Libnet.ro
UNICEF

15:00

Simona Halep va incheia anul pe locul 3 mondial, dupa calificarea in finala Turneului Campioanelor

România Liberă România Liberă,
Simona Halep va incheia anul pe locul 3 mondial, dupa calificarea in finala Turneului Campioanelor

Simona Halep, 4 WTA, va urca o pozitie in clasament si va incheia anul pe locul 3 mondial, dupa ce s-a calificat in finala Turneului Campioanelor de la Singapore. Halep a castigase deja suficiente puncte pentru a o depasi p . continuă pe România Liberă

Turneul Campioanelor: Simona Halep poate redeveni numarul 2 mondial

Simona Halep poate ajunge numarul 2 mondial la finalul Turneului Campioanelor.

Simona Halep va reveni, de luni, pe locul 3 WTA - Finala cu Serena Williams sa va disputa duminica, de la ora 13:00

Dupa calificarea in finala Turneului Campioanelor, Simona Halep este sigura de revenirea pe locul trei in ierarhia WTA, urmand sa o depaseasca pe Petra Kvitova. Finala cu Serena Williams se va disputa duminica, de la ora 13:00, urmand sa fie LiveText pe HotNews. ro si in direct pe Digisport si Dolcesport.

Turneul Campioanelor: Simona Halep a castigat 406.000 de dolari si 460 de puncte WTA pana in acest moment

Simona Halep a impresionat o lume intreaga dupa ce a pierdut doar doua game-uri in fata Serenei Williams 6-0, 6-2) la Turneul Campioanelor. Dupa acest succes, Simona va primi un cec in valoare de 406. 000 de dolari si 460 de puncte in ierarhia WTA. Zestrea poate fi insa imbogatita in functie de rezultatele urmatoare. Din secretele marilor campioni ai tenisului.

Simona e prima din Romania. Halep le-a depasit pe Sparlea si Ruzici. Sportiva va incheia anul 2014 pe podium

Simona Halep s-a calificat triumfal in finala Turneului Campioanelor, acolo unde o va intalni maine pe Serena Williams, numarul 1 WTA, pe care a spulberat-o in grupa, cu 6-0, 6-2.

Simona Halep va juca finala Turneului Campioanelor cu Williams, duminica ora 14.00. Romanca, locul 3 WTA, dupa 6-2, 6-2 cu Radwanska!

Simona Halep a obtinut o calificare istorica in finala Turneului Campioanelor de la Singapore, dupa ce a trecut, in semifinala, de Agnieszka Radwanska, scor 6-2, 6-2. in actul final, duminica, de la ora 14. 00, Halep se va intalni din nou cu Serena Williams, pe care a invins-o in Grupa Rosie. Romanca termina anul pe locul 3 WTA, dupa calificarea in finala.

Simona Halep va juca finala Turneului Campioanelor cu Williams, duminica ora 13.00. Romanca, locul 3 WTA, dupa 6-2, 6-2 cu Radwanska!

Simona Halep a obtinut o calificare istorica in finala Turneului Campioanelor de la Singapore, dupa ce a trecut, in semifinala, de Agnieszka Radwanska, scor 6-2, 6-2. in actul final, duminica, de la ora 13. 00 ora de iarna Romania), Halep se va intalni din nou cu Serena Williams, pe care a invins-o in Grupa Rosie. Romanca termina anul pe locul 3 WTA, dupa calificarea in finala.

Lumea tenisului este in stare de soc anafilactic: Simona Halep obtine cea mai mare victorie a carierei si ii administreaza Serenei Williams cea mai drastica infrangere din istorie!

Simona Halep a reusit miercuri sa o invinga pe Serena Williams, 6-0 6-2, la Turneul Campioanelor de la Singapore. A fost prima victorie din cariera in fata unei jucatoare de top 3 mondial, cea mai importanta de pana acum. Pentru Serena, acest rezultat echivaleaza cu cea mai drastica infrangere a carierei! Americanca a incercat, nu a avut nici o problema fizica, insa pur si simplu nu a fost lasata sa joace. Gratie vicrtoriei de miercuri, Halep urca pe locul 1 in Grupa Alba si afla daca se califica deja in semifinale dupa meciul de astazi Ivanovic - Bouchard, live pe siteul onlinesport. ro. Nu exageram cu nimic: lumea tenisului este in stare de soc si nu orice soc, ci soc anafilactic. Halep a jucat exemplat, a aratat un joc de inalta clasa in fata caruia Serena Williams pur si simplu s-a rupt, s-a inclinat pana la pamant si a ramas acolo intinsa, desi pe teren arata ca totusi inca merge. Urmatorul meci e vineri, cu Ana Ivanovic, ramaneti pe site pentru a afla primii ora.

Turneul Campioanelor: Simona Halep - Serena Williams 6-0, 6-2/ Ireal

Simona Halep locul 4 WTA) a facut un meci senzational, meciul carierei de pana acum, in fata Serenei Williams nr. 1 mondial), si a invins-o cu neverosimilul scor 6-0, 6-2 dupa doar o ora si 5 minute). Simona Halep a reusit astfel a doua victorie de la competitia gazduita de Singapore si este foarte aproape de semifinalele de la Turneul Campioanelor. I feel unbelievable now, a spus Simona la finalul meciului. Din secretele marilor campioni ai tenisului.

Simona Halep, castiguri de peste 6 milioane de dolari din tenis

Simona Halep, locul 4 WTA, a depasit sase milioane de dolari premii brute din tenis, dupa ce a reusit, miercuri, sa obtina a doua victorie la Turneul Campioanelor de la Singapore, in fata numarului 1 mondial, americanca Serena Williams.

Simona Halep obtine cea mai mare victorie a carierei si ii administreaza Serenei Williams cea mai drastica infrangere din istorie!

Simona Halep a reusit miercuri sa o invinga pe Serena Williams, 6-0 6-2, la Turneul Campioanelor de la Singapore. A fost prima victorie din cariera in fata unei jucatoare de top 3 mondial, cea mai importanta de pana acum. Pentru Serena, acest rezultat echivaleaza cu cea mai drastica infrangere a carierei! Americanca a incercat, nu a avut nici o problema fizica, insa pur si simplu nu a fost lasata sa joace. Gratie vicrtoriei de miercuri, Halep urca pe locul 1 in Grupa Alba si afla daca se califica deja in semifinale dupa meciul de astazi Ivanovic - Bouchard, live pe siteul onlinesport. ro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2058 seconds )