Libnet.ro
UNICEF

09:01

Simona Halep, in finala la Roland Garros! 10 lucruri simple despre meciul de astazi cu Maria Sarapova

Adevărul Adevărul,
Simona Halep, in finala la Roland Garros! 10 lucruri simple despre meciul de astazi cu Maria Sarapova

Simona Halep si Maria Sarapova se intalnesc astazi ora 16. 00, Eurosport 2 si Antena 3), in finala de la Paris a Roland Garrosului. Meciul e si livetext pe www. adevarul. ro. continuă pe Adevărul

Simona Halep, in finala la Roland Garros! Ar putea egala un record din 2007, care-i apartine Justinei Henin

Simona Halep si Maria Sarapova isi vor disputa de la ora 16. 00 turneul ce se disputa la Paris, singurul Grand Slam care se joaca pe zgura.

LIVE BLOG Simona Halep, in finala de la Roland Garros. Prima jucatoare din Romania care trece de patru milioane de dolari castigati din tenis

Constanteanca de 22 de ani va juca, sambata ora 16. 00, Eurosport si Antena 3), in ultimul act al turneului parizian. Acolo o va intalni pe Maria Sarapova locul 8 in lume), adversara pe care n-a invins-o niciodata, in precedentele trei intalniri.

Eurosport si Antena 3 vor transmite finala Roland Garros dintre Simona Halep si Maria Sharapova

Postul Antena 3, impreuna cu Eurosport, au achizitionat drepturile de difuzare ale meciului din finala Roland Garros dintre Simona Halep si Maria Sharapova.

Halep, in finala la Roland Garros: Maria Sarapova conduce cu 3-0 in intalnirile directe cu Simona

Jucatoarele Simona Halep si Maria Sarapova s-au mai intalnit pana in prezent detreiori, in 2012, la Indian Wells si Beijing, si anul acesta in finala turneului de la Madrid, in toate meciurile impunandu-se sportiva din Rusia. Partida de astazi, finala de la Roland Garros, incepe la ora 16. 00 si e livetext pe adevarul. ro.

Simona Halep, in semifinale la Roland Garros

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 4 WTA si a patra favorita, a inregistrat, miercuri, cea mai buna performanta a sa la un turneu de Grand Slam, calificandu-se in semifinale la Roland Garros, dupa ce a invins-o, cu 6-2, 6-2, pe tenismena rusa.

Antititlul zilei: Ghinion pentru SIMONA HALEP la Roland Garros! Ce s-a intamplat pe teren!

Simona Halep se vinde bine in aceste zile pe siteurile care dau teapa. Dupa anuntul de zilele trecute despre Simona Halep, acum jucatoarea noastra este anuntata ca are ghinion, iar ceva s-a intamplat pe teren.

Simona Halep e in finala la Roland Garros! Ce performanta incredibila a egalat romanca dupa 34 de ani

Simona Halep a reusit sa se califice in finala French Open, dupa victoria in doua seturi cu Andrea Petkovic din Germania.

Live Score: Halep - Sarapova 2-5. A inceput finala Roland Garros 2014!

Simona Halep joaca, duminica, cel mai important meci al carierei sale si al tenisului romanesc in ultimii 36 de ani. Halep o intalneste pe Maria Sarapova in finala Roland Garros, incepand de la ora 16. 00, ora Romaniei.

Live Score: Halep - Sarapova 0-0. incepe finala Roland Garros 2014!

Simona Halep joaca, duminica, cel mai important meci al carierei sale si al tenisului romanesc in ultimii 36 de ani. Halep o intalneste pe Maria Sarapova in finala Roland Garros, incepand de la ora 16. 00, ora Romaniei.

Calificare istorica pentru Halep in finala Roland Garros, dupa 6-2, 7-6 (7-4) cu Petkovici

Simona Halep, joaca, joi, in semifinalele Roland Garros, impotriva nemtoaicei Andrea Petkovic, cap de serie 28. Este pentru a doua zi consecutiv cand va juca Halep, dupa victoria de ieri, din sferturi, impotriva rusoaicei Sve .

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:01

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2109 seconds )