Libnet.ro
UNICEF

15:15

Simona Halep intoarce spectaculos scorul de la 4-6, 2-5, cu Samatha Stosur si se califica in sferturi, la Miami Open

Adevărul Adevărul,
Simona Halep intoarce spectaculos scorul de la 4-6, 2-5, cu Samatha Stosur si se califica in sferturi, la Miami Open

Simona Halep, locul 5 WTA si cap de serie numarul 3, a invins-o, marti, cu scorul de 4-6, 7-5, 6-2, pe australianca Samantha Stosur, locul 19 WTA si cap de serie numarul 14, calificandu-se in sferturile de finala ale Miami Open. Halep a fost condusa cu 4-6, 2-5 si la scorul de 4-5, in al doilea set, a salvat o minge de meci. continuă pe Adevărul

Simona Halep, in sferturile turneului WTA de la Miami

Simona Halep, locul 5 WTA si cap de serie numarul 3, a invins-o, astazi, cu scorul de 4-6, 7-5, 6-2, pe australianca Samantha Stosur, locul 19 WTA si cap de serie numarul 14, calificandu-se in sferturile de finala ale Miami Open.

Simona Halep, in optimi la Miami: Succes lejer cu Anett Kontaveit, scor 6-3, 6-0

Simona Halep, locul 5 WTA si cap de serie numarul 3, a invins-o, luni, in 55 de minute, cu scorul de 6-3, 6-0, pe sportiva Anett Kontaveit din Estonia, locul 112 WTA, venita din calificari, si s-a calificat in optimile de finala ale Miami Open, anunta News. ro.

Simona Halep, dupa victoria cu Samantha Stosur: Am fost putin norocoasa, am salvat o minge de meci, dar am si luptat pentru revenire

Cand totul parea incheiat 6-4, 5-2 pentru adversara), SimonaHalep a intors soarta meciului disputat cu Samantha Stosur,calificandu-se in sferturile turneului WTA de la Miami 4-6, 7-5, 6-2).'Am fost putin norocoasa, dar am si luptat pentru revenire', a precizatHalep. La 5-4, in setul doi, Simona a salvat o minge de meci.

Tenis: Revenire senzationala! Simona Halep s-a calificat in sferturile turneului WTA de la Miami

Tenismena romana Simona Halep s-a calificat luni in sferturile de finala ale turneului WTA de la Miami dupa ce a castigat duelul cu austalianca Samanatha Stosur, potrivit Agerpres. Halep,.

WTA Miami: Simona Halep - Samantha Stosur 4-6; 7-5; 6-2/ De la agonie la extaz, de la mediocru la tenis de calitate/ Sferturi cu Johanna Konta

Simona Halep a trecut greu, in trei seturi, scor 4-6; 7-5; 6-2, de australianca Samantha Stosur, in optimile turneului WTA de la Miami. Stosur a avut meciul in mana, a castigat primul set si conducea in al doilea cu 5-2, dar Halep a avut o noua revenire de senzaie, a jucat din ce in ce mai bine si a castigat setul cu 7-5. Stosur s-a blocat psihic dupa ratarea unei sanse uriase, iar Halep a defilat in decisiv. Urmeaza un sfert de finala extrem de dificil impotriva britanicei Jihanna Konta.

Simona Halep joaca in prime-time la Miami: organizatorii au anuntat ora meciului din sferturi cu Konta

Dupa ce ultimele ei doua partide s-au disputat mult dupa miezul noptii, de aceasta data, Simona Halep 5 WTA) va putea fi urmarita live de fanii ei din tara.

Ce crede Simona Halep despre viitoarea ei adversara de la Miami. Cand are loc meciul care o poate duce in semifinale

Simona Halep va juca in sferturile de finala ale turneului de la Miami impotriva jucatoarei britanice Johanna Konta.

Miami Open: Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala, unde o va intalni pe britanica Johanna Konta

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep s-a calificat, luni, in sferturile de finala ale turneului WTA de la Miami Florida), dotat cu premii totale de 6. 450 dolari, dupa ce a invins-o pe jucatoarea australiana Samantha Stosur, cu 4-6, 7-5, 6-2.

​VIDEO Condusa cu 6-4 si 5-2, Simona Halep a revenit incredibil si a castigat meciul cu Samantha Stosur

Simona Halep a avut un meci cu o evolutie incredibila impotriva jucatoarei Samantha Stosur: condusa cu 1-0 la seturi si cu 5-2 in al doilea, numarul 5 WTA a revenit miraculos, a salvat o minge de meci, a intors soarta disputei si s-a calificat in sferturile turneului 'Premier Mandatory' de la Miami 4-6, 7-5, 6-2). Cum a fost posibil? Intra in material pentru a vedea rezumatul partidei.

VIDEO Rezumatul unui meci fabulos. Simona Halep a intors partida cu Samantha Stosur de la 4-6, 2-5 si s-a calificat in sferturi la Miami Open

Simona Halep a reusit un meci fantastic in aceasta noapte si s-a calificat in sferturile de finala de la Miami Open.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:15

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2963 seconds )