Libnet.ro
UNICEF

15:16

Lumea tenisului este in stare de soc anafilactic: Simona Halep obtine cea mai mare victorie a carierei si ii administreaza Serenei Williams cea mai drastica infrangere din istorie!

Online Sport Online Sport,
Lumea tenisului este in stare de soc anafilactic: Simona Halep obtine cea mai mare victorie a carierei si ii administreaza Serenei Williams cea mai drastica infrangere din istorie!

Simona Halep a reusit miercuri sa o invinga pe Serena Williams, 6-0 6-2, la Turneul Campioanelor de la Singapore. A fost prima victorie din cariera in fata unei jucatoare de top 3 mondial, cea mai importanta de pana acum. Pentru Serena, acest rezultat echivaleaza cu cea mai drastica infrangere a carierei! Americanca a incercat, nu a avut nici o problema fizica, insa pur si simplu nu a fost lasata sa joace. Gratie vicrtoriei de miercuri, Halep urca pe locul 1 in Grupa Alba si afla daca se califica deja in semifinale dupa meciul de astazi Ivanovic - Bouchard, live pe siteul onlinesport. ro. Nu exageram cu nimic: lumea tenisului este in stare de soc si nu orice soc, ci soc anafilactic. Halep a jucat exemplat, a aratat un joc de inalta clasa in fata caruia Serena Williams pur si simplu s-a rupt, s-a inclinat pana la pamant si a ramas acolo intinsa, desi pe teren arata ca totusi inca merge. Urmatorul meci e vineri, cu Ana Ivanovic, ramaneti pe site pentru a afla primii ora. continuă pe Online Sport

Turneul Campioanelor: Simona Halep - Serena Williams 6-0, 6-2/ Ireal

Simona Halep locul 4 WTA) a facut un meci senzational, meciul carierei de pana acum, in fata Serenei Williams nr. 1 mondial), si a invins-o cu neverosimilul scor 6-0, 6-2 dupa doar o ora si 5 minute). Simona Halep a reusit astfel a doua victorie de la competitia gazduita de Singapore si este foarte aproape de semifinalele de la Turneul Campioanelor. I feel unbelievable now, a spus Simona la finalul meciului. Din secretele marilor campioni ai tenisului.

Simona Halep, doua imagini de colectie (FOTO)

Meciul in care Simona Halep a invins-o pe Serena Williams este deja in istoria tenisului. Americanca a inregistrat cea mai grea infrangere din cariera, iar romanca a bifat prima victorie contra unei jucatoare de Top 3 mondial. Meciul are doua imagini de colectie, dupa noi. Iata-le mai jos, alaturi de ce inseamna fiecare pentru noi, pentru voi, pentru tenis, pentru sport.

Turneul Campioanelor: Simona Halep a castigat 406.000 de dolari si 460 de puncte WTA pana in acest moment

Simona Halep a impresionat o lume intreaga dupa ce a pierdut doar doua game-uri in fata Serenei Williams 6-0, 6-2) la Turneul Campioanelor. Dupa acest succes, Simona va primi un cec in valoare de 406. 000 de dolari si 460 de puncte in ierarhia WTA. Zestrea poate fi insa imbogatita in functie de rezultatele urmatoare. Din secretele marilor campioni ai tenisului.

Poza zilei: Simona Halep very very Happy!

La finalul meciului de poveste castigat in fata Serenei Williams cu 6-0, 6-2, Simona Halep a respectat ritualul semnaturii pe o camera TV. Potrivit contului de Twitter al WTA Asociatia de Tenis Feminin), Simona a scris cu un marker roz mesajul W W Happy!. Din secretele marilor campioni ai tenisului.

Simona Halep, dupa victoria in fata Serenei Williams: E cel mai mare meci al vietii mele. Sunt foarte, foarte fericita. Trebuie sa uit imediat acest meci si sa ma concentrez mai departe pe turneu

E cel mai mare meci al vietii mele. Nu pot sa explic acum ceea ce simt. Sunt foarte fericita. Vreau doar sa ma bucur de acest succes, a declarat Simona Halep numarul 4 mondial), dupa victoria de miercuri in fata numarului 1 mondial Serena Williams 6-0,6-2). Chiar si asa, sportiva romana a declarat ca trebuie sa uite rapid meciul de azi si sa se concentreze pentru urmatorul meci din turneu contra Anei Ivanovici. Din secretele marilor campioni ai tenisului.

LIVE TEXT Simona Halep - Serena Williams 0-0

Dupa un debut perfect cu Eugenie Bouchard, pentru Simona Halep a venit randul sa-si masoare fortele cu Serena Williams, liderul mondial. Meciul de la Turneul Campioanelor, competitie care se desfasoara la Singapore, va fi LiveText pe HotNews. ro de la ora 11:00. Din secretele marilor campioni ai tenisului.

FOTO Campioana bunului gust! Top cinci rochii purtate de Simona Halep

Jucatoarea noastra de tenis nu este doar o campioana, dovada fiind victoria de astazi cu Serena Williams, ci si o tanara cu bun-gust. La cei 22 de ani ai sai, Simona Halep are o silueta de invidiat si isi permite sa poarte orice, din punct de vedere vestimentar.

Simona Halep, dupa victoria impotriva Serenei Williams: E cel mai mare meci al vietii mele. Sunt foarte fericita

Este cel mai mare meci al vietii mele, a afirmat Simona Halep, dupa ce a invins-o pentru prima data pe numarul 1 mondial Serena Williams, in doua seturi, la Turneul Campioanelor din Singapore. E cel mai.

LIVETEXT Simona Halep vs. Serena Williams, in cel de-al doilea meci al romancei la Turneul Campioanelor

Simona Halep 4 WTA) infrunta liderul american Serena Williams in cea de-a doua partida a romancei in competitia de la Singapore. Meciul incepe de la ora 11. 00 si este disponibil LIVETEXT pe adevarul. ro.

LIVETEXT Simona Halep vs. Serena Williams: romanca isi adjudeca primul set la zero, in doar 20 de minute!

Simona Halep 4 WTA) infrunta liderul american Serena Williams in cea de-a doua partida a romancei in competitia de la Singapore. Meciul este disponibil LIVETEXT pe adevarul. ro.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 15:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )