea fizica si deocamdata se pregateste la Bucuresti, beneficiind de conditiile excelente de la Stejarii Country Club.

Simona Halep a publicat un filmulet incredibil. Cate jonglerii a facut intr-o singura tura - VIDEO

Simona Halep a schimbat pentru cateva minute mingea de tenis cu cea de fotbal. Simona a publicat un clip video pe Instagram si a impresionat cu aptitudinile sale. Jucatoarea de tenis a.

Australian Open: Simona Halep, prima pe lista jucatoarelor direct acceptate pe tabloul principal - Alte 5 sportive din Romania se gasesc in aceeasi situatie

Miercuri, a fost anuntata lista jucatorilor si jucatoarelor direct acceptati la primul Grand Slam din 2018, Australian Open. Liderul WTA, Simona Halep, se afla in fruntea listei, pe care mai figureaza alte cinci romance: Sorana Cirstea, locul 37 WTA, Irina-Camelia Begu, locul 43 WTA, Mihaela Buzarnescu, locul 59 WTA, Monica Niculescu, locul 78 WTA, si Ana Bogdan, locul 105 WTA.

FOTO Simona Halep, incantatoare la o gala desfasurata aseara la Palatul Parlamentului. Cum s-a imbracat liderul WTA si ce tenismen a avut alaturi

La capatul unui an incarcat de succese si performante, Simona Halep culege premiu dupa premiu pentru activitatea ei sportiva.

Cum arata si cine este cea mai BOGATA femeie din Romania

A absolvit cursurile Facultatii de Drept si a inceput sa lucreze la 22 de ani. Averea ei ajunge la aproape 450 de milioane de euro, potrivit estimarilor Forbes din urma cu cativa ani. Cea mai.

Cea mai mare cafenea Starbucks din lume se deschide azi in Shanghai

Cea mai mare cafenea Starbucks din lume se deschide azi in Shanghai. Localul este imens, amenajat asa cum nu am mai vazut in cazul lantului de cafenele americane.

Madalina Ghenea, cea mai mare dorinta: sa o vada parintii la cinema

Madalina Ghenea declara ca cea mai mare dorinta a sa, pe care inca nu a realizat-o, este ca parintii ei sa o vada la cinema intr-un film in care joaca. Iata ce spune vedeta.

Garsoniera cu pret de Logan la doi pasi de Piata Universitatii. E cea mai ieftina din Bucuresti

Cea mai ieftina locuinta din Bucuresti seafla la zece minute de Piata Universitatii. Este vorba despre o garsoniera care se vinde cu doar 11. 000 de euro. in blocul construit in 1936.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )