Libnet.ro
UNICEF

16:00

Simona Halep joaca in prime-time la Miami: organizatorii au anuntat ora meciului din sferturi cu Konta

Adevărul Adevărul,
Simona Halep joaca in prime-time la Miami: organizatorii au anuntat ora meciului din sferturi cu Konta

Dupa ce ultimele ei doua partide s-au disputat mult dupa miezul noptii, de aceasta data, Simona Halep 5 WTA) va putea fi urmarita live de fanii ei din tara. continuă pe Adevărul

Halep si Tig joaca in turul III la Miami: organizatorii au anuntat programul dupa care romancele vor intra pe teren

Simona Halep 5 WTA) si Patricia Tig 95 WTA) vor intalni adversare de categorii diametral opuse. Prima se va duela cu o anonima, in timp ce Tig va fi fata in fata cu fosta regina a tenisului, Venus Williams.

Simona Halep joaca duminica noaptea in turul al treilea de la Miami Open

Simona Halep, locul 5 WTA si cap de serie numarul 3, o va va intalni luni, de la ora 02,30, pe sportiva Anett Kontaveit din Estonia, locul 112 WTA, venita din calificari, in turul al treilea al Miami Open .

Ce crede Simona Halep despre viitoarea ei adversara de la Miami. Cand are loc meciul care o poate duce in semifinale

Simona Halep va juca in sferturile de finala ale turneului de la Miami impotriva jucatoarei britanice Johanna Konta.

Simona Halep, in sferturile turneului WTA de la Miami

Simona Halep, locul 5 WTA si cap de serie numarul 3, a invins-o, astazi, cu scorul de 4-6, 7-5, 6-2, pe australianca Samantha Stosur, locul 19 WTA si cap de serie numarul 14, calificandu-se in sferturile de finala ale Miami Open.

Simona Halep, in optimi la Miami: Succes lejer cu Anett Kontaveit, scor 6-3, 6-0

Simona Halep, locul 5 WTA si cap de serie numarul 3, a invins-o, luni, in 55 de minute, cu scorul de 6-3, 6-0, pe sportiva Anett Kontaveit din Estonia, locul 112 WTA, venita din calificari, si s-a calificat in optimile de finala ale Miami Open, anunta News. ro.

Tenis: Revenire senzationala! Simona Halep s-a calificat in sferturile turneului WTA de la Miami

Tenismena romana Simona Halep s-a calificat luni in sferturile de finala ale turneului WTA de la Miami dupa ce a castigat duelul cu austalianca Samanatha Stosur, potrivit Agerpres. Halep,.

WTA Miami: Simona Halep - Samantha Stosur 4-6; 7-5; 6-2/ De la agonie la extaz, de la mediocru la tenis de calitate/ Sferturi cu Johanna Konta

Simona Halep a trecut greu, in trei seturi, scor 4-6; 7-5; 6-2, de australianca Samantha Stosur, in optimile turneului WTA de la Miami. Stosur a avut meciul in mana, a castigat primul set si conducea in al doilea cu 5-2, dar Halep a avut o noua revenire de senzaie, a jucat din ce in ce mai bine si a castigat setul cu 7-5. Stosur s-a blocat psihic dupa ratarea unei sanse uriase, iar Halep a defilat in decisiv. Urmeaza un sfert de finala extrem de dificil impotriva britanicei Jihanna Konta.

Miami Open: Simona Halep s-a calificat in sferturile de finala, unde o va intalni pe britanica Johanna Konta

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep s-a calificat, luni, in sferturile de finala ale turneului WTA de la Miami Florida), dotat cu premii totale de 6. 450 dolari, dupa ce a invins-o pe jucatoarea australiana Samantha Stosur, cu 4-6, 7-5, 6-2.

VIDEO Rezumatul unui meci fabulos. Simona Halep a intors partida cu Samantha Stosur de la 4-6, 2-5 si s-a calificat in sferturi la Miami Open

Simona Halep a reusit un meci fantastic in aceasta noapte si s-a calificat in sferturile de finala de la Miami Open.

Simona Halep intoarce spectaculos scorul de la 4-6, 2-5, cu Samatha Stosur si se califica in sferturi, la Miami Open

Simona Halep, locul 5 WTA si cap de serie numarul 3, a invins-o, marti, cu scorul de 4-6, 7-5, 6-2, pe australianca Samantha Stosur, locul 19 WTA si cap de serie numarul 14, calificandu-se in sferturile de finala ale Miami Open. Halep a fost condusa cu 4-6, 2-5 si la scorul de 4-5, in al doilea set, a salvat o minge de meci.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2235 seconds )