Libnet.ro
UNICEF

15:00

Simona Halep si-a aflat adversara din turneul olandezs-Hertogenbosch

Adevărul Adevărul,
Simona Halep si-a aflat adversara din turneul olandezs-Hertogenbosch

Simona Halep 3 WTA) va debuta in competitia olandezas-Hertogenbosch cel mai probabil marti, in primul tur al turneului, in cadrul caruia o va intalni pe Olga Govortova 109 WTA). continuă pe Adevărul

Halep si-a aflat adversara de la Hertoghenbosch. Meciul se joaca marti (LIVE pe Onlinesport)

Simona Halep revine in circuitul WTA la turneul de la Hertoghenbosch, unde in 2013 a cucerit titlul pe iarba. Halep isi cunoaste deja adversara din primul tur, una ajunsa pe tabloul principal in urma calificarilor.

Simona Halep, premiata la Universitatea Ovidius

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA, a fost premiata, la Universitatea Ovidius din Constanta, unde a primit o diploma de excelenta si o medalie in urma performantei realizate la turneul de la Roland Garros, la care a fost finalista.

Simona Halep are un prim tur usor la s-Hertogenbosch

Simona Halep va juca luni sau marti in primul tur de la turneul de las-Hertogenbosch, pe iarba, acolo unde va incerca sa isi apere titlul catigat in 2013.

Simona Halep a fost premiata de Universitatea Ovidius. Constanta ramane orasul meu de suflet, a marturisit ea

Rectorul interimar al Universitatii Constanta, Ion Bordeianu, a premiat-o pe Simona Halep pentru performantele realizate la turneul de tenis Roland Garros.

FOTO VIDEO Simona Halep a fost premiata de Universitatea Ovidius. Constanta ramane orasul meu de suflet, a marturisit ea

Rectorul interimar al Universitatii Constanta, Ion Bordeianu, a premiat-o pe Simona Halep pentru performantele realizate la turneul de tenis Roland Garros.

Simona Halep isi va apara titlul cucerit, anul trecut, la s-Hertogenbosch

Simona Halep, cap de serie numarul 1 si locul 3 mondial, va evolua in cadrul turneului de tenis de la s-Hertogenbosch, Olanda, desfasurat intre 15 - 21 iunie. Halep isi va apara titlul cucerit anul trecut.

Simona Halep, desemnata principala favorita a turneului WTA pe iarba de la s-Hertogenbosch

Romanca Simona Halep a fost desemnata principala favorita a turneului WTA pe iarba de la s-Hertogenbosch Olanda), care va debuta duminica. in mansa inaugurala, Halep, numarul trei mondial, va.

Americanii explica de ce Simona Halep nu are sanse la Wimbledon

Sports Illustated consacra un articol numelor importante de la Wimbledon. Printre ele se afla si Simona Halep. Americanii sunt circumspecti in ceea ce o priveste pe romanca, pe iarba londoneza, si explica de ce.

Tenismena Simona Halep va deveni ambasador al sportului romanesc

Ministrul de Externe,Titus Corlatean, a anuntat, sambata, ca tenismena Simona Halep va deveni ambasador al sportului romanesc si va primi si pasaportul diplomatic, citeaza Agerpres. Am indeplinit.

Corlatean: Simona Halep va deveni ambasador al sportului romanesc

Vicecampioana turneului Roland Garros 2014, tenismena Simona Halep, va deveni ambasador al sportului romanesc si va primi pasaportul diplomatic, pregatit deja de Ministerul Afacerilor Externe MAE), de indata ce va reveni in tara, in prima pauza competitionala, a declarat astazi ministrul de resort, Titus Corlatean, citat de surse din presa.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2186 seconds )