Libnet.ro
UNICEF

16:15

Simona Halep in fruntea ierarhiei anului in tenisul mondial. O alta romanca avanseaza 74 de locuri!

Online Sport Online Sport,
Simona Halep in fruntea ierarhiei anului in tenisul mondial. O alta romanca avanseaza 74 de locuri!

Chiar daca nu a reusit sa treaca in premiera la conducerea clasamentului WTA, desi a fost la doar doua mingi distanta in sfertul de finala jucat cu Johanna Konta la Wimbledon, Simona Halep a revenit in aceasta saptamana pe prima pozitie in clasamentul pe 2017, Cursa pentru Singapore. continuă pe Online Sport

OFICIAL: Karolina Pliskova, noul lider WTA - Simona Halep se mentine pe doi

Karolina Pliskova este, incepand de luni, noul lider al ierarhiei WTA, cu 6855 de puncte acumulate. Simona Halep se mentine pe doi, la o distanta de 185 de puncte de jucatoarea din Cehia. Angelique Kerber a cazut pana pe locul trei, in timp ce Johanna Konta se afla in acest moment pe patru salt de trei pozitii). Simona a revenit insa pe locul intai in Road to Singapore, ierarhia Turneului Campioanelor.

Simona Halep si-a surprins fanii cu o schimbare de look. Esti mortala!

Simona Halep si-a surprins fanii cu un nou look. Admiratorii numarul 2 mondial au comentat la superlativ: Esti mortala! sau Wow, frumos de la cap la degetele de la picioare, scrie.

Simona Halep, optimista: Voi reusi data viitoare

Revenita in tara dupa participarea la Wimbledon, Simona Halep a declarat ca nu este trista pentru ratarea sansei de a urca pe primul loc in clasamentul mondial.

WTA, veste EXTRAORDINARA pentru Simona Halep! Tenismena romanca, nominalizata la...(VIDEO)

Desi a fost criticata pentru pierderea a doua finale importante, Roland Garros si Wimbledon, Simona Halep are un parcurs mult mai bun ca anul trecut. WTA a nominalizat-o, luni, pentru cea mai buna lovitura a.

VIDEO Simona Halep, nominalizata de WTA la lovitura lunii iunie

Un punct castigat de Simona Halep in turul doi de la Eastbourne, disputat cu jucatoarea chineza Ying-Ying Duan, a fost nominalizat de WTA la lovitura lunii iunie.

Vesti minunate pentru Simona Halep! A primit vestea nominalizarii in urma cu putin timp

Un punct castigat de Simona Halep in turul doi de la Eastbourne, disputat cu jucatoarea chineza Ying-Ying Duan, a fost nominalizat de WTA la lovitura lunii iunie, scrie news. ro. Punctul a fost.

FOTO Ce a facut Simona Halep in timpul finalei de la Wimbledon, dintre Muguruza si Venus Williams

Simona Halep a incheiat conturile la Wimbledon 2017, in sferturile de finala, acolo unde a fost eliminata de Johanna Konta.

Simona Halep la plaja! Cum se relaxeaza tenismena dupa infrangerea de la Wimbledon (FOTO)

Simona Halep a dat startul vacantei. Jucatoarea de tenis a renuntat la clasicul echipament si a mers la piscina pentru a se relaxa si a da uitarii infrangerea suferita la Wimbledon. Romanca.

Simona Halep s-a intors in tara. Ce a declarat despre eliminarea Johannei Konta in semifinalele de la Wimbledon

Simona Halep a revenit in tara dupa ce si-a incheiat parcursul de la Wimbledon in faza sferturilor de finala, unde a fost eliminata de britanica Johanna Konta.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 16:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1957 seconds )