Libnet.ro
UNICEF

18:45

Simona Halep a fost nominalizata de WTA pentru titlul de jucatoarea lunii mai. Unde poate fi votata

Adevărul Adevărul,
Simona Halep a fost nominalizata de WTA pentru titlul de jucatoarea lunii mai. Unde poate fi votata

Dupa calificarea in ultimul act de la Roland Garros, Simona Halep 3 WTA) a fost nominalizata de WTA in cursa pentru titlul de cea mai buna jucatoare a lunii mai. Romanca este in competitie cu Maria Sarapova 5 WTA), cea care a castigat trofeul parizian si Serena Williams, ocupanta pozitiei de lider in ierarhia mondiala a tenisului feminin. continuă pe Adevărul

Simona Halep: A fost prima mea finala de Grand Slam, sper sa nu fie si ultima. Am avut doua saptamani incredibile

Simona Halep 22 de ani) a pierdut finala de la Roland Garros, favorita numarul patru fiind invinsa de Maria Sharapova. A fost prima mea finala de Grand Slam, sper sa nu fie si ultima. Am avut doua saptamani incredibile, vreau sa le multumesc romanilor ca m-au sustinut, a precizat jucatoarea care va urca pe locul trei in ierarhia WTA de saptamana viitoare.

Simona Halep a pierdut finala de la Roland Garros, dupa 4-6, 7-6 (5), 4-6 cu Maria Sarapova: Romanca a plans la finalul meciului

Jucatoarea Simona Halep, locul 4 WTA si cap de serie numarul 4, a pierdut finala turneului de Grand Slam de la Roland Garros. Romanca a fost invinsa, sambata, cu scorul de 6-4, 6-7 5), 6-4, de rusoaica Maria .

Simona Halep a pierdut finala de la Roland Garros, dupa 4-6, 7-6 (5), 4-6 cu Maria Sarapova. Romanca a plans la finalul meciului (VIDEO)

Jucatoarea Simona Halep, locul 4 WTA si cap de serie numarul 4, a pierdut finala turneului de Grand Slam de la Roland Garros. Romanca a fost invinsa, sambata, cu scorul de 6-4, 6-7 5), 6-4, de rusoaica Maria .

Simona Halep l-a depasit pe Victor Hanescu in clasamentul banilor obtinuti din tenis de jucatorii romani (a adunat 4,56 milioane de dolari)

Simona Halep, locul 3 WTA, a urcat pe locul doi in clasamentul all time al premiilor brute obtinute de jucatorii romani de tenis in istorie, sportiva din Constanta intrecandu-l pe Victor Hanescu dupa ce a jucat finala feminina de simplu a turneului de la Roland Garros.

Presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman: O asteptam pe Simona Halep in echipa olimpica a Romaniei pentru JO de la Rio

Presedintele COSR, Alin Petrache, a declarat ca o asteapta pe sportiva Simona Halep, care joaca astazi finala turneului de Grand Slam de la Roland Garros, in echipa olimpica a Romaniei pentru Jocurile.

Simona Halep, nominalizata de WTA cea mai buna jucatoare a lunii mai, alaturi de Serena Williams si Maria Sharapova

Simona Halep a fost nominalizata de WTA in cursa pentru titlul de cea mai buna jucatoare a lunii mai, in urma calificarii in finala Roland Garros. Romanca este in competitie cu Maria Sharapova si Serena.

Americanii explica ce ar insemna pentru Simona Halep sa castige titlul la Roland Garros

Jurnalistii americani de la USA Today le-au analizat cu lux de amanunte pe cele doua jucatoare care se vor duela pentru suprematie pe zgura pariziana, Maria Sarapova si romanca Simona Halep. Daca va triumfa jucatoarea noastra, ea va bifa cateva borne istorice, ce o vor propulsa in galeria numelor grele din tenisul mondial.

Mazare: Simona Halep va primi titlul de cetatean de onoare al Constantei

Primarul Constantei, Radu Mazare, a afirmar, marti, ca jucatoarea de tenis Simona Halep va primi titlul de cetatean de onoare al orasului in urmatoarea sedinta de Consiliul Local, care va avea loc in aceasta luna, relateaza Mediafax.

Simona Halep a urcat pe locul 3 WTA

Jucatoarea de tenis Simona Halep 22 de ani), a urcat, in premiera, pe locul al treilea in clasamentul WTA dat publicita and tii astazi, dupa cea mai buna performan and ta a carierei sale, finala de la Roland Garros, disputata sambata cu rusoaica Maria Sarapova.

Tenis: Simona Halep ocupa oficial locul trei in clasamentul WTA

Simona Halep, finalista la Roland Garros, ocupa locul 3 in ierahia jucatoarelor profesioniste de tenis, data publicitatii luni. Cu 6. 435 puncte, Halep a depasit-o pe jucatoarea poloneza Agnieszka Radwanska,.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2133 seconds )