Libnet.ro
UNICEF

01:05

Simona Halep-Flavia Pennetta. Anunt de ultima ora facut de organizatori

Antena3 Antena3,
Simona Halep-Flavia Pennetta. Anunt de ultima ora facut de organizatori

Simona Halep-Flavia Pennetta. Organizatorii turneului de la US Open au anuntat ca din cauza ploii cele doua semifinale vor fi aminate. Astfel, primul meci va avea loc vineri, de la ora 18:00, iar imediat dupa. continuă pe Antena3

LIVE TEXT Simona Halep - Flavia Pennetta: dupa ora 3.30. Ultimul pas spre marea finala a US Open 2015

Simona Halep, cap de serie numarul 2, o intalneste, vineri, pe Flavia Pennetta, a 26-a favorita, in cea de a treia sa semifinala de Grand Slam din cariera. Romanca va lupta pentru un loc in finala US Open 2015, acolo unde ar putea da piept cu liderul WTA Serena Williams.

LIVE TEXT Simona Halep - Flavia Pennetta: Ploaia amana meciurile de la US Open 2015. Cand va juca romanca

Simona Halep, cap de serie numarul 2, o intalneste, vineri, pe Flavia Pennetta, a 26-a favorita, in cea de a treia sa semifinala de Grand Slam din cariera. Romanca va lupta pentru un loc in finala US Open 2015, acolo unde ar putea da piept cu liderul WTA Serena Williams.

Simona Halep-Flavia Pennetta. Halep s-a decis!

Simona Halep a decis care este urmatorul turneu la care va participa, dupa ce isi va incheia aventura de la US Open, scrie ziare. com. Sportiva noastra nu va face o pauza prea lunga dupa terminarea US Open, intrucat va.

US Open: Simona Halep vs Sabine Lisicki (nu inainte de ora 19:30)

Simona Halep cap de serie numarul doi) va incerca sa patrunda in sferturile de la US Open, faza a competitiei unde poate ajunge daca o va invinge pe Sabine Lisicki favorita numarul 24). Meciul nu va incepe inainte de ora 19:30 ora Romaniei), urmand sa fie in direct pe Eurosport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

Semifinala turneului US Open dintre Simona Halep si Flavia Pennetta, amanata pentru vineri din cauza ploii

Organizatorii turneului US Open au anuntat joi ca semifinalele feminine ale competitiei, atat cea dintre Serena Williams si Roberta Vinci, cat si cea dintre romanca Simona Halep si italianca Flavia Pennetta, au.

Simona Halep la US Open. S-a stabilit ora la care va juca romanca cu Sabine Lisicki

Jucatoarea Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, o va intalni luni, in optimile de finala ale US Open, pe sportiva germana Sabine Lisicki, locul 24 WTA si favorita 24.

LIVETEXT, ora 3.30: Simona Halep lupta pentru un loc in finala de la US Open 2015. Flavia Pennetta a batut-o de trei ori

Simona Halep va juca in aceasta noapte in semifinalele turneului de la US Open, contra italiencei Flavia Pennetta, numarul 26 WTA.

Simona Halep la US Open: meciul cu Pennetta a fost reprogramat. Se joaca la o ora perfecta pentru fanii din Romania

Simona Halep se va lupta cu Flavia Pennetta Italia, 26 WTA) pentru un loc in ultimul act la US Open, iar partida se va disputa in prime-time.

Simona Halep la US Open: cuvinte de lauda de la Flavia Pennetta. Italianca are 3-1 la meciuri directe

Simona Halep va juca impotriva Flaviei Pennetta, in semifinalele US Open. Partida are loc de la ora 04. 00 dimineata.

US Open: Simona Halep vs Victoria Azarenka 6-3, 4-6, 6-4/ Visul american continua - Simona Halep, in semifinale la Flushing Meadows

Cap de serie numarul doi, Simona Halep era considerata outsider de casele de pariuri inainte de meciul cu Victoria Azarenka, din sferturile de la US Open ultimul turneul de Grand Slam al anului). Lucrurile nu au stat insa asa, Simona reusind sa arate ca poate sa invinga un fost lider mondial. Dupa doua ore si 40 de minute, Halep a invins-o pe Vica in trei seturi, scor 6-3, 4-6, 6-4, si va lupta pentru un loc in marea finala a competitiei cu Flavia Pennetta, din Italia.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2056 seconds )