Libnet.ro
UNICEF

18:30

Simona Halep este a treia favorita la castigarea Australian Open

Adevărul Adevărul,
Simona Halep este a treia favorita la castigarea Australian Open

Halep, locul 3 mondial, este a treia favorita la castigarea primului turneu de Grand Slam al anului, Australian Open, care debuteaza luni, 19 ianuarie, la Melbourne. continuă pe Adevărul

Simona Halep, a treia favorita la Australian Open. Capii de serie si premiile record din 2015

Simona Halep, numarul 3 WTA, debuteaza, saptamana viitoare, la primul turneu de Grand Slam al anului, Australian Open, acolo unde va fi a doua favorita a competitiei. Editia 2015 vine cu premii record de 40 milioane dolari australieni.

Simona Halep, cap de serie numarul 3 la Australian Open

Organizatorii turneului Australian Open de la Melbourne au dat publicitatii lista capilor de serie, iar la feminin Simona Halep este cotata cu sansa a 3-a la castigarea competitiei care debuteaza luni. Tragerea la sorti a tablourilor de concurs va avea loc vineri la ora locala 10:30, in Romania 1:30 joi noapte spre vineri).

Austalian Open: Simona Halep, cap de serie numarul trei

Organizatorii de la Australian Open au facut publica lista capilor de serie de la primul turneu de Grand Slam al anului, Simona Halep fiind desemnata favorita numarul trei. AO va debuta pe 19 ianuarie si se va incheia pe 1 februarie.

FOTO Simona Halep impresioneaza si in afara terenului de tenis. A facut furori intr-o tinuta sexy la un party australian

Simona Halep este recunoscuta ca o jucatoare de tenis care impresioneaza prin seriozitate si nu se simte confortabil in mediile mondene.

Simona Halep: Lupt cu boala, incerc sa ma refac pana la Australian Open

Simona Halep a abandonat inca din primul tur al turneului de la Sydney, sportiva suferind de o gastroenterita. Numarul trei mondial, Simona a explicat pe pagina personala de Facebook momentul prin care trece. Lupt cu boala, mi-a dat mari batai de cap in ultima perioada. Sper sa ma refac pana la Australian Open.

LIVE Simona Halep in primul meci la Sydney (azi, 4:00)

Simona Halep a ajuns la Antipozi dupa castigarea turneului de la Shenzen si debuteaza marti live text pe onlinesport. ro in turneul de la Sydney, unde este principala favorita la obtinerea titlului.

LIVE Simona Halep in primul meci la Sydney (marti, 4:00)

Simona Halep a ajuns la Antipozi dupa castigarea turneului de la Shenzen si debuteaza marti live text pe onlinesport. ro in turneul de la Sydney, unde este principala favorita la obtinerea titlului.

Simona Halep la Australian Open: incerc sa ma refac pentru a incepe antrenamentele. Sa-mi tineti pumnii

Jucatoarea de tenis Simona Halep a postat, miercuri, pe pagina sa de Facebook, un mesaj in care a anuntat ca incearca sa se refaca, dupa ce a fost diagnosticata cu gastroenterita, pentru a incepe cat mai rapid antrenamentele in vederea Australian Open.

Simona Halep la Australian Open: romanca, in pericol sa alunece de pe podiumul mondial. Petra Kvitova micsoreaza ecartul

Abandonul de la Sydney si un parcurs mai slab la Australian Open 2015 o pot impinge pe Simona Halep pe locul 4 mondial.

Simona Halep Sydney: de ce s-a retras romanca din turneul care se desfasoara inainte de Australian Open

Simona Halep Sydney. Romanca ar fi trebuit sa joace marti dimineata in turul 2 la turneul de la Sydney, insa romanca s-a retras subit, dand vina pe unele probleme medicale.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2325 seconds )